HUOLI 2015

Kommentoitu viesti


Vieras

#1

29.11.2014 09:45

Tosiaan huolestuttaa myös. tämä tilaane kun myös terveysasemia laitetaan kiinni. suurien säästöjen takia.
ja Hämeenlinnassa jakaantuu kahteen terveyden hoito piiriin.miten vanusten käy joilla ei ole autoja käytössä ja jotka ei pääse kunnolla liikkumaan.. HUonolta näyttää asiat..

Vastaukset

Henri Nissinen

#36 Nordenskjöldinkatu 20

2014-12-15 09:26:59

#1: -  

 Auroran sairaalassa Nördenskjöldinkatu 20:ssa on tapahtunut sen luokan skandaaleja että

varjellakseen kulttuurikaupungin mainetta Helsingin on siirrettävä päivystys osaaviin käsiin

Malmille muut suomen mediat kertovat jo mitä tuolla Nordenskjöldinkadulla tehdään

Buongiorno

#140 Re:

2015-01-26 15:10:30

#1: -  

Buongiorno

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Ois voinu toimia jo 20 vuotta sitten, kun kansa jaettiin kahtia hyvä- ja huonotuloisiin. Parikymmentä vuotta sitten sairastuin Helsingissä. Ei ollut helppoa. Hiljaista hyväksyntää on tapahtunut kaikkien näiden kahdenkymmenen vuoden aikana, ihan kaikki vain lakkoili omien palkkojensa puolesta, myös terveydenhuolto, valitettavasti.

Eikö nyt vihdoin olisi aika ottaa niiltä, joilla on, mistä ottaa. Valitettavasti monella terveellä työssäkäyvälläkin on asiat hyvin, kun on varaa perheeseen, lapsenlapsiin, muutamaan asuntoon, muutamaan autoon, ulkomaanmatkoihin, kovaan valitukseen. Sillä valitusta on työssäkäyviltä kuulunut, on niin pienet palkat...

Opetelkaapa ajelemaan polkupyörällä pakkasella niinkuin monet mielenterveyspotilaat tekevät. Tarviiko sitä terveitten aina ulkomaanmatkoille päästä, eikö se aurinko auttaisi mielenterveyspotilasta jaksamaan pitkänä talvikautena.

Minä olen vihainen. Kukaan ei ole välittänyt muusta kuin oman pussinsa suuruudesta. Enkä usko, että saatte nytkään mitään aikaan.

Ystävällisin terveisin, kyllästynyt

20 vuotta vakavaa masennusta sairastanut

filosofian maisteri (eläkeläisen palkalla)

Arja Kulhelm

Polkkakuja 6 b 14

40520 Jyväskylä