Adressi Tasa-arvoista avioliittolakia vastaan!

Kommentoitu viesti


Vieras

#11

01.12.2014 09:27

Väärin perustein nimitetään tasa-arvoiseksi. Luonnottomia arvoja ajavat tahot tuhoavat laeillaan maamme moraalin ja selkeät perinteiset ja luonnolliset arvot. Pienen vähemmistön diktatuuri on väärin demokraattisessa yhteisössä.

Vastaukset


Vieras

#49 Re:

2014-12-04 12:07:27

#11: -  

 "Pienen vähemmistön diktatuuri on väärin demokraattisessa yhteisössä."  Miksi kiihkouskovaiset saavat sitten määrätä toisten asioista, jotka eivät kuulu heille tippaaakaan?

Ihanko oikeasti?

#523 Re:

2015-05-16 19:59:00

Homous on mielestäsi luonnotonta, mutta erittäin todennäköisesti uskot vetten päällä kävelevään ihmiseen, joka nousi kuolleista ja oli neitsyen lapsi. Homous on täysin luonnollista. Homoksi ei tulla, homona ollaan aina oltu, syntymästä lähtien. Avioliitto ei ole tasa-arvoinen. Se, että heterot voivat mennä naimisiin rakastamansa ihmisen kanssa, mutta homot eivät, ei ole tasa-arvoa. Ja te, jotka perustelette asianne sillä, että avioliitto on pyhä, oletteko ajatelleet, että televisiosta tulee kaiken aikaa ohjelmia, joissa mm. Toisilleen ennestään tuntemattomat menevät naimisiin, ja jopa saatatte hyväksyä sen. Ihan oikeasti. Ja te, jotka ette halua homoja vihittävän kirkossa, ymmärrättehän, että kukaan ei ole pakottamassa kirkkoa vihkimään samaa sukupuolta olevia pareja. Kysymys on oikeudesta tulla vihityksi maistraatissa.

heppu

#575 Re:

2015-06-03 20:35:52

#11: -  

 Suvaitsemattomuus on jo itsessään pienen yksilön perikato josta toki voi toipua kunhan vain ymmärtää avata silmänsä ja hyväksyy sen tosiasian että meitä on tällä pallolla miljoonia erilaisia ihmisiä joista jokaisella on oikeus elää onnellisena koko lyhyt elämänsä.Diktatuuria on se ettei hyväksy muiden erilaisuutta.Ja hei,en edes ole homo,kunhan vaan toivon kaikille ihmisille tasa-arvoista elämää.