Adressi Tasa-arvoista avioliittolakia vastaan!

Kommentoitu viesti


Vieras

#86 Re: Re: Re: Oletko vielä alakoulussa?

05.12.2014 11:51

#82: Marika - Re: Re: Oletko vielä alakoulussa? 

Sivusta seurattua: Olen allekirjoittanut adressin tasa-arvoista avioliittolakia vastaan. En ole paljon kouluja käynyt, mutta oikeinkirjoitus sujuu. Sana "päällekäin" kirjoitetaan päällekkäin, kirjoitus/kielitaidoton yhdistelmään kuuluu väliviiva (kirjoitus-/kielitaidoton). Pilkkua olet käyttänyt säännön vastaisesti luonnottoman pitkässä viimeisessä lauseessasi. Se lienee silkka vahinko.

Myös meillä sinua vähemmän kouluja käyneillä on oikeus omaan mielipiteeseen. Rakastaa saa kuka ketäkin haluaa, mutta perinteisten arvojen ja tapojen rapauttaminen on tuhoisaa mm. kirkolle. Pian kerätään oikeita jäsenmaksuja kirkon käyttäjiltä kymmenysten muodossa.

Olen itse kasvattanut lapseni yksinhuoltajana ja tiedän, että lapsi tarvitsee isän. Isältä saatu rakkaus ja ihailu riittäisi kannattelemaan pitkälle elämässä, eikä niitä tarvitsisi etsiä ulkopuolelta. Isättömän pojan syndrooma on tunnettu, luepa siitä. Nuorissa miespuolisissa mielenterveyskuntoutujissa on paljon myös äidittömiä poikia, mikä taas kertoo äidin tarpeellisuudesta.

Antakaas olla kun nähdään vapaan ja vapaamielisen kulttuurin vaikutukset tulevina vuosikymmeninä. Mikä sekametelisoppa on tulossa. Julkiset vessat ja saunat rivakasti yhteiskäyttöön, ettei kukaan tuntisi itseään syrjityksi. Näkyyköhän niissä näitä korkeammin koulutettuja itselleen tavallisen perhemuodon valinneita, jotka ovat nyt liittyneet puolustamaan suvaitsevaisuutta. Tuskinpa. Ei heitä myöskään näy homoravintoloissa, koska kotona voi juhlia rauhassa perinteisinä pariskuntina. Näin rapautamme myös perinteisen ravintolakulttuurimme, joka on suosinut vastakkaisen sukupuolen luontevaa tapaamista...ja johan muuten joku vaati, että tytöt saisivat tanssia keskenään koulun vanhojen tansseissa. Mihin pojat laitetaan? Heh, heh, heidänkin kuuluu tanssia keskenään. Voi, voi, en muuta sano.

Vastaukset


Vieras

#87 Re: Re: Re: Re: Oletko vielä alakoulussa?

2014-12-05 12:14:10

#86: - Re: Re: Re: Oletko vielä alakoulussa? 

 Jos olet kasvattanut lapsesi yksinhuoltajana, etkö ymmärrä, kuinka väärin olet tehnyt? Sinun olisi ehdottomasti pitänyt mennä uusiin naimisiin tai antaa lapsesi adoptoitavaksi perheeseen, jossa on sekä isä että äiti, luonnollisesti molemmat heteroja. Miksi ylipäätään olet yksinhuoltaja? Oletko eronnut? Etkö tiedä, että se on Raamatussa kiellettyä?


Vieras

#89 Re: Re: Re: Re: Oletko vielä alakoulussa?

2014-12-05 13:00:27

#86: - Re: Re: Re: Oletko vielä alakoulussa? 

 

 

Hei  Rakas Ystävä,  käsitin,  että Marika tarkoitti juuri sitä,  että lain vastustajat tahdotaan näyttää huonossa valossa,  esim kijoitustaidottomina.  Hän itse oli  toista mieltä.
Sehän on näiden kampanjoiden tapa,  maalata meidät impivaaralaiseksi.  Mutta siunattu impivaaralainen,  joka tuntee maan tuoksun sieraimissaa,  tai kaupungin vilinän.  Ja nostaa katseensa korkeuteen.

 
Mutta tämä on todella varmaan huijausadressi.  Ja äänet menevät tästä harakoille,  joten
jatka näistä:  Niin saat vaikutettuakin asiaan:

 

Asialliset löytyvät esim täältä:

"Avioliittolaista suoritettava kansanäänestys. yli 3700 nimeä."       
                

 

 

 

 

 

 

Kari Mäkisen erottava