Kannabis lailliseksi

Kommentoitu viesti

Hippi.

#3204

13.09.2011 12:23

Tulipa aikoinaan satunnaisesti pössyyteltyä.. kunnes erään kerran tyttöystävän kanssa poltellessa vetasin överit! Leipää leikatessa alkoi takaraivossa ääni hokea ja vaatia kamalia.. Ääni vaati tytön silpoamista veitsellä. Koura puristi veistä, kun itse kävin painajaismaista päänsisäistä taistelua VOIMAKASTA vaatimusta vastaan. Näin jo mielessäni kuvia tytön itkevästä äidistä ja lehtiotsikoita tapahtuneesta veriteosta äänen hokiessa : tapa.. tapa.. lyö, TEE SE!! Pulssi hakkasi kolmeasataa kun vaivoin sain hellitettyä otteen veitsestä ja pakenin tuskanhikisenä asunnosta sekä tytön läheltä.
Olin todella järkyttynyt tapahtuneesta, sekä syvästi helpottunut että voitin taistelun ääntä vastaan! Tyttö (keski-ikäinen nainen jo nykyään) ei vieläkään tiedä kuinka lähellä kuolema käväisi sinä iltana.
Tapahtuneen jälkianalysointi oli rankkaa.. Ajatukset pyörivät kysymyksissä: oonko tosiaan oikeasti hullu.. vai onko piru (ääni)tosiaan olemassa? Pelotti. Tuli jopa ajatus että voisko olla niin, että jos ihmisen itsekontrolli/omatahto pettää, niin silloin piru alkaa toimimaan ja vaikuttamaan!
Nykyään luulen jo tietäväni enemmän. Vahvassa kannabiksessa on korkeat THC-pitoisuudet ilman vastavaikutteista pois jalostettua ainesosaa (N.. jotain), ja se saattaa aiheuttaa psykoosia joillekin joilla ilmeisesti on geenien sopukoissa taipumusta skitsofreniaan, ilman että se muuten koskaan sairaudeksi puhkeaisi.
Saattaa olla että kannabis on parempi vaihtoehtopäihde alkoholista agressiivisiksi tuleville ym.ongelmakäyttäjille? Mutta kun joillakin meistä on olemassa tämä piilevä taipumus skitsoiluun jonka THC sitten saattaa laukaista ehkä vakavinkin seuraamuksin, en voi allekirjoittaa adressia.
Hyvin harkittua ja valvottua lääkekäyttöä kuitenkin kannatan.

Vastaukset

Huoh

#3205 Re:

2011-09-13 13:20:59

#3204: Hippi. -

Voi däär näitä rollejä.. Ettekö nyt mitään muuta keksi? Ihan oikeesti.

g_g_g

#3211 Re:

2011-09-14 12:24:25

#3204: Hippi. -


Mikäli kannabis johtaa skitsofrenian puhkeamiseen jollakin ihmisellä, olisi se sairaus tullut joka tapauksessa josakin vaiheessa elämää hänelle.

Niin ja itse olen joskus nuorena pilveä polttaessa vetänyt 2 kertaa överit, mitään muuta siinä ei sattunut kun sydän rupesi pumpumpum hakkaamaan tajuttoman nopeasti ja sen johdosta meinasi paniikki iskeä, mutta onneksi se kaikki oli ohi puolessa tunnissa...

En itse usko henk koht, että kannabis aiheittaisi tälläisiä mainitsemiasi ääniä päässä, kuin todella todella harvoissa tapauksissa, mutta se kertoo vain siittä, että tämä päihde ei ole sinua varten ja koskaan sinun ei tule käyttämään enään. Ehkä sinullakin on piilevä mielisairaus? Mene ja tiedä, mutta normaalilta tuo ei kuulosta, sillä tunnen useita useita ja vielä useampi kannabiksen käyttäjiä ja kukaan, ei kukaan ole koskaan pilven takia tuollaiseen tilaan päätynyt juttelemaan pirujensa kanssa... :D Mutta, kuten kaikissa pähteissä on kyllä hyvät ja huonot puolet. Usein näkee kaupungilla noita ihmisiä, jotka viinalla ovat päänsä sekoittaneet ja puhelee itsekseen pään sisäsille äänille. Juuri parvekkeelta katselin erästä alkoholistia joka kovaan ääneen itselleen huusi, käski lopettaa, ei ei halua tehdä sitä, haistattia p*skaa itselleen ja kehu mielummin menevänsä kotiin, tiedä sitten mikä piru siellä puheli... :D
Facebook
Pitäisikö kesäajasta luopua?