Kannabis lailliseksi

Kommentoitu viesti

Anon ymous
Tampere

#7

08.11.2006 20:11

Kyllä, kannabis on päihdyttävä kasvi(HUOM. LUONNOVARAINEN KASVI). Kannabis aiheuttaa vain psyykkistä riippuvuutta joka johtuu sen aiheuttamasta mielihyvästä ja terveydellisyydestä. Eli siis riippuvuus syntyy koska se on mukavaa ja ja ei ole terveydelle äärimmäisen vaarallinen, toisin kuin tupakka. Tupakka aiheuttaa fyysistä ja psyykksitä riippuvuutta. Tupakka on huomattavasti epäterveellisempää kuin kannabis koska kannabista voi nautta muillakin tavoilla kuin vain polttamalla. Oletko ajatellut kannabiksen hyvä puolia? vertaa niitä tupakan "hyviin puoliin". Niin, arvasit oiken, tupakalla niitä ei ole. Kannabista taas voi hyötykäyttää monella tavalla. Lue edellinen tekstini, sieltä löydät esimerkkejä. TUTKITUSTI kannabiksella on vain EPÄSELVÄ yhteys psykooseihin ja myös tarinat kannabiksen aiheuttamasta skitsofreniasta on huijausta. Tiedettyä tapausta kannabiksen aiheuttamasta itsemurhasta ei ole. Kannabisksen vaikutuksen alaisella henkilöllä ei ole yhdessäkään tutkimuksessa todettu olevan taipumusta väkivaltaisuuteen.

Vastaukset

Vieras

#2033 Re:

2010-08-10 02:26:37

#7: Anon ymous -

"Oletko ajatellut kannabiksen hyvä puolia? vertaa niitä tupakan "hyviin puoliin". Niin, arvasit oiken, tupakalla niitä ei ole."

 

Toki tupakalla on hyviä puolia. Hetkellinen mielihyvän tunne, rauhoittava vaikutus polttajaan, tai sosiaalinen mielihyvä. Mitään terveyttä edistävää tietenkään ei ole.

Facebook