Kannabis lailliseksi

Kommentoitu viesti

niin kuin kaikki muutkin

#3217 Re: tynnyrissäkö olet kasvanut??

19.09.2011 14:13

#2: Reija Tyynismaa - Huomaan kirjoitus tyylistäsi että olet iäkäs ja tietämätön asiasta. mennäänpä tätä kautta asiaan sisälle  jos poltan työ päivän jälkeen yhden "sätkän" kannabista ja rentoudun kotona yksin katsellen telkkaria tai hoidan arki askareita niin ketä se haittaa naapureita, vanhempia,lapsia? mutta jos otan kännit rentoutumiseen työ päivän jälkeen niin olenko enää kyvykäs hoitamaan työpäivän jälkeisiä askareita?? olet itse varmaan kokeillut alkoholia ja tiedät että se heikentää sinun päivittäistä rytmiä. aamulla on krapula ja väsymys  mietit miten sitä töihin pääsisi autolla. mutta onko sinulla kokemuksia kannabiksesta? minusta kaikkien vastustajien tulisi kokeilla kannabista ja verrata sitä alkoholin haittoihin. kannabiksesta ei tule krapulaa se ei vedä sua niin sekaisin kuin kännit eli voit toimia huomioita herättämättömästi kaupungilla, pankeissa, virastoissa ja vaikka POLIISI ASEMALLA :) mutta voitko kännissä hoitaa samoja asioita huomaamattomasti??? ja tuo sinun käyttämäsi termi "pilvenpolttaja-narkkari" koetko itsesi alkoholistiksi jos käytät alkoholia 1-2 kertaa kuukaudessa? tai tunnetko itsesi H****ksi/lutkaksi  jos harrastat seksiä 1-3 kertaa viikossa/kuukaudessa???????? minä en tunne itseäni narkomaaniksi vaikka poltan lähes päivittäin kannabista. käyn kokopäivätyössä minulla on vaimo ja 2 lasta ja asumme omistusasunossa, maksan veroja ja laskuja niin kuin muutkin "ihmiset" ja hoidan perhettäni tunnolisesti ja rakastavaisesti niin olenko PILVENPOLTTAJA-NARKKARI??????? kuinka moni alkoholilla saman tekevä mies tai nainen voi huolehtia samoista asioista vahingoittamatta perhettään??? KYSYN VAAN!!!!!! LEGALIZE

Vastaukset

huumeet pois!

#3218

2011-09-25 20:05:01

Olipa kerran onnellinen perhe, isä, äiti ja 2-vuotias tyttö. Sitten vanhemmat alkoivat polttamaan kannabista.

Äiti kuoli ensin vedettyään liikaa, ja isä menetti työnsä polttelun takia. Hän ei saanut historiansa takia enää mistään työtä. Epäonneksi maailmassa on laittomiakin ansaitsemiskeinoja, kuten tyttölapsen panettaminen kannabiskavereille. 5 vuoden iässä tyttö karkasi kotoa, ja hänkin oppi polttamaan kannabista.

Tytöllä ei ollut rahaa jolla saada kannabista, joten hän jatkoi isänsä julmaa linjaa. 10 vuoden iässä hänet löydettiin porttikongista niin pöllyssä, että aikuinenkin ensikäyttäjä olisi kuollut siihen määrään. 3 vuotta häntä yritettiin vieroittaa huumeista. Tarvittiin 2 raavasta miestä pitämään hänet aloillaan. 13-vuotiaana hänet löydettiin kaapista hirttäytyneenä. Hirttoköyteen oli sidottu lappu: "En kestä enää."

Ja juuri tällaisten adressien takia tuollaiset tapaukset jatkuvat. Ihmiset katsovat  kannabista pienenä huumeena, vaikka oikeasti se toimii porttina mm. heroiiniin. Ja tupakka muuten pois, kertokaapa linkki sellaiseen adressiin niin käyn allekirjoittamassa.
Facebook
Pitäisikö valtion kasvattaa tukeaan kulttuurille ja taiteelle?