Adressi maahanmuuton hillitsemisen puolesta

Kommentoitu viesti


Vieras

#1

20.08.2015 13:26

Suomen talous ei kestä elintason perässä muuttavia loisia.

Vastaukset

jotahi pitäs tehrä!

#74 Re:

2015-08-28 03:21:07

#1: -  

 homma ei toimi näin!! kansalta ei kysytä mielipidettä vaan hallitus urpot päättää mitä haluaa...!

Zeppelin

#358 Re:

2015-09-06 12:49:42

#1: -  

 järjetöntä että meidän veronmaksajien rahat tuhlataan elintasopakolaisille joita suurinosa näistä on . Mistä löytyy sellainen johtaja jonka kanssa kaadetaan suomenhallitus. Mä oleb ainakin todella väsynyt tähän munattomaan johtamiseen ja kansan huijaamiseen

Stadilaista

#361 Re:

2015-09-06 14:58:25

#1: -  

 Yksi hyvä syy pitää järki kädessä on että integroituminen ei tunnu onnistuvan https://www.youtube.com/watch?v=9c4Rvz5stHE

Jupe

#423 Re:

2015-09-09 14:17:01

#1: -  samaa mieltä, eikä myöskään kotimaisia elintaso pummeja. En lopeta työntekoa IKINÄ, joku ylpeys pitää säilyttää, edes yrittää elättää itsensä. Ihme kommentteja, että mamujen takia lopetetaan työnteko ja ei haluta elättää siipeilijöitä vaan aletaan itse siipeilijäksi. Hävetkää!!!!

 


Vieras

#509 Re:

2015-09-19 13:20:25

#1: -  

 Toho vois vielä lisätä että Kela lopettaa ulkomaille terroristeiksi lähteneiden rahoittamisen. 

Suomalainen nainen, äiti, vaimo, työntekijä

#588 Re:

2016-01-12 06:32:20

#1: -  

 Monikohan noista matuista on edes lapsia/naisia? Ennen en luokitellut itseäni "rasistiksi", en ehkä vieläkään, mutta raja alkaa näkyä.... Nyt kyllä mättää niin pahasti meidän maan ns. päättäjillä!!! Jos ku kiintiö on niin otetaan sitten siihen kiintiöön mieluummin perheensä menettäneitä lapsia ja naisia! EI niitä "nuoria" miehiä, jotka pa.... välittää SPR:n ym vaateavuista -> nehän menee kaatopaikalle, EI niitä miehiä, jotka raiskaa ja pahoinpitelee Suomen lapset ja naiset! EI niitä miehiä, jotka somessa hehkuttaa vaatteillaan ja kuvillaan! EI niitä miehiä, jotka joille kaurapuuro ei kelpaa aamupalaksi! EI niitä miehiä, jotka nauravat omaistemme haudoilla! EI niitä miehiä, joiden vuoksi oma kansamme joutuu kärsimään taloudellisista leikkauksista, että he saavat rahaa ja työtä!!! Listaa voisi jatkaa vaikka paljon....

Mistä varoitimme ennen lapsiamme? Mistä varoitamme nyt heitä vanhempina, isovanhempina, läheisinä, opettajina?

Omaisemme tulee jäämään ilman apuja, sillä varat ei riitä. Matuille budjetoidaan ja muut saa kärsiä!

Suomalainen nainen on arvokas perheenjäsen omaisilleen, kodin sydän!!! Suomalainen mies on luonut uhrautumisellaan sodissa turvallisen ja hyvän olon elää maassamme!!!

Nyt tämän maan hallitus seurauksia ajattelematta vetää maton meidän jalkojen alta! Mistä löytyy se lakipykälä, jolla henkilöt saadaan hallituksesta pois, jotka tuhoaa meidän veteraanien uhrautumisen turvallisesta isänmaasta?!

Jos Kekkonen olisi olemassa, hän varmaan löisi nyrkin pöytään, että tämä pelleily loppui tähän! Mitäköhän tekisi Mannerheim?Mitä kaikkea pahaa ehtii tapahtumaan, ennenkuin Niinistö tekee jotakin ratkaisevaa? Kumarrus Niinistölle, että hän välittää Suomen nuorista es. mm nuorten kiekossa, mutta asioiden edetessä, ei kukaan uskalla olla vastaavissa tapahtumissa ilman ajatusta, että räjähtääkö terroristipommi! Luotan/ toivon, että Niinistöltä löytyy nyt "munaa olla kova jätkä" ja tehdä ratkaisuja! Nyt olisi se hetki! Kohta se voi olla menetetty, viimeistään silloin kun yksikin terroristi-isku meidän maassamme tapahtuu! 

Katupartiot ym asiat ovat uutta, mutta niin tervetullutta turvaamaan lasten ja naisten elämää maassamme, tähän siis jo menty! Tämä kotimaa, isänmaa ei ole enää minulle laulunsa arvoinen.... se on tuonut p....n tuoksun niin tunnerakkaaseen olotilaan, joka laulusta on ennen tullut. Kuinka moni laulaa vielä käsi sydämellä: Oi kaunis kotimaa, Suomi sulo pohjola, ei löydy maata sen....... matutko?

Hävettää veteraaniemme ja lottiemme puolesta, että heidän isänmaallisuuden eteentekemät asiat alkaa romuttumaan! Linnanjuhlat ei tuonut enää samaa tunnetta, isänmaallisuutta ja maamme itsenäisyyden tunnetta... Mitä se on tunne on seuraavalla kerralla? Toivottavasti yksikään matu ei linnanjuhliin saa kutsua ennenkuin jokainen Suomalainen on siellä käynyt! Itsenäisyydenpäivänjuhla! 

Sydämeen sattuu ajatella mitä niiden veteraanien ja lottien mielessä liikkuu tästä matu-asiasta! 

Suomalaisissa on sisua! Isänmaallisuuden tunne on VIELÄ olemassa monella vanhempien ja isovanhempien kertomien asioiden vuoksi! Vaikka meidän usea teini "kapinoi", he eivät tiedä/ymmärrä mitä vanhempien mielessä liikkuu heidän elämänsä turvaamisen vuoksi! Suomalaiset suojelee omiaan, jos hallitus ei siihen pysty.... Mikä on tulevaisuuden hallitus?

Toivon, että lapseni, lapsenlapseni, läheiseni, työyhteisöni saa elää turvallisesti, eikä koskaan tarvitsisi kuulua niiden joukkoon, joiden lähellä on vastoinkäymisiä matujen vuoksi.... Mutta ei, niin on jo käynyt läheiselle, vaikkakin "pieni asia", mutta silti sillä on suuri merkitys omalle vapaudentunteelle ja uskaltamisella liikkua täällä oman maan kamaralla!

Veikkaan, ettei Suomalaiset miehet ja naiset kovin kauan enää katsele ja kuuntele mitä matut aiheuttaa. Ei varmasti ainakaan silloin, kun jotakin pahaa sattuu läheisille. Kiitos etukäteteen välittäville Suomalaisille miehille ja naisille, jotka turvaavat meidän isänmaan kansalaisia!