Adressi maahanmuuton hillitsemisen puolesta

Kommentoitu viesti


Vieras

#9

20.08.2015 18:22

Suomessa on jo tarpeeksi ongelmia ilmen, että niitä tuodaan tänne ulkomailta. Pakolaisten tuominen Suomeen on sama kuin yrittäisi sammuttaa tulipaloa levittämällä tulta.
Näiden 15000:n maahanmuuttajan aiheuttama on aivan järkyttävä. He ovat nuoria miehiä islamilaisista sotaa käyvistä maista. Eli heillä ei ole minkäänlaista mahdollisuutta, halua tai tarvettakaan edes yrittää sopeutua Suomen kulttuuriin. Tämä pakolaisten määrä on kuoleman tuomio Suomen taloudelle, kulttuurille ja olemassa ololle. Jokainen rikos minkä maahanmuuttaja tekee on puoltavan päätöksen tehneiden virkamiesten vastuulla. Päättäjät ja media raiskaavat Suomi-Neidon vertauskuvallisesti, muslimimaahanmuuttajat kirjaimellisesti.

Vastaukset

Suomalainen

#528 Re: Asiaa

2015-09-24 20:19:02

#9: -  

 Suurin osa "pakolaisista" näyttäisi olevan nuoria miehiä. Nuoren tytön äitinä ei paljon naurata.

Tämä tullaan vielä raiskaustilastoissa huomaamaan.. Jotka ovat todellisessa hädässä eivät maasta pääse pakoon ja apua saa. Ja eläkeikä nousee jatkuvasti kun elätettäviä tulee lisää. Tyhmähän tässä on kun työelämässä raataa ja veroja maksaa. Täytynee hankkiutua työkyvyttömyyseläkkeelle vaikka hullun papereilla. Joka päivä tulee uutisia kun suomalaisia firmoja ajetaan alas ja työt siirtyvät ulkomaille..Nanso, Arabia jne.. jospa rahat käytettäisiin suomalaisten työpaikkojen tukemiseen. Vähän pitäisi myös kunnioittaa suomalaisia pitkän työuran tehneitä eläkeläisiä, joista monet olleet pienipalkkaisia duunareita. Satsataan nyt ensin omiin vanhuksiin. Heihin käytän mielelläni verorahojani.