VKS päivystyksen puolesta! Till stöd för jouren på VCS

Kommentoitu viesti

DP

#167 Ex vaasalainen

10.11.2015 23:27

Vaasan ongelmana on lääkäri pula ja Turusta ei montakaan tule Vaasaan, ainoastaan täältä päin kotoisin olevat voi ehkä tulla mutta monesti myös raha ratkaisee. Eikä sitä tiedä mitä lopulta tulee muuttumaan alue yhdistämisiä vai mitä? Joten olisiko ensin odotettava sitä tarkempaa tietoa ja sitten kerätä nimiä?  

Vastaukset

Ex tamperelainen

#169 Re: Ex vaasalainen

2015-11-11 00:52:54

#167: DP - Ex vaasalainen 

Luuletko todella että Tampereelta kukaan täyspäinen ihminen muuttaisi Seinäjoelle vaikka aseella uhattaisiin? Seinäjoella ei ole mitään, ei edes järveä, ihmisistä, luonnosta tai kulttuurielämästä puhumattakaan. Vaasa on sentään kansainvälinen kaupunki ja väkiluvultaankin noin kaksi kertaa Seinäjoen keskustaajaman kokoinen. Käy siellä omin silmin katsomassa jos et muuten usko, Seinäjoen keskustaajama on ihan uskomaton autio parakkikylä. Mikäli Mustasaari vihdoin suostuisi yhdistymään osaksi Vaasaa osoittaisivat myös viralliset väestötilastot selvät tosiasiat.

 

Sairaanhoitopiirin päätös kuljettaa erityispotilaat TYKSiin oli potilaille valitettava, mutta tilapäinen ratkaisu TAYSin hinnoittelupolitiikkaan. En ymmärrä miksi muka vaasalaisena kannat moisesta tuollaista kaunaa, Turku tarvitsi ja halusi pohjanmaalaisia potilaita, Tampere ei. 

 

Sitten kun tiedot on lyöty lukkoon kepun karvaisia käsiä on ihan turha yrittää vääntää kassakirstusta irti, vaikka olenkin hidas hämäläinen ymmärrän sentään minäkin että aika toimia on nyt eikä huomenna.