Laittomat maahantulijat poistettava maasta välittömästi!

Kommentoitu viesti


Vieras

#43 Re: Re: Hohhoijaa

11.01.2016 07:25

#41: Jari Salonen - Re: Hohhoijaa 

Kannattaa ottaa ensin selvää maan tilanteesta ennen kuin puhuu mitä sylki suuhun tuo. Jos ei ole maata mitä puolustaa niin kyllä kai jokainen turvaan haluaa? Ne nuoret miehetkin on jonkun lapsia. Monilla on varaa lähettää turvaan yksi ja usein valinta kohdistuu sellaiseen, jolla parhaat mahdollisuudet päästä myös perille. Empatiakykyä maailma kaipaa eikä itsekkäitä idiootteja. Rikollisia on joka ryhmässä ja se on yksilön kusipäisyyttä. Tätä yksilöä tulee rangaista, ei kokonaista kansanryhmää.

Vastaukset

Jari Salonen
Adressin tekijä

#46 Re: Re: Re: Hohhoijaa

2016-01-11 09:40:38

#43: - Re: Re: Hohhoijaa 

 Jos ei ole maata? Ei ole maata jossa ovat syntyneet? Eivätkö nämä tunkeutujat tulekaan Irakista,syyriasta,Somaliasta jne... Avaruudestako he tänne putosivat? Oi sorry en tuota tiennyt! Jos siellä mistä tulevatkin ei vielä itsenäisyyttä TAISTELKOOT SIELLÄ SEN PUOLESTA! NIIN TÄÄLLÄKIN AIKANAAN TEHTIIN! EI TARVITSE TÄNNE TUNKEA TUHOAMAAN MEIDÄN ITSENÄISYYTTÄ ISLAMILAISINE TAPOINEEN JA LAKEINEEN!

Väinö

#86 Re: Re: Re: Hohhoijaa

2016-01-20 12:22:57

#43: - Re: Re: Hohhoijaa 

 Tällä adressilla pyritään käsittääkseni myötävaikuttamaan siihen, että LAITTOMAT maahantulijat poistetaan maasta niin pian kuin mahdollista.  Ei siis koske kokonaista kansanryhmää niinkuin yrität väittää.