Adressi kristillisten arvojen ja uskonnonopetuksen puolesta

Kommentoitu viesti

Ateisti92
Vieras

#9 Ei ei ei...

31.05.2010 10:14

Hyvä idea tuo uskonnonopetuksen lakkauttaminen, olihan jo aikakin. Ovatko sitten hindut tai muslimit pahoja, ja joutuvat helvetin tuleen kärvistymään, kun eivät usko meidän kristittyjen Jumalaan?

Vastaukset

Teisti92 ;)
Vieras

#92 Re: Ei ei ei...

2010-07-11 19:58:33

#9: Ateisti92 - Ei ei ei...

Uskomalla Herraan Jeesukseen voit pelastua, muuten se ei ikävä kyllä ole mahdollista..Btw jos et usko että on ollut järjellistä Luojaa, miten voit luottaa siihen, että logiikkasi, järkesi ja aistisi ovat luotettavia? Anteeksi jos et saa ensi yönä unta. ;)

Ahku Biebmu
Vieras

#350 Oikein!

2010-11-19 10:40:59

#9: Ateisti92 - Ei ei ei... 

 

Miksi haet vertailusi kaukaa? Mihin unohdit Scandinavian Alkuperäisväestön? Me Saamelaiset, EUn alueen AINOA ALKUPERÄISKANSA, olemme joutuneet kiihkojen jyräämiksi ja se jyräys jatkuu! Itse ruåtsalaispapit keksivät säännöt, määrittelivät oikeutensa TUHOTA kokonaisen kansan kulttuurin! Rummun ja ristin taistelusta kirjoitti mm Tuomo Itkonen jo pian sata vuotta sitten. Ollessani läppi, oman kielemme puhumistakin Tet, ns uskovaiset, jollaisiksi itsenne korotatte, haveksitte, meän hääty lopettaa sillä itsemme ilmaisu... Miehi nyt eläkhelä oleva opettaja jouvuin pakotettuna raataamhan lantalaisen kieltä omille opetettavilleni! Isoisäni isänisän isoäiti oli "Lapin Noita", jolla lantapappi Gabriel Tuderus langetti "Kirkon Kirouksen", koska hän ei alkanut pokkuroida ISON HERRAN, jumalan sanan saattajan komentoa! Hetkinen - miten niin joku maisteri on jumalan sanan saattaja? Miksi ei "noita" ole sitä samaa? Mikä oli sen ajan yhteisössä noita? Senkö pystyi määrittelemään Upsalan Maisteri? Lapsena minunhi suuni tukittiin - Yrittäkääpä uskonkiihkoilijat sitä vielä? Saamelaiset ovat AINOA kansa, joka ei koskaan ole sotinut! Lopettakaa paskan jauhaminen yhdestä saksalaisen lutterin hihhuloinnista, jonka ruåttalaiset väkisin toit tänne. Ei sen kummemmin Pyhän Weäjän maan on the rocksiakaan väkipakolla. Kertokaa kukin ite omissa siidoissanne omillenne, mutta MYÖS Saamen kansan kohtalosta. Oikein! Ei "uskovaisten" versioina kritiikittä! Kiihtu ja Buorres!
vieras Hämeenlinnasta
Vieras

#357 Re: Ei ei ei...

2010-11-21 12:56:44

#9: Ateisti92 - Ei ei ei... 

Mielenkiintoinen kommentti. Lietkö ollut uskonnontunnilla hereillä? Tietäisit edes perusasiat. Muslimit uskovat Jumalaan - siihen ikiaikaiseen Jumalaan joka kerran tämän kaiken loi. Siihen Jumalaan johon mekin uskomme.

Ongelma heillä on se, että he eivät usko Jeesukseen Kristukseen ja hänen pelastusevankeliumiinsa. Tuota pelastusta ei heille heidän moskeijoissaan kerrota. He jäävät mahdottomuuden varaan ilman Kristuksen evankeliumia. Heille Jeesus on yksi muiden joukossa. Heidän uskonsa jää kestämättömän odotuksen ja kantamattoman toivon varaan. Kunpa heillekin puhuttaisiin Kristuksen evankeliumi.

Me kaikki ihmiset olemme kyykäärmeen sikiöitä. Usko Jeesukseen Kristukseen vain voi pelastaa. Se minkä teet yhdelle pienimmistä ja vähimmistä, sen teet Herralle. Sen mukaan olemme kerran palkkamme saava.

Tänään tuomiosunnuntaina, kirkkovuoden viimeisenä sunnuntaina - kannattaa lukea Uudesta Testamentista Matteuksen evankeliumista 25: 31-46. Se on siinä. Kutsukoon Jumala sinutkin aterialle. Vielä on mahdollisuus ottaa Kristuksen pelastava evankeliumi omaan sydämeen. Käänny, katso tyhjää Kristuksen hautaa - hän on noussut ylös - tulee kerran alas ja jakaa Jumalallisella sydämellään meidät lampaisiin ja vuohiin. Tahdon että kaikkien kansojen ihmiset saisivat Kristuksen sydämeensä ja siten tekisivät sitä hyvää läheisilleen, mitä Kristus viimeisenä päivänä meiltä kysyy. Ja tulisimme valituksi lampaina lammashuoneeseen.

 

Vieras
Vieras

#458 Re: Ei ei ei...

2010-11-25 01:18:23

#9: Ateisti92 - Ei ei ei... 

 "meidän kristittyjen Jumalaan "  ateistina ei siniulla ole edes "meidän kristittyjen Jumalaa"