Rasismi ja leikkaukset poikki suomalaisia kohtaan!

Kommentoitu viesti

Sir.Tiede

#16 Re: Re:

02.04.2016 20:10

#8: juutinrauma - Re:  

 Ei ole riittäviä toimenpiteitä. Yksistään Venäjäkaupalla vaihtotasetta ei saada riittävän ylijäämäiseksi ja Suomen pitää YK:n jäsenvaltiona hoitaa velvoittensa. Että suksikaa kuuseen jos ei parempaa löydy kuin että siitä se alkaa.

Vastaukset

juutinrauma

#21 Re: Re: Re:

2016-04-05 12:16:42

#16: Sir.Tiede - Re: Re:  

 Sinulla on todella matala ajattelutaso? Varmaan julkiselta puolelta saat vakaata palkkaa. Ei mikään asia tapahdu niin, että se kerralla mullistaa kaiken. Siksi nuo siniun heitot "ei ole riittäviä", "ei saada riittävän ylijäämäiseksi".. puhuvat omaa kieltään sinun selkärangastasi. Sinä näytät silmissäni joko ymmärtämättömältä opiskelijalta korvanappien takaa, tai sitten olet nimimerkkisi mukainen jonkin tieteen harjoittaja? Ei asioita niin hoiderta, että on riittävät toimenopiteet, tai sitten lyödään asia läskiksi..  sinä jatkat julkisen viran palkasta nauttimista luullen sitä ikuiseksi, ja katselet nenänvartta pitkin heikompia, jotka ovat oikeasti Suomessa tehneet töitä.

Kun kerran Venäjänkauppa on pilattu täysin sokealla oman edun puolustamisen syrjään hylkäämällä nykyisen valtiomme eliitin toimesta, pitää se palauttaa ennalleen, eikä vedota johonkin YK-velvoitteisiin. Ei asiat sillä parane, että odotetaan jotain ihmettä, joka sanoillasi riittävästi korjaa tilannetta yhdellä rysäyksellä. Sellaista ei ole. Sinäkään  noilla "ei ole riittävää" puheillasi ET PYSTY riittävästi muita alas lyömään, mutta silti sinä ala-arvoista kieltä käyttävä ja verovaroista rahoitettua julkista virkaasi imevä iili yrität lannistaa noin raukkamaisella tyylillä!

 

Älä puutu sellaiseen, mihin et kykene!

pike

#47 Re: Re: Re:

2016-06-28 21:23:48

#16: Sir.Tiede - Re: Re:  

Islamti, Norja, ja Sveitsi ovat Euroopan parhaiten menestyneitä maita tänä päivänä. Islanti on täysin VELATON, työttömyys aste 2%! Siinä sulle esimerkkiä ,,, ei suomalaiset tuon tyhmempiä ole, Kaikki 500 000 työtöntä, EU:n tuottamaa, TÖIHIN!!!