vr_lisämaksu

Kommentoitu viesti

Haloo...

#9 Re: Re: Valivali

30.10.2011 12:59

#8: Mira - Re: Valivali

Asiakas joutuu maksamaan enemmän, jos ei ole kyennyt hankkimaan lippuaan tarpeeksi aikaisin. Kalliimmalla junasta ostetulla lipulla pyritään luonnollisestikin ohjaamaan lipunmyyntiä muualle, kuin juniin. Tällä pyritään rauhoittamaan junamatkoja esimerkiksi siltä, että paikattomat junasta ostaneet asiakkaat hyppivät penkiltä toiselle häiriten muita junassa. Lisäksi konduktöörit pystyvät keskittymään tärkeämpiin tehtäviin kuin lippujen myymiseen, joka ei todellakaan ole tärkein työ junassa. Mitä tulee lasten matkustamiseen ja tuohon pankkikorttivuodatukseen, niin Visa Electron käy kaikissa maksukanavissa, myös junassa.

Junalipun hankkimiseen tarvittavia välineitä ovat: raha, luotto, puhelin, netti, ja viitseliäisyys. Kaikkia asioita ei voida ihmisille valmiiksi pureskella. Joidenkin asioiden eteen pitää kyetä tekemään itsekin jotain. Jos jollain ei ole oikeasti varaa käydä kirjastossa missä saa ilmaiseksi nettiä käyttää, niin ei varmastikaan ole silloin varaa junaan tulla. Huvittaa, että nämä netittömyyteen vetoavat kommentit tulevat sellaisilta tahoilta jotka kirjoittavat niistä nettiin ja näin ollen ovat jatkuvasti koneen äärellä..

Mikäli haluatte vaikuttaa asioihin niin pitäisikö se kohdistaa oikeasti tärkeään kohteeseen, kuten asunnottomuus, vanhusten yksinäisyys, perheväkivalta tai rasismi? Jotenkin tekopyhää "vaikuttaa" junalippujen hinnoitteluun.

Arvaa huviksesi kuinka monta miljoonaa junamatkaa tehdään vuodessa VR:llä? Teillä on tätä kirjoitettaessa kasassa 155 nimeä. Tsemppiä lopun viiden miljoonan hankkimiseet, jotka muutoksen toteutus vaatii.

Vastaukset

Julius

#10 Re: Re: Re: Valivali

2011-10-30 20:05:12