Äitiä ja kolmevuotiasta Sämää ei saa käännyttää Suomesta.

Kommentoitu viesti

Akk

#1947 Re:

07.06.2016 15:41

#1: -  

 Mihin vedät rajan? Jos nämä saavat turvapaikan , saavatko tasan kaikki Irakilaiset halukkaat? Yhteiskunnan kantokyky on rajallinen.

Vastaukset

Tolkkua päätöksiin

#1958 Re: Re: 1947:lle "mihin vedät rajan"

2016-06-07 18:20:15

#1947: Akk - Re:  

 Minä vetäisin rajan niin, että rikoksiin ja ihmisoikeusloukkauksiin syyllistyneet RIKOLLISET ulos maasta. Psykopaattisiin hirmutekoihin syyllistynyt ei tarvitse "turvapaikkaa" Suomesta. Mitä "suojelua" murhaaja tarvitsee? Eikö sen sijaan ihmisiä tule suojella murhaajilta? No ei Suomen oikeuslaitoksen ja Migrin oikeustajun mukaan, joten Suomen oikeuslaitoksella ja MIGRILLä  ei ole oikeustajua ollenkaan. Sen johtopäätöksen niiden päätöksistä on vedettävä.

Perheitä ei missään nimessä eikä millään verukkeella saa hajottaa ja perheenjäseniä erottaa toisistaan ja karkoittaa ellei sitten karkoiteta koko perhettä yhdessä.  Ennemmin minä karkottaisin Suomesta sotarikoksiin syyllistyneet ja ihmisoikeusrikkomuksiin syyllistyneet psykopaatit. Suomesta heitä ei edes lähetetä Haagin kansainväliseen tuomioistuimeen tuomittavaksi, mikä olisi johdonmukaista, niinkuin muita "ihmisyyttä vastaan syyllistyneitä" murhaajia on lähetetty muista Euroopan valtioista. En ymmärrä tällaista suomalaista kaksinaismoraalia, jossa yhtäältä korostetaan kansainvälisten sopimusten pitämistä ja toisaalta tehdään omaan pään mukaan ja viitataan kintaalla kansainvälisiin sopimuksiin. Suomi viestittää tällä kieroutuneella asenteellaan, että: "Justice is whatever is convenient to Finland". 

Suomen oikeuslaitoksen oikeustaju on tällä haavaa niin vääristynyt, että ihmisoikeusrikoksiin syyllistyneet irakilaiset rintamakarkurit, jotka ovat syyllistyneet sotarikoksiin, ja jotka ovat leikanneet päitä irti ja roikottaneet niitä kuin palkintopokaaleja tai kalasaalista, joita he ovat ladanneet fb-sivuilleen yleisön nähtäväksi, tuomittiin Suomessa vaivaiseen 2 kuukauden ehdolliseen ja sekin "hautarauhan rikkomisesta", ei "rikoksesta ihmisyyttä vastaan" (!) EIKÄ heitä karkoiteta, vaan he saivat jäädä maahamme ja jatkaa elämistä meidän, kansan kustantamilla sosiaaliavustuksilla. Veronmaksajana minua suoraan sanottuna etoo se, että verojani käytetään tällaiseen moraalittomuuteen ja täysin väärin. Ei paljon veroja huvita maksella enää!

En näe mitään järkeä oikeuslaitoksemme päätöksessä päästää psykopaattiset Irakin sotarikolliset kuin koirat veräjästä enkä Migrin päätöksessä suojella heitä ja myöntää heille "turvapaikka" Suomessa, MUTTA hajottaa normaali lainkuuliainen ja omillaan toimeentuleva perhe ja erottaa sen jäsenet toisistaan. Sellaiset tulorajat, joihin tässä karkotuspäätöksesä vedotaan, saa tykkänään unohtaa ja ottaa huomioon, että muslimi-perheissä vaimot/äidit EIVÄT KÄY TÖISSÄ, vaan ovat kotiäitejä ja hoitavat lapsia ja kotia. Kovasti Suomessa vouhotetaan "monikulttuurista rikkautta" niin, että kuola valuu suupielistä, mutta miksi EI sitten kunnioiteta esim. muslimien elämäntapaa, sitä, että muslimikulttuurissa perheen äiti Ei tee ansiotyötä, koska hänen työnsä on hänen perheensä. SIKSI mitään tulorajoja ei voida eikä saa asettaa ja tämäkin 2600 euron tuloraja perustuu sille olettamukselle, että *molemmat vanhemmat* käyvät töissä ja se on heidän yhteen laskettu tulo kuukaudessa. Sitäpaitsi Suomessa naisilla on oikeus lakisääteiseen 10 kuukautta kestävään äitiyslomaan, joten miten voidaan vaatia, että 3 kuukauden vanhan vauvan äiti kävisi töissä? Hänelläkö oikeuslaitoksemme ja MIGRI eivät katso olevan oikeutta äitiyslomaan? Luulin, että ihmiset ovat Suomessa tasa-arvoisia ja laki on kaikille sama! Olen siis erehtynyt.

Ihmettelenpä vaan kuinka moni kantasuomalainenkaan aviopari tienaa yhteensä 2600 euroa kuukaudessa, Suomessahan on miljoona köyhää, jotka sinnittelevät alle 1000 euron kuukausituloilla eli hyvä jos saavat yhteensä 1600 euroa kuukaudessa ja vastikään tuli TV-1:n uutisissa viime viikolla, että 900 000 suomalaisella lapsiperheellä ei ole varaa lähteä yhdessä lomalle minnekään, vaan kesäloma vietetään kotona.