vr_lisämaksu

Kommentoitu viesti

Tukehtukaa adressiinne

#18 Re: Re: Re: Re: Re: Tukehtukaa kaviaareihinne.

03.11.2011 22:43

#17: Mira - Re: Re: Re: Re: Tukehtukaa kaviaareihinne.

Vaikka osasto silmämääräisesti ei ole täynnä, niin ei se suinkaan sitä tarkoita etteikö kaikki lemmikkipaikat olisi varattuja esimerkiksi väliasemilta tuleville. Yleensä tämän jo tyhmempikin tajuaa..

Ja onko joku tosiaan niin tyhmä, että jättää lipun ostamisen automaatin varaan etenkin kun on tiedossa etteivät ne aina toimi. On mobiililippua, junamyyntiä, nettilippua, ennakkolippua, sarjalippua ja vaikka mitä lippua mutta mikään ei kelpaa.

Kännykkälippu syrjii lankapuhelimen omistajia, nettilippu kirjoituskoneenkäyttäjiä, junamyynti p***eaukisia, aseman lipunmyynti jalattomia ja kädettömiä rampoja ja kaikki myyntikanavat kuurosokeita vihanneksia. Koita nyt hyvä ihminen ymmärtää kokonaisuuksista edes jotakin, ennen kuin jatkat itsesi nolaamista.

Vastaukset

Mira

#19 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tukehtukaa kaviaareihinne.

2011-11-03 23:10:17

#18: Tukehtukaa adressiinne - Re: Re: Re: Re: Re: Tukehtukaa kaviaareihinne.

No eipä ollut. Tämä kaverini meni yhden tai kaksi pysäkinväliä, eikä se lemmikkivaunu täyttynyt missään välissä edes puolilleen.

 

Ja nyt saisivat jo nuo nolaamis-puheet riittää. Enemmän nolaatte itsenne, kun valitatte siitä, että yritämme muuttaa yhtä pientä yksityiskohtaa VR:n toiminnassa. Miksi se teitä niin kauheasti liikuttaa, että pitää tulla tänne haukkumaan meidät/minut/joku muu? Esimerkiksi edellinen kommentoija sortui taas tuollaiseen ihme liioitteluun.

 

Mielestäni ei myöskään ole tyhmyyttä jättää lipun ostaminen automaatin varaan, silloin kun muuhun ei ole tilaisuutta tai muiden keinojen käyttäminen olisi hankalaa ja kallista. Automaatin pitäisi olla toimiva ostamiskanava, sillä se on todella yleisesti käytetty.