Suomen HALLITUKSEN pyydettävä anteeksi Israelilta!

Kommentoitu viesti

Minna Purhonen

#7

04.11.2011 08:28

Uutinen Arutz Shevasta:

"In a surprising reversal, UN Secretary General Ban ki-Moon said that the PA should not seek to be recognized as a member state of the UN."

http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/149385#.TrOFsWBmJt9

Vastaukset

Tiedoksi:

#8 Re:

2011-11-04 09:14:43

#7: Minna Purhonen -  

 Google-kääntäjällä: http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/149385#.TrOFsWBmJt9


Ban puhuu: Kertoo PA pidättymään YK-jäsenyyden
Vuonna yllättävä kääntyminen, YK: n pääsihteeri Ban Ki-moon sanoi, että PA ei pitäisi yrittää tulla tunnustetuksi jäsenvaltiossa YK.
David Lev
Ensimmäinen Julkaise: 03.11.2011, 15:33



Ban Ki-moon
Virallinen Photo / UNIn yllättävää movel, YK: n pääsihteeri Ban Ki-moon sanoi torstaina, että palestiinalaishallinto ei pitäisi jatkaa suunnitelmaa tulla tunnustetuksi jäsenvaltiossa YK. Nyt kun PA on hyväksytty Unescon viranomaisen johdon pitäisi olla tyytyväisiä, että saavutus. Kaikki pidemmälle, Ban sanoi, se "ei hyödyttäisi Palestiinassa eikä hyödyttäisi ketään."

Ban puhui ennen kokousta G20 teollisuusmaiden Pariisissa määritelty syy hänen suorasanainen huomautukset, taloudellinen iski YK otti kun Unesco hyväksyi PA: n jäsenyyttä. USA ja Kanada ovat katkaista rahoituksen järjestämiseen, heti alentaa toimintatalousarvionsa lähes 30%.

Ei muut maat ovat tehostaneet täyttää taloudellinen kuilu - ja Ban, tarkkailijat sanoivat, on saanut epämiellyttävä muistutus siitä, kuinka tärkeää Yhdysvaltojen on kansainvälinen järjestö. USA oli asetettu välittämään 64000000dollari Unescon ensi kuussa, mutta rahaa ei enää saada, seurauksena Washington n cutoff varojen.

Torstaina pääministeri Netanjahu sanoi, että Israel olisi myös pysäyttää osuutensa UNESCO. Israel oli rahoittanut kansainvälinen järjestö, noin 2.000.000 dollaria vuodessa.

Ban sanoi, että lisäponnisteluja PA kätkeytyä itse YK: n järjestöjen ajoneuvo saavuttaa kansainvälistä valtion tunnustaminen sen tarkoituksena on laatia Juudeassa, Samariassa, ja suurin osa Jerusalemin "voisi vaikuttaa elämää miljoonia ihmisiä, jotka enää saa rahoitusta heidän tarpeensa ja kärsivät siksi palestiinalaisia. "

Muutama päivä sitten, tiedottaja PA, ylistäen UNESCO hyväksymiselle viranomaisen tarjouksen liittyä järjestö sanoi, että PA tarkoitus liittyä myös 16 järjestöihin.

Ryhmien kesken, jossa PA suunnittelee tiedoston jäsenyyttä ovat Maailman terveysjärjestö, Maailman kauppajärjestön, Kansainvälisen televiestintäliiton, ja monia muita. Jos PA ei sovelleta ja hyväksytään - hyvin todennäköistä, sillä viranomainen on käytännössä taattu kaikki äänet kolmannen maailman ja kehitysmaiden, jotka muodostavat suurimman osan näistä ryhmistä - Yhdysvallat on sanonut, että se pysäyttää rahoitusta niitä.

Ei ollut mitään virallista vastausta Ban puheenvuoron torstaina, mutta tarkkailijoiden Israel sanoi, että mikä yllätti heidät oli vauhti, jolla Ban muuttanut hänen asemaansa.

"Tämä on mies, joka on rohkaissut palestiinalaisia ​​kaikki heidän villeimmätkin poliittisia suunnitelmia asti, ja koska hänen järjestö aikoo missaa rahaa, hän on heittänyt pois kaikki mahtipontisia periaatteita hän omaksui, kun hän pystyi vapaasti viettää American rahaa millään tavalla hän halusi, "sanoi eräs Israelin lähteestä. "Se ei ehkä ole yllättävää, että hän sanoisi tähän, koska hän tarvitsee huolehtia organisaation, mutta niin nopeasti? Voisiko hän ei yritä riviin muiden avunantajien kattamaan American vajeen? "




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…