Adressi kristillisten arvojen ja uskonnonopetuksen puolesta

Kommentoitu viesti

Myyryläinen
Vieras

#189 Hiirulaiselle

18.08.2010 07:40

Jos minulle alkaa tulla n.s. yliluonnollisia kokemuksia selvinpäin niin tulkitsen ne hermostollisiksi tai mielenterveydellisiksi ongelmiksi ja hakeudun hoitoon.

Vastaukset

Vieras
Vieras

#190 Re: Hiirulaiselle

2010-08-18 10:04:36

#189: Myyryläinen - Hiirulaiselle

Kuuleppas Myyryläinen, jos odotat, että läheisesi nousevat haudasta tai heräävät kuolleista niin se on aivan turhaa kuvitittelua. Sillä he nousevat vasta viimeiselle tuomiolle, siinä vaiheessa, kun Herramme Jeesus Kristus tulee toisen kerran maanpäälle. Jeesus tulee tuolloin tuomitsemaan elävät ja kuolleet, halusitpa sitä tai et. Vaikka Jumalaa ei olisikkaan olemassa (ateistien näkökanta), ja kuitenkin kristityt elävät uskossa Häneen, on elämässä enemmän toivoa ja hyvyyttä, kuin ateisteilla. Sillä ei uskovien elämä mene hukkaan, vaikka Jumalaa ei olisikkaan. Kristityt ovat kaikesta huolimatta eläneet hyvää, tasapainoista ja hennegelliseti rikasta elämää. Suurin osa uskovista eivät ainakaan elä esim. paheellista ja rikollista elämää, jota joutuisi katumaan ja jotka tuovat yhteiskuntaamme suuria ongelmia.  Onko se pahitteeksi tässä pahassa maailmassa että on ns. kunnollinen ihminen. En väitä, etteikö ns. ateistit voisi elää kunnollisesti, mutta ei varmasti niin hengellisesti ja maallisesti rikasta elämää. Suurin osa ateisteista uskovat vain itseensä ja pyörivät oman napansa ympärillä, koska pitävät "itseään" kaiken Herrana. Kerroppa Myyryläinen, mikä tarkoitus sinun elämälläsi on? Elät ja sitten vain kuolet, siinäkö kaikki? Me kristityt elämme siinä toivossa, että uskoessamme Jeesuksen lunastustyöhön voimme elää ikuisesti. Harmi, kun sinä et näkökantasi vuoksi voi ymmärtää ikuista elämää.

Rakkaat uskovat, rukoillaan Myyryläisen puolesta, että hänkin ymmärtäisi tämän ikuisen elämän autuuden. Ja, alkaisi hyväksymään uskonnonopetuksen kouluissa. Rukouksessa on voimaa.

Jeesus elää, Hän kulkee aina kanssani! =)))

ps.  Et tainnut lukea kirjoitustani no.183

Hiirulainen
Vieras

#204 Myyryläiselle vielä 189. viestiin liittyen

2010-08-19 19:05:34

#189: Myyryläinen - Hiirulaiselle 

Yes, selvin päin on selvitty elämän kovienkin vastoinkäymisten keskellä ja läpi. Raamatun  sanasta olen saanut oikeasti voimaa. Kyllä se on mahdollista, että Jeesus asuu yhtä aikaa taivaassa ja "niiden tykönä, joilla on särjetty ja nöyrä henki". 

Kristillinen usko tarjoaa selviytymisen avaimia elämään - ja avaa jopa iankaikkisuuden. Ihmiseksi tullut Jumalan Poika mahdollisti tämän.