Maahanmuuttajien tuet

Kommentoitu viesti

Suomen rahat loppu
Vieras

#32 Hyvän asian puolesta

15.09.2010 12:42

Kannatan adressia, mutta siihen pitäisi tehdä korjaus, että maahantulevien tuet ovat pienemmät kuin suomalaisen: ylipäätänsä maahantulijalle ei tukia ainakaan rahallisessa muodossa. Lisäksi pakolaisuus on syytä toteuttaa lähimaan lähialueilla, ja pakolaisuus on väliaikainen määräaikainen ja edellyttää aina paluuta takaisin.

Vastaukset

millään mitään väliä

#1040 Re: Hyvän asian puolesta

2013-06-18 10:03:12

#32: Suomen rahat loppu - Hyvän asian puolesta

Eipä suomalainenkaan rahallista tukea niin paljon tarvitse, jos jaetaan ostokuponkeina eri tarpeisiin.

Otetaan nyt vaikka kodin sisustus, vaatetus, auto (no ensin tietysti se ajokortti tulkin kera hankittuna), siihen vakuutukset, verot ja tottakai puhelimen täytyy olla viimeisen päälle. Ei vissiinkään suomalaisen kohdalla mene läpi? Mutta jos ei palvelu pelaa, niin rasismiahan se on.  Mustalaisia on paapottu valmiille viimeiset 50-vuotta, eipä ole juurikaan tuloksellista ollut, hyvin ovat tottuneet palveluun ja palvelun toimivuuteen, kun on se oma kulttuuri, sitähän ei yhäti kiristyviä veroja maksavalla suomalaisella ole, kuinka voisikaan, kun ei pysty enää muuta kuin tekemään kuin käymään työssä ja nukkumaan. Se hyvä puoli tässä on, että kohta jää naru vetävän käteen, eihän tähän menoon mitkään veronkiristykset riitä, menee työläisen palkkakin kohta velan puolelle.

 

 


Vieras

#2057 Re: Hyvän asian puolesta

2013-12-15 12:04:21

#32: Suomen rahat loppu - Hyvän asian puolesta

Juuri näin asian pitäisi olla!

 


Vieras

#2375 Re: Hyvän asian puolesta

2014-06-03 14:02:48

#32: Suomen rahat loppu - Hyvän asian puolesta

Jos ei rahallisessa muodossa niin materian muodossa kyllä miksi he muuten jäisivät tänne ???? ostositoumukset sossulta sillähän saa sellaista mitä ei monella Suomalaisella ole edes varaa ostaa!