Valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen asetettava syytteeseen uskonnonvapauden kieltämisestä sekä valehtelemisesta

Kommentoitu viesti


Vieras

#10

09.03.2020 17:29

Suomessa on kansanvalta ja kansalaisten varoilla valtion virkoja ylläpidetään. VKSV:n syyttäjät ovat kaikki kansan palveluksessa olevaa henkilökuntaa, yhdelläkään siellä työskentelevällä ei ole laillista oikeutta päättää ja määrätä virkojensa kustannusten maksajien Suomen kansan uskonnon -ja .sananvapautta., Ilman sananvapautta ei ole muutakaan vapautta, joten tämä adressi sananvapauden puolesta ei koske yksin Päivi Räsästä, vaan se on meidän jokaisen suomalaisen yhteinen asia ja velvollisuus valvoa julkisen vallan yhteisten varojemme käyttöä.

Vastaukset

Seikku Kaita

#12 Re:

2020-03-26 08:56:49

#10: -  

Kyse on nimen omaan sananvapaudesta, ei edes uskonnonvapaudesta (joskin ne liittyvät toisiinsa).

Mutta miksi en ole tätä adressia allekirjoittanut?

Tässä halutaan vapauttaa raamatun lainaajat RL11 §10 ongelmista, mutta edelleenkään ei näy minkäänlaista tukea GULAG-pykälän poistamisen puolesta. (GULAG on Neuvostoliiton rikoslain 58 pykälään perustunut vankileirijärjestelmä väärinajattelijoiden eliminoimiseksi, vertaa Saksan keskitysleirit.)

Rikoslain 11. luvun pykälää 10 on koetettu jo ainakin kolmesti poistaa/korjata rikoslaistamme, mutta en muista nähneeni esitykselle minkään laista puoltoa KD:n tai muiden nyt uskonsa vuoksi uhattuna olevien taholta; asiasta lähinnä nälvittiin kollektiivisesti poistamista/korjaamista ehdottaneille.

Mutta onneksi jotkut selkärankaiset eivät osoita taipumisen merkkejä viranomaisen mielivallan alla. Siksi annan tukeni Päivin lisäksi esimerkiksi Sebulle tai Jamesille, jotka on kansanedustajina tuomittu sananvapautensa käyttämisestä.

"  ...
   Sitten ne tulivat hakemaan minut, ja silloin ei enää ollut ketään joka olisi puhunut puolestani

"   -- (Martin Niemöller)
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…