Valtion retkeilyalueiden metsien hakkuut on lopetettava

Kommentoitu viesti


Vieras

#42

17.01.2012 15:46

Teijon retkeilyalueella metsähallituksen hakkuut ovat jatkuneet kiihtyvällä tahdilla - jälki on karmeaa. Laajat avohakkuut, raiskiot ja konevoimin tehdyt laikutukset leimaavat kilometritolkulla pääulkoilureittien varsia.
Metsähallitus kirjoittaa v. 2010: "Teijon alue on laajimpia erämaisia metsä- ja suoalueita Varsinais-Suomen itä- ja kaakkoisosissa.Visio: Suunnittelualueen visio, eli tavopitetila tulevaisuudessa, on Metsähallituksen, sidosryhmien ja alueen käyttäjien yhteinen näkemys suunnittelualueen toivotusta kehityksestä."
Metsähallituksen lanseeraama "yhteinen näkemys" on pilkkakirveen isku totuudelle; pysyvälle yhteistyölle, vuorovaikutukselle ja ulkoiluympäristön parantamiselle.

Vastaukset

Lauri Kajander
Adressin tekijä

#43 Re:

2012-01-17 16:36:58

#42: -

Adressin etusivulle on lisätty muutama kuva edellisessä kommentissa mainituista Teijon retkeilyalueen raiskioista. Emme halua retkeillä tällaisissa maisemissa, siksi adressiin on kertynyt muutamassa päivässä jo 1600 nimeä.

Kiitos kaikille allekirjoittajille! Levittäkää viestiä adressista, jotta muutkin saavat kertoa mielipiteensä retkeilyalueiden hakkuista!