Maahanmuuttajien tuet

Kommentoitu viesti

tavallinen duunari
Vieras

#51 Joo..

20.10.2010 20:42

Tosiaan pakko todeta että joskus oksettaa ja kuvottaa olla Suomalainen. Maatamme ja siten myös meitä käytetään törkeästi hyväksi joka ainut päivä, mutta rasisteiksi mamut haukkuu kun uskallaudumme puolustautumaan edes sanoin. Eipä haukunnalla suoranaista väliä niinkään ehkä - kunhan ei joudu oikeuteen "rasismista" sillä kyllähän senkin tietää, kumpi osapuoli siitä maksaa saisi. Silti suurin vääryys tulee maassamme siitä, että osa Suomalaisista puolustaa sokeasti esim. Afrikan mamuja, pitämällä heitä maamme voimavaroina työelämässä, mitä he eivät koskaan tule olemaan sen enempää kuin Romanian romanialaisetkaan. Kaiken huipuksi kansamme ei järjestä näistäkään asioista mielenosoituksia Arkadianmäelle koska oikeudentajumme ei ole kansakuntana yhtenäinen vaikka sen tulisi sitä olla.

Vastaukset

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

2010-10-20 20:42:26


Vieras
Vieras

#76 Re: Joo..

2010-12-17 22:40:11

#51: tavallinen duunari - Joo.. 

pakko todeta että oksettaa ja kuvottaa tuollaiset suomalaiset! haluaisitko Suomen olevan kuin Pohjois-korea jonne ei kukaan pääse tai josta kukaan ei pääse pois? Tottakai Suomeen saa muuttaa muistakin maista, eikä silloin tule syyttää niitä jotka muuttavat. Kyse on lainsäädännön ongelmista, jotka ovat suomalaisten ja Suomen päätettävä asia/ongelma.

En voi tätä adressia Allekirjoittaa vaikka yhtäläisiä tukia kannatankin... Mamujen syyttäminen Suomen ongelmista on typerää ja lyhytnäköistä.

totuus

#1149 Re: Joo..

2013-08-22 08:30:26

#51: tavallinen duunari - Joo..

Suomalaiset ovat naiiveja kun hyväksyvät asian. Muutos tarvitaan.