http://www.adressit.com/perinteinenavioliitto

Kommentoitu viesti

Tomi

#13 Re: Yksinhuoltajat ja ehkäisy?

15.02.2012 18:18

#9: ristiriitaista? - Yksinhuoltajat ja ehkäisy?

 

Tuo on hieman eri asia, koska kukaan ei voi hankkia lasta yksin, lapsella on aina isä ja äiti ja useimmiten lapsi hankitaan myös siinä uskossa, että se kasvatetaan yhdessä. Myös keinohedelmöitys lapsella on isä ja äiti, vaikka joissakin tapauksessa isä toimii vain siittäjänä. Joka tapauksessa lapsi pitäisi hankkia siinä mielessä, että hän saa isän ja äidin.

Samoin avioliitossa pitää olla sellaiset henkilöt, jotka fyysisten ominaisuuksien osalta pystyvät lisääntymään.

Vastaukset

Sofia

#14 Re: Re: Yksinhuoltajat ja ehkäisy?

2012-02-15 18:59:40

#13: Tomi - Re: Yksinhuoltajat ja ehkäisy? 

 ''Myös keinohedelmöitys lapsella on isä ja äiti, vaikka joissakin tapauksessa isä toimii vain siittäjänä.'' Kyllähän homoparin lapsillakin olisi tällä logiikalla isä ja äiti, ei lasta synny ilman molempia vaan heilläkin olisi sitten isä joka nyt sattuu vain  olemaan pelkkä siittäjä. Kuitenkin adoption-oikeudesta puhuttaessa tällä argumentilla ei voi väittää että homoparin lapsella olisi asiat jotenkin huonommin kuin heteroparin lapsella.

Lisäksi, homoliittoja tunnetaan muuallakin maailmaa eivätkä ne näytä siellä tuottaneen ongelmia. Esimerkiksi Sudanissa Nuer-heimon keskuudessa kaksi naista voi elää avioliitossa ja heillä voi olla lapsia. Perhe ei muuten sitten eroakaan muista, ainakaan kelpoisuutensa puolesta.


Vieras

#39 Re: Re: Yksinhuoltajat ja ehkäisy?

2012-02-17 13:22:06

#13: Tomi - Re: Yksinhuoltajat ja ehkäisy?

Tomi kirjoitti: "avioliitossa pitää olla sellaiset henkilöt, jotka fyysisten ominaisuuksien osalta pystyvät lisääntymään."

 

Mitäpä sitten jos toinen henkilöistä on vammautunut syystä tai toisesta, eikä kykene enää lisääntymään? Tai sairastunut siten että lisääntymiselimet joudutaan vaikkapa syövän vuoksi poistamaan? Tai jos todetaan, että ei voi saada lapsia. Mitä sitten tehdään?

 

harmistunut

#73 Re: Re: Yksinhuoltajat ja ehkäisy?

2012-02-20 23:26:26

#13: Tomi - Re: Yksinhuoltajat ja ehkäisy?

"Samoin avioliitossa pitää olla sellaiset henkilöt, jotka fyysisten ominaisuuksien osalta pystyvät lisääntymään."

 

Entä ne ihmiset jotka, Luoja armahda, menevätkin vahingossa naimisiin syntymästään steriilin puolison kanssa? Tai vanhus-pari, jotka rakastuvat elämänsä ehtoolla, mutta voi, nainen onkin käynyt läpi menopaussin? Onko kyseessä teko, joka pitäisi tuomita? Antamiesi perusteluiden edessä kyllä: fyysisiä ominaisuuksia on myös ne, joita ei nää.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…