Tornion ensihoito- ja sairaankuljetusten laatu on säilytettävä

Kommentoitu viesti

Ei täällä mikään oikeesti pysy salassa
Vieras

#62 Kajottaisko vaikka

20.11.2010 23:03

Parkkihalliin, 400 000,- per vuosi maksetaan yritystukea vakuutusyhtiölle.

Mieki oon valmis vuokraamaan taloni Ronkaiselle ja Valtaselle niin, että ne maksaa mulle vuokraa siitä, että mie asun siinä ite.

Semmosella tasollahan noitten reppanoitten osaaminen on. Uutta keskustaa aletaan rakentamaan nyt, kun vanha on saatu tapettua. Miksi, kuka sitä on pyytänyt?

Koulu-uudistus tehtiin bulvaanin avulla, joka saikin sitten kenkää kun sitä ei enää tarvittu. Säästöjä ei tullut ja itse ilmoittivat, että eivät osaa laskea tuleeko vai ei. Aivan älyttömän fiksua ja perusteltua?

On lämmitetty kävelykadun pienoismalli, jonka varrella ei ole mitään toimintaa. Vai onko siellä vielä se hautaustoimisto?

Perhana kun keksis jotain myytävää Tornion kaupungille, tekis varmaan elämänsä tilin. Jos ei ois niin rehellinen niin vois alkaa kyllä politiikkaankin mukaan. Vois sitten lupailla kavereille vakituisia työpaikkoja, jos lupaavat liittyä puolueeseen ja osallistua kenttätoimintaan vai mitä kommentoi xxx-lautakunnan pj?

 

Vastaukset

Mie
Vieras

#63 Re: Kajottaisko vaikka

2010-11-20 23:31:16

#62: Ei täällä mikään oikeesti pysy salassa - Kajottaisko vaikka 

Olipa tuossa upea kirjoitus...just noin tyhmiä Torniossa olhaan:)) Huippukirjoitus, toivottavasti päättäjät lukevat tämän. Kyllä sakun kohdalla on tehty emämunaus, jota kannetaan hamaan tulevaisuuteen. Ja nyt ei voija sanoa ees vanhalla sanolla.. ei ole koskhaan niin hyvvää ollu etteikö parempaa tule tilalle. Sillä niin hyvää ei tule ko nykyinen saku!
Facebook
Tuleeko korkeakoulutuksen olla maksutonta?