Tornion ensihoito- ja sairaankuljetusten laatu on säilytettävä

Kommentoitu viesti

Juha Buska
Vieras

#108 Re: Re: Vai ei tarvitse olla huolissaan

22.11.2010 16:16

#107: Matti Suopajärvi - Re: Vai ei tarvitse olla huolissaan 

sen verran korjaan edellistä kommenttiani, että itse luen Heidin myös asiantuntijaksi yhteistyökokemuksiini perustuen.

Keväällä kysyin sosiaali- ja terveyslautakunnan puheenjohtajalta puhelimessa kilpailutustyöryhmän kokoonpanosta ja esitin ulkopuolista, täysin puolueetonta ensihoidon asiantuntijan käyttöä suunnittelutyössä. Olisin pystynyt heti puhelun aikana nimeämään vähintään viisi asiantuntijaa ympäri Suomea, jotka olisivat uskoakseni tarjonneet tietoaan ja taitoaan suunnitteluun. Sos.ter.lautakunnan PJ tyrmäsi ajatukseni ylimielisesti antaen ymmärtää, että valittu työryhmä tietää mitä tekee.

Tiedättekö... sivistyneissä ensihoitojärjestelmissä ympäri Suomea nauretaan nyt Tornion ensihoitopalvelusta vastuussa oleville tahoille. Hävettää....

Vastaukset

Vieras
Vieras

#115 Re: Re: Re: Vai ei tarvitse olla huolissaan

2010-11-22 18:02:48

#108: Juha Buska - Re: Re: Vai ei tarvitse olla huolissaan 

 Hirvittää ja samalla tuntuu järjettömältä, että niin viisaat kui torniolaiset ovatkin hyväksyvät tämmösen. Tuleehan teille kovan luokan ammattitaitoinen esimies!!!

Esimieheltä tulee vaatia asainmukainen koulutus, oko mitään koulutusta? Intoa kyllä riittää kunhan saa olla johtaja, toivottavasti kukaan ei menetä henkiä!!!

Vieras
Vieras

#117 Re: Re: Re: Vai ei tarvitse olla huolissaan

2010-11-22 18:16:33

#108: Juha Buska - Re: Re: Vai ei tarvitse olla huolissaan 

 Naurattaa ja hirvittää montako torniolaista menehtyy ja vammantuu sekä erikoissairaanhoidon kulut kasvaa, ei noin nuorella henkilöstöllä ja osaamattomalla johtamisella saada aikaiseksi kuin sairaankuljetus, jota voi tehdä baaritaksiksin, jos torniolaiset tahtovat edullisinta, ottakaa invataksit ja baaritaksi käyttöön, ei ne päättäjät osaa edes laskea mikä on halvinta... ei kun viranhaltijat etenkään perusturvajohtajai tiedä edes mikä invataksi on.