NÄPIT IRTI KOULUSTA Vantaa 2012

Kommentoitu viesti

v...ittt....nut lopullisesti

#2 Niin...KAPINAAN !!!

22.05.2012 22:03

Pisa,pisa,pisa...

Taitaa olla pisara, pieni sellainen päättäjien päässä.
Kyllä Vantaalla on rahaa edelleenkin, jos ne kohdistetaan oikein. Turhat konsultoinnit, projektit ym. joiden tarkoitus on vain ylätason kilven kiillotus voisi lopettaa heti. Turhat viraston paperinpyörittäjät oikeisiin töihin ! Kuka oikeasti tarvitsee erilaisia suunnittelijoita, jotka Facebookissa kertovat kivasta elämästään ?
Oikeasti rahaa palaa todella paljon jos jonkinlaiseen hyödyttömään hässäköintiin.

Laitetaan suurituloisimmat virkamiehet palkkaleikkurin alle ! Siitä saisi helposti moni koulunkäyntiavustaja vuoden palkkansa. Samoin kaupungin omistamien yritysten johtajien ylisuurille palkoille stoppi ja HETI !

Vastaukset


Vieras

#48 Re: Niin...KAPINAAN !!!

2012-06-01 12:28:22

#2: v...ittt....nut lopullisesti - Niin...KAPINAAN !!! 

 Hei Olet ihan oikeassa siinä, että täällä Vantaalla kiillotetaan ylätason kilpeä silläkin rahalla millä pitäisi kouluttaa lapsia.

luithan keskiviikon Vantaan Sanomista REETA HIRVOSEN netissä antaman vastineen Vantaan patsas ostosta. Hän oon se henkilö joka oli viimesyksynä Oplassa päättämässä erityisoppilaiden siirtämisestä lähikouluihin ja toimii opetuslautakunnan puheenjohtajana, jos ei ole eronnut.  Keskiviikkoisen nettikirjoituksen perusteella syytä olisi!!!