Jousenpuiston asemakaavaehdotus

Kommentoitu viesti

Asuntopula

#1 Asuntoja tarvitaan paljon enemmän

25.05.2012 13:02

Lasten pyörätie olisi hyvä järjestää turvallisemmaksi. Asuntoja kuitenkin tarvitaan pääkaupunkiseudulla paljon enemmän, koska asuntopula on nostanut hinnat ja vuokrat kivulloisen korkeiksi. Ekologisinta on tehdä tämä metroasemien lähellä.

Aina ja kaikkia rakentamisyrityksiä vastustavat itsekkäät NIMBY-lobbyt, jotka ovat ymmärrettävästi huolissaan omalle perheelleen koituvista haitoista enemmän kuin asuntopulan miljardihaitoista. Siksi tällaisiin adresseihin tulisi liittää ehdotus korkeammasta rakennusoikeudesta.

Vastaukset

Kari

#2 Re: Asuntoja tarvitaan paljon enemmän

2012-05-25 21:14:53

#1: Asuntopula - Asuntoja tarvitaan paljon enemmän

Asuntojen lisärakentaminen alentaa nykyisten asuntojen arvoa! Tapiolan alue on jo kauan sitten ollut liian täyteen

rakennettu, ja vapaata metsää / puistoja /ketoja on liian vähän. Lisärakentamiselle seis!

Saari

#4 Re: Asuntoja tarvitaan paljon enemmän

2012-05-26 14:02:00

#1: Asuntopula - Asuntoja tarvitaan paljon enemmän

Alueesta on tulossa jokatapauksessa erittäin tehokkaasti rakennettu, vaikka rakennusoikeutta vähennettäisiin nyt merkittävästi. Tornirakentaminen on Suomessa erittäin kallis tapa rakentaa rakennusmääräysten vuoksi. Tällä tavalla ei pystytä rakentamaan edullisia asuntoja lapsiperheille.

Eurooppalainen

#24 Re: Asuntoja tarvitaan paljon enemmän

2012-05-30 16:29:18

#1: Asuntopula - Asuntoja tarvitaan paljon enemmän

Samaa mieltä Asuntopulan kanssa. On todella hyvä jos Espookin alkaa muuttua maalaiskylästä kaupunkimaisempaan suuntaan. Suomalaisilla on kumma ajatus rikkumattomista rantaviivoista, metsän silhueteista ja maalaisidyllistä, jopa vielä 2010 luvulla. Pääasia että mikään ei saa muuttua. Kun metrosta päätettiin niin samalla päätettiin tiivistämisestä, se on ekologista ja modernia. Jos haluaa asua maalla, niin sellainenkin valinta on mahdollista, mutta näillä seuduin on jo aika ajatella kaupunkimaisesti.