Katainen ja Kiviniemi, toimien luvallisuus ja ministerivastuulaki

Kommentoitu viesti

Sanasta miestä

#181 Re: Re:

06.06.2012 14:41

#166: EVM-sopimus myy Suomen - Re:

Illuminaatteja, eliittiä, bilderbergiläisä, bansktereita, rosvoja, rötösherroja :) lempilapsilla on monta nimeä! Ei aina tarvitse olla trolli, jos käyttää eri nimityksiä. Ilmeikäs kielenkäyttö ei mielestäni kumoa sitä, etteikö asiaa oteta vakavasti. Olishan se turhauttavaa ja yksitotista, jos jokainen toisten mieliksi kirjoittaisi persoonattomia kommentteja. Laumakäyttäytyminen on tietysti turvallista, mutta ei sitäkään määkimistä jaksa loputtomiin kuunnella. Omillakin aivoilla voi ajatella, se ei vielä ole kriminalisoitu.

Akin video on hyvä, harmittavan vähän vain katsojia. Asiasta tiedottaminen ja Suomen myyminen ei näytä kiinnostavan kovinkaan paljon. Siinä käy sitten niin kuin Jeffersson ennusteli. "Jos kansakunta tahtoo elää epätiedossa (eli sanoa, "ei kiinnosta") mutta kumminkin samalla tahtoa olla vapaa kansakunta, sivistynyt korkeakulttuuri, odottaa semmoinen kansakunta silloin jotain jota ei ikinä ole ollut olemassa ja jota ei ikinä tule olemaankaan."

Tuolla aikaisemminkin huomasin Akin Blogista napsastun asiakirjan Suomen myymisestä EVM:lle. Katainen allekirjoitti sen jo yli vuosi sitten ja ei vieläkään kovinkaan moni ole todellakaan tietoinen sen sisällöstä. Jos vaikka lukisivat sen tai katsoisivat tuon videon pätkän, niin valoittuisi karmea totuus.

Toivotaan kuitenkin, että nyt kun se tulee lopulliseen käsittelyyn juhannuksen alla, että edes kansanedustajat ovat lukeneet sen.

Vastaukset

Templari-illuminaati vihervasuri-kukkatäti maanpetturi-kätyri

#183 Re: Re: Re:

2012-06-06 16:14:05

#181: Sanasta miestä - Re: Re: ilmeikäs kielenkäyttö etc

Joo, kunnon persutyyli kehiin vaan. Heitetään täysin levotonta herjaa, nimitellään, solvataan ja uskotellaan siinä samalla, että muka tiedetään asiastakin jotain. Ja sitten kun tuli mentyä liian pitkälle niin se olikin vaan sarkasmia, huumoria, kärjistystä, vitsiä tai jotain muuta "ilmeikästä kielenkäyttöä"- mitä sitä nyt hädissään keksitäänkään sanoa.

Asiallisen kirjoittajan tunnistaa asiallisesta tyylistä. Hörhön kirjoittajan tunnistaa hörhöstä tekstistä.