Vaasan musiikkiluokkien puolesta

Kommentoitu viesti


Vieras

#663 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ehkä ei kaikkia miellytä

08.06.2012 15:15

#659: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ehkä ei kaikkia miellytä Niin, videossa kerrotaan ettei Kadar tiedä irtisanomisen perusteita. Eihän se voi olla totta! Vaikka tiedot ovat salaisia, kyllä asianomainen ne tietää. Niihin pitäisi tietysti vastata, hänen itsensä. Nyt ovat väkijoukot liikkeellä, päitä vaaditaan vadille. Kuinka moni on ollut arjessa läsnä?

 

Vastaukset


Vieras

#664 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ehkä ei kaikkia miellytä

2012-06-08 15:30:30

#663: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ehkä ei kaikkia miellytä Niin, videossa kerrotaan ettei Kadar tiedä irtisanomisen perusteita. Eihän se voi olla totta! Vaikka tiedot ovat salaisia, kyllä asianomainen ne tietää. Niihin pitäisi tietysti vastata, hänen itsensä. Nyt ovat väkijoukot liikkeellä, päitä vaaditaan vadille. Kuinka moni on ollut arjessa läsnä?

Kun on irtisanominen kyseessä niin perusteet pitää olla niin selvät, että niihin pystyy vastaamaan.  Otetaan esimerkki jos häntä olisi moitittu huonosta käytöksestä.  Rehtori antaa ohjeita ja Juri ei sano "Kyllä herra rehtori"  vaan on saattanut sanoa, "Minän en tiedä onko se mahdollista."

Eli pitää olla tarkka syy mihin voi antaa vastineen.

Voihan olla, että syynä on kiusanteko ja provosointi ja sellaiseen ei yleensä kovin lempeästi kukaan vastaa.  Kun rehtorilla on aiheena musiikki ja keskustelukumppani on tohtori niin kyllä se on niin että silloin se on rehtori joka kuuntelee tohtoria vaikka virka-asema tällä kertaa mahdollistaa sen menevän toisinpäin.