VETOOMUS JYRKI KATAISEN EROTTAMISESTA

Kommentoitu viesti

Markus Jansson

#10 Jyrki Tapani Kataisen rikokset eivät noihin lopu!

02.07.2012 12:53

Jyrki Katainen on syyllistynyt muihinkin rikoksiin kuin tässä adressissa mainitut. Ks.

http://markusjansson.blogspot.fi/2012/03/jyrki-katainen-rikollinen-huijari-ja.html
"Kesällä 2010 Jyrki Tapani Katainen valehteli Kokoomuksen puoluekokouksissa tehdyistä päätöksistä, väittäen, että puoluekokous ei olisi kannattanut pakkoruotsin poistamista, vaikka asiaa koskeva aloite hyväksyttiinkin ko. puoluekokouksessa. Katainen yrittää sumuttaa mediaa ja kansalaisia oman puolueensa tekemistä päätöksistä ja kannanotoista vääristelemällä ja valehtelemalla. Kun puolueen puheenjohtaja ja maan pääministeri valehtelee jo oman pesänsäkin tekemisistä, voidaan mielestäni perustellusti kysyä, voidaanko häntä pitää rehellisenä ja kunniallisena kansalaisena, joka on ministerinä toimimisen edellytys Suomen lain mukaan? Vastustamalla laillisen puoluekokouksen tekemää laillista päätöstä Katainen ilmeisesti myöskin rikkoo lakia. Katainen siis itse päättää, mitä puoluekokouksen päätöksiä hän ja muu Suomi noudattaa ja mitä ei.

Kesällä 2010 Jyrki Katainen osallistui Bilderberg-kokoukseen. Kyseinen kokous on eliitin salaseuran tapaaminen, johon on kutsuttu vain harvoja ja valittuja henkilöitä. Kaikki kokoukset ovat ehdottoman salaisia, eikä niiden sisällöstä kerrota julkisuuteen mitään. On oletettavaa, että osallistumalla tämän tyyppiseen kokoukseen Jyrki Katainen syyllistyy (rikoslain 12. luvun 11§ mukaan) maanpetokselliseen yhteydenpitoon. Kyseinen toiminta täyttää myöskin (rikoslain 13. luvun 3§ mukaisesti) valtiopetoksen valmistelun kriteerit. Tietenkään Jyrki Kataista ei ole näistäkään teoista asetettu syytteeseen tai tuomiolle.

Vuosina 2010 ja 2011 Jyrki Tapani Katainen rikkoi EU:n lakeja (SEUT 125 artikla) ajamalla ja hyväksymällä Irlannin, Portugalin, Kreikan yms. tukipaketit tavalla, josta olisi pitänyt seurata ministerisyytteen nostaminen oikeuskanslerin toimesta. Näin ei tietenkään tapahtunut. Hyväveliverkosto toimi erittäin tehokkaasti, sillä vielä tähänkään päivään mennessä ko. oikeuskanslerille tehtyä kantelua tai sen ratkaisua ei löydy Finlexin tietokannoista, vaikka se olisi tietysti pitänyt sinne laittaa. Onneksi paperit ovat tallessa ja netissä, joten jokainen löytää sieltä tämä jutun ja voi itse arvioida sen sisältöä. Katainen rikkoo vapaasti EU:n omia säädöksiä vastaan, eikä ketään asia sen enempää kiinnosta, päinvastoin, todisteet siivotaan pois netistä parhaan mukaan.

Niin ikään vuonna 2011 Jyrki Tapani Katainen allekirjoitti sopimuksen Suomen osallistumisesta ERVV:iin. Katainen katsoi kyseisen sopimuksen olevan EU:n sopimus, jonka hyväksymiseen hänellä ja hänen johtamalla valiokunnalla olisi valtuutus. Näinhän ei asian laita suinkaan ole (ja Katainen sen hyvin tietää ja vaikka ei tietäisi, se ei poista rikosoikeudellista vastuuta). ERVV on Suomen valtion ja luxemburgilaisen yhtiön välinen kahdenkeskinen sopimus, jonka hyväksyminen edellyttää siis eduskunnan hyväksyntää. Katainen syyllistyi ilmeisesti siis törkeään valtiopetokseen (rikoslain 13. luku, 1-2§).

Kataisen toiminta on tullut vuosi vuodelta vain härskimmäksi kusettamiseksi. Vuonna 2011 Jyrki Tapani Katainen vakuutti, että Suomen osuus Irlannin, Portugalin yms. roskavaltioiden rahoittamisessa jää 1,9 miljardiin euroon, eikä lisää takuuksia anneta ilman täysimääräisiä vakuuksia. Puoli vuotta myöhemmin Jyrki Tapani Katainen oli jo nostanut Suomen takausvastuut jo yli 50 miljardiin euroon, ilman mitään konkreettisia takuita. Käsittääkseni tämä Kataisen temppu täyttää rikoslain 36. luvun 2§ mukaisesti törkeän petoksen tunnusmerkistön."

Vastaukset

Veli K.

#11 Re: Jyrki Tapani Kataisen rikokset eivät noihin lopu!

2012-07-02 13:04:48

Jouni Suonsivu
Tampere/Kemiönsaari

#18 Re: Jyrki Tapani Kataisen rikokset eivät noihin lopu!

2012-07-02 14:07:54

#10: Markus Jansson - Jyrki Tapani Kataisen rikokset eivät noihin lopu! 

Markus, olet hyvin summannut Jyrki Kataisen rikoksia, jotka valtiopetoksina ja ministerivastuulain vastaisina tekoina ansaitsevat käsittelyn valtakunnanoikeudessa.

 

Kataisen omavaltaisen toiminnan ja valtuuksien ylittämisen suhteen avasin 19.5.2011 adressin, joka on yhä vireillä:

 

http://www.adressit.com/katainen_ja_kiviniemi_toimien_luvallisuus_ja_ministerivastuulaki

 

Saa allekirjoittaa ja jakaa eteenpäin.

BWE

#45 Re: Jyrki Tapani Kataisen rikokset eivät noihin lopu!

2012-07-03 03:12:09

#10: Markus Jansson - Jyrki Tapani Kataisehttp://jyrkikatainenvalhe.blogspot.fi/2012/04/krpn-esitutkintapoytakirjat-ja-katainen.htmln rikokset eivät noihin lopu!

Tämmöinen konna on tuolla meidän rahoja jakamassa.

Minua Kataisen isänä minkä kaverina olin Rissalasa puolustusvoimien palveluksessa hävettäisi. Sinun poikasiko on se mikä on pettänyt maamme. Oletko ylpeä pojastasi mikä on maanpetturi jolle on Suomen perustuslainmukaan langetettava maan ankarimmat tuomiot. Hän on tehnyt juuri niinkui ne edellyttävät.

Sotatilan vallitessa hän olisi jo pois maamme väkiluvusta.

En manaa mutta jos noita historian kirjoja seuraa niin se taas toistaa itseään.

Marena Mattila

#668 Re: Jyrki Tapani Kataisen rikokset eivät noihin lopu!

2012-07-16 20:37:35

#10: Markus Jansson - Jyrki Tapani Kataisen rikokset eivät noihin lopu!

Olen kirjoittanut muun muassa Suomen valtion asioista, politiikasta ja Suomen tietoisesta velkaannuttamisesta, jossa on Venäjän edut, nettisivuilleni www.marenamattila.fi. Sillä 1.3.2012 uudistuneen Suomen perustuslain mukaan Suomi voidaan jopa liittää selvänäköisen tulkinnan mukaan Euraasiaan ja Venäjään, siis virallisen toiminnan kautta, joita hankkeita muun muassa pääministeri Katainen ajaa.

khööm

#1129 Re: Jyrki Tapani Kataisen rikokset eivät noihin lopu!

2012-09-04 15:49:53

#10: Markus Jansson - Jyrki Tapani Kataisen rikokset eivät noihin lopu!

kATAINEN TAITAA OLLA VAPAAMUURARI , nehän ne veroparatiisejakin pyörittää salaisuussäädöksineen ne vapaamuurarit ainakin bahamasaarilla ne on kaikki rappareita ne rikolliset.

marlin

#2636 Re: Jyrki Tapani Kataisen rikokset eivät noihin lopu!

2014-03-27 16:22:38

ValonVoema

#2640 Re: Jyrki Tapani Kataisen rikokset eivät noihin lopu!

2014-03-27 17:16:04

#10: Markus Jansson - Jyrki Tapani Kataisen rikokset eivät noihin lopu!

Täyttää mielestäni erittäin hyvin sosiopaatin tunnusmerkit, pitäisikö muitakin kusettajia vähän tarkkailla mielialahäiriöiden kannalta?


Vieras

#2716 Re: Jyrki Tapani Kataisen rikokset eivät noihin lopu!

2014-04-05 14:49:11

#10: Markus Jansson - Jyrki Tapani Kataisen rikokset eivät noihin lopu!

Bilderberg-kokous.

Tässä maassako voidaan syyllistää jonkun tehneen rikoksen koska "on oletettavaa" että osallistutaan johonkin pahaan tekoon? Samalla periaatteella alkossa käyvää voitaisiin syyllistää pahoinpitelyistä. Vaadit Jyrkiä vadille asioista mistä ei ole minkäänlaista todistetta. Tämän tarkoitus ei ole puolustaa Jyrki Kataista, vaan osoittaa miten typeriä osa väitteistäsi ovat.