Maahanmuuttajien tuet

Kommentoitu viesti

edelleen opiskelija
Vieras

#73 think outside your box

17.12.2010 14:02

Ihmiset, jotka eivät ole viitsineet kouluttaa itseään ja opetelleen ajattelemaaan useammalta kannalta asioita, päätyvät ajattelemaan rasistisen mustavalkoisesti. Tästä on ihan tutkimustietoa; korkeammin kouluttautuneet ihmiset ovat vähemmän rasistisia kuin duunarit. Tuoppi kädessä raskaan työpäivän jälkeen on helppo parantaa maailmaa pelkän oman kokemuspohjan perusteella. aina sitä kokemuspohjaakan ei ole, vain ympäristöstä omaksutut arvot.
(minun ja veljeni ajatusmaailma poikkeaa täysin toisistaan. hän ei ikinä ole kokenut mitään negatiivista henkilökohtaisesti ulkomaalaisilta ja silti haluaa häätää kaikki. Sehän on fakta, että he johtavat joitain väkivalta ym tilastoja, mutta miettikää itse miten teidän mielenterveydelle kävisi, jos muuttaisitte outoon maahan, jossa kukaan ei hyväksy teitä ja kieli olisi yhtä vaikea oppia kuin suomi ja ainoat kaverit olisi pari suomalaista. ja tämä tilanne olisi vakio monta vuotta. eipä tuo tee hyvää kenellekkään. plus että suomalaiset tekevät itsekkin paljon rikoksia ja raiskauksia ym. raiskauksista vain murto-osa ilmoitetaan poliisille mikäli sen tekee joku kaveri ymym. joten kuka tietää tekevätkö ulkomaalaiset niitä enemmän ulkoilmoilla kun ei tiedetä mitä tapahtuu neljän seinän sisällä)

Vastaukset

tuure

#2449 IRe: think outside your box

2015-02-15 08:55:47

#73: edelleen opiskelija - think outside your box 

 Ei pidä paikkaansa, mitä korkeammin koulutettu, sitä enemmän kuplii pinnan alla. Ja se että tekee tavallisia duunarin hommia ei tarkoita sitä ettei ois korkeaa älykkyysosamäärää. Toki jotkut porvarit eivät välitä muusta kuin siitä että heidän palkkapussinsa on tarpeeksi paksu. Silloinhan he eivät välitä kuinka paljon rahaa tungetaan turhaan maahanmuuttajien kouraan. Ja se, että ei ole henkilökohtaisesti negatiivista kokemusta mamuista, ei vaikuta myöskään mielipiteisiin. Minulla on ollut opiskelutovereita monistakin eri kulttureista. Eikä mitään negatiivista henkilökohtaisella tasolla, mutta väittelyt ovat olleet kovia tietyistä asioista mitä meidän kulttuurissamme on ja mikä on meille tärkeää. Se, että mitä he edustavat, ei vaikuta edelleenkään mielipiteisiini maahanmuutosta ja pakolaisista. Ja aina jaksetaan vetää tuo loppuun kulunut kortti siitä että myös suomalaiset raiskaavat ja tappavat maassa omiaan? Niin, onko siinä jotain uutta, ja miten se liittyy tähän mamutilanteeseen?