Äänekoskella koiran tappaneille pysyvä eläintenpitokielto

Kommentoitu viesti

Vieras
Vieras

#17 Re: Joukkoärtymys

28.12.2010 13:17

#16: RaineJ - Joukkoärtymys 

 aivan....teette kyllä liian ison jutun tästä asiasta.vaikka tottakai on iso ja vakava asia sinäänmsä'... maailmassa on paljon ihmisiä jotka tappaa ihmisiä kiduttamalla ja samanlailla eikä kukaan reagoi näin. nyt kun koiralle tapahtuu jotain niin teillä on maailmanloppu.... ei millään pahalla mutta voi vit tu teijän elämää, puolustakaa näin omaa rotukantaanne... poliisit tietää mitä tekee ja saavat kuitenkin rangaistuksen..... se on kuitenkin eläin mutta ajatelkaas tosiaan lapsia ja aikuisiakin ihmisiä joille tehään noin.... tää adressihomma olis tulvillaan jos myös muutkin käyttäs aivoja ajattelemalla ihmisistä samaa.

niin ja tottakai jokaisella on oikeus omaan mielipiteeseen en sitä mene sanomaan, mutta kukaan ei ole ollut edes paikan päällä. kiitos nam.

Vastaukset

Vieras
Vieras

#27 Re: Re: Joukkoärtymys

2010-12-28 15:54:42

#17: Vieras - Re: Joukkoärtymys 

 Voi V...u sun elämääs. Oikeessa olet kuitenkin siinä että jokaisella on oikeus omaan mielipiteeseensä. Mitenköhän eläinten julma kohtelu parantaa ihmisten oikeuksien toteutumista maailmassa. Kokemukseni perusteella voin sanoa että eläimiä julmasti kohtelevat ihmiset kohtelevat kaltoin myös muita ihmisiä. Eiköhän normaalin järjen ja omantunnon omaavat ihmiset pysty tuntemaan myöstätuntoa sekä ihmisiä että eläimiä kohtaan.  Eläimet eivät vain puhua puolestaan.

 

Mutta niinhän se on että kun on lusikalla  annettu ei voi kauhalla vaatia...

Vieras
Vieras

#85 Re: Re: Joukkoärtymys

2010-12-28 23:12:52

#17: Vieras - Re: Joukkoärtymys 

Se, että ihmiset reagoivat tällaiseen julmaan ja raakaan asiaan ei ole millään muotoa pois sinulta tai muilta apua tarvitsevilta! Maailma on paha ja hirveitä asioita tapahtuu joka päivä, mutta mikä oikeus on SINULLA ja kaltaisillasi arvostella ihmisten tapaa reagoida!!??!! MINUN mielestäni se että reagoi ja omaa mielipiteen ja jopa rohkeutta toimimiseen on parempi kuin kulkea laput silmillä omaan napaan tuijottaen, elellen ja vihellellen, ikäänkuin mikään ei kosketa eikä tunnu missään. Ehkä ikävästi sanottu, mutta varmasti sitten reagoit ja olet itkemässä vertaistukea kun omassa elämässäsi tai lähipiirissäsi tapahtuu jotain kamalaa. Tuollaiset ihmiset havahtuvat valitettavasti vasta silloin kun omalle kohdalle sattuu...

paistinpannulla päähän ihmisiä
Vieras

#136 Re: Re: Joukkoärtymys

2010-12-29 16:46:30

#17: Vieras - Re: Joukkoärtymys 

 

no nykyään ihmiset on niin sairaita että, esim jos joku puhu näistä kiduttajista ja tappajista IHMISINÄ, ni siinä kohtaa ilomielin saa ihmisiä kiduttaa :)