Äänekoskella koiran tappaneille pysyvä eläintenpitokielto

Kommentoitu viesti

Liisa Lehto
Vieras

#45 Kovat rangaistus vaatimukset ehdottomasti!

28.12.2010 18:11

Toivon mukaan oikeus pistää niin kovat rangaistukset kaikille, 7kk:n ikäinen pentu..hakattu hengiltä kolmen ihmisen voimin.
NYT EI SAKOT ENÄÄ RIITÄ;EHDOTON eLÄINTENPITO KIELTO JA EHDOTON VANKEUSRANGAISTUS! Sama kohtalo olisi oikein tekijöille, kunnolla turpaan joka iikalle niin ettei kotiaan osaa.

Vastaukset

Lispe
Vieras

#47 Re: Kovat rangaistus vaatimukset ehdottomasti!

2010-12-28 18:13:58

Vieras
Vieras

#86 Re: Kovat rangaistus vaatimukset ehdottomasti!

2010-12-28 23:25:36

#45: Liisa Lehto - Kovat rangaistus vaatimukset ehdottomasti! 

 Täysin samaa mieltä!!!Ehdoton vankeusrangaistus kaikille kolmelle hullulle rääkkääjälle,vois "joku" linnassa pistää kakarat vähän ojennukseen!!!!SAA...N hullut!!!Voi pientä pentu parkaa kuinka on joutunut kärsimään :(:(

vieras
Vieras

#128 Re: Kovat rangaistus vaatimukset ehdottomasti!

2010-12-29 15:03:10

#45: Liisa Lehto - Kovat rangaistus vaatimukset ehdottomasti! 

 Kolmen ihmisen? voi kuulkaas rakkaat ihmiset, lukekaa lehtiä ja ottakaa selvää. poliisin julkaisemien tietojen mukaan koiran tappoi KAKSI miestä. nainen oli syytön ja ei saa rangaistusta.

Olisiko mielestänne oiekin, että naapurinne tappaa kissan ja sun nimes on naapurin nimen vieres osotteen ekra FB'ssä ja joka päivä joku uhkaa heittää sut kalliolta alas.

ja on tosi hienoo että te kaikki ihan tosissaan luulette että meluamalla netissä maailma paranee. jos haluatte ihan oikeesti vaikuttaa sioihin niin ei se täällä ainakaa onnistu, varsinkaa ku adressi kohdistuu vain yhteen tapaukseen. miksette mieluummin kiinnistä huomiota KAIKKIIN eläinsuojelu rikkomukseen eikä vain tähän yhteen . saattasitte jopa saavutttaa jotain. ei muuta ko että onnelista uutta vuotta, urpot