Äänekoskella koiran tappaneille pysyvä eläintenpitokielto

Kommentoitu viesti


Vieras

#117

29.12.2010 12:38

Kaiken tämänkin ajan voisitte käyttää todellisten vääryyksien taivasteluun. Pedofilia, raiskaukset, pahoinpitelyt... vaikka ilmastonmuutos tai kasvissyönti ovat vähemmän puuduttavia ruikutuksen aiheita. Ihan kuin maailmasta ei muuta vääryyttä löytyisi kuin eläinten huono kohtelu.

P.S. Ne ovat tosiaan ELÄIMIÄ, että sen pohjalta realiteetit kuntoon kiitos. Minusta ei ole mielekästä rinnastaa eläimen ja ihmisen kärsimystä, joten vähän suurempiakin huolenaiheita varmaan löytyisi.

Vastaukset

Vieras
Vieras

#121 Re:

2010-12-29 13:21:33

#117: -  

Oleppa hiljaa, välinpitämätön ihminen. Et taida ajatella muita kuin itseäsi. Anna ihmisten valittaa, asia ei taida kuulua sinulle pätkääkään? Eläinten pahoinpitely ja kuolemantuottamus/tappo on TODELLISTA vääryyttä, et vaan taida ymmärtää sitä. Mitä sinullekkin vanhempasi on opettanut.

Vieras
Vieras

#126 Re:

2010-12-29 14:23:13

#117: -  Kaiken tämänkin ajan voisitte käyttää todellisten vääryyksien taivasteluun. Pedofilia, raiskaukset, pahoinpitelyt...

 Uskon että tämän allekirjoittaneet ottavat yhtäläisesti kantaa kaikkiin mainitsemiisi kauheuksiin. Ei jonkun asian puolustaminen/vastustaminen sulje muita asioita pois.

Esillä olevaan asiaan sen verran että toivottavasti nämä ihmisjätteet löytävät edestään kaiken sen kauheuden mitä ovat tehneet puolustuskyvyttömälle eläimelle.