Assembly-tapahtuma kiellettävä

Kommentoitu viesti

JANNE

#327 SAKARIAS LEHTOMÄKI ON TROLLI!!!!!!

11.08.2012 21:42

KOITTAKAA NYT ARVON ÄÄLIÖT TAJUTA ETTÄ TÄMÄ "SAKARIAS LEHTOMÄKI" ON VAIN PAATUNUT TROLLI, KLIKATKAA KAVERIN NIMIMERKKIÄ NIIN HUOMAATTE ETTÄ TÄLLÄ KAVERILLA ON TILILLÄÄN AIKA LIUTA MUITAKIN YHTÄ NAURETTAVIA ALOITTEITA.

TOISINSANOEN, JOKO TÄMÄ SAKARIAS LEHTOMÄKI ON JOKO HARVINAISEN TYHMÄ IHMINEN JONKA KANNATTAISI LOPETTAA ENSINNÄKIN TIETOKONEEN KÄYTTÖ, JA TOISEKSI VARMAAN HENGITTÄMINEN, TAI SITTEN HÄN ON VAIN PAATUNUT RÖLLÄÄJÄ JONKA TARKOITUKSENA ON VAIN SAADA IHMISMASSOISSA AIKAAN TURHAA METAKKAA NÄILLÄ ÄÄLIÖMÄISILLÄ ADRESSEILLA.

JOS SAKARIAS LUET TÄMÄN NIIN VEDÄ EMÄTIN PÄÄHÄSI JA KÖYSI KAULAASI, OLIT SITTEN TROLLI TAI VAIN ÄÄRETTÖMÄN TYHMÄ, NIIN JOKATAPAUKSESSA LOPETA TÄMÄ PELLEILY!

ps. pahoittelen eksessiivistä kapiteeli-kirjasinten käyttöä mutta halusin että mhd. moni lukija kiinnittäisi tähän postaukseen huomiota.

Vastaukset


Vieras

#329 Re: SAKARIAS LEHTOMÄKI ON TROLLI!!!!!!

2012-08-13 10:21:35

#327: JANNE - SAKARIAS LEHTOMÄKI ON TROLLI!!!!!!

Julistat Lehtomäen selväksi trolliksi, mutta samaan hengenvetoon epäilet hänen olevan aivan tosissaan. Tämä tuntuu olevan tyypillinen reaktio tuoreelta trollauksen uhrilta, joka ei vielä kykene myöntämään tulleensa höynäytetyksi. Toisin sanoen: u mad bro?