4 raitaa vapaaksi! //// Freedom 4 stripes!

Kommentoitu viesti

Ville Virjo

#24 Re: Yllätys?

11.12.2012 15:25

#23: Fellow entrepreneur - Yllätys?

Adidas ei ole kertaakaan väittänyt tuotteita kopioiksi. Onkin mielenkiintoista että sinä niin teet ilmeisesti pelkästään kuvien perusteella. Kun tulet syyttämään kopioinnista, tee se perustellusti omalla nimelläsi. Olet mielestäni iso vitsi anonyymin kommenttisi kanssa. Minä kommentoin asiaa vain nimelläni, koska otan vastuun teoistani.

Ville Virjo

Yrittäjä

Shoepark

 

Vastaukset

Anonyymi Iso Vitsi

#25 Re: Re: Yllätys?

2012-12-11 16:00:18

#24: Ville Virjo - Re: Yllätys?

Kiitos asiallisesta vastauksesta Ville!

Eikös tämä koko soppa alkanut nimenomaan siitä, että West Coast- tuotteet rikkovat Adidaksen tavaramerkkiä. Tämä tarkoittaa, että ne näyttävät samalta. Eikös tällöin kuvat riitä perusteluiksi? Vai olisiko minun kenties tullut tunnustella molempien osapuolien kenkiä käsissäni?

En ole kiinnostunut treffeistä tai muistakaan, joten nimelläni ei ole tuon taivaallistakaan väliä. Olisi varmasti sinunkin etujesi mukaista, että vastailisit asiallisesti etkä suorastaan vi***ilisi. Sitä kuitenkin usein pidetään osana hyvää liiketoimintaa. Tarkoitukseni ei kuitenkaan todellakaan ollut tehdä muuta kuin antaa oma näkemykseni asiaan, joka luultavasti olikin yksi tämän adressin tarkoituksista. Vai onko asia niin, että vain sinun näkemystäsi tukevat kirjoitukset on OK, ja muita vastaan hyökätään ala-arvoisesti.

En sen enempää jaksa asiasta saivarrella, joten ei muuta kuin hauskaa ja rauhallista joulun odotusta!

Terveisin,

Anonyymi Iso Vitsi

 

P.S. Vilpittömästi toivon teille kaikille pelkkää hyvää vuodelle 2013!