Vastustan tiettyjen koirarotujen kieltolakia

Kommentoitu viesti

Doris87
Vieras

#67 Vika on tosiaan siellä hihnan toisessa päässä!

29.01.2011 01:28

Tämä on kyllä jo jotain niin naurettavaa toimintaa herra Hemmilältä. Itselläni on hyvin kasvatettu ja hyväluonteinen etelävenäläinen( jo toinen tämänrotuinen) ja en näe näissä Hemmilän rotukielloissa mitään perää. Tällaisten kieltojen sijaan ihmisille tulisi tarjota mahdollisimman paljon informaatiota harkitsemastaan koirarodusta ja sen "vaativuudesta". Etelävenäläinen vaatii hyvän pohjakoulutuksen, ja kun sen pystyy sille tarjoamaan, saa siitä aivan upen koiran itselleen. Mielestäni kasvattajien vastuulla on varmistaa, että tuleva pennun ostaja tietää tarkalleen mihin sitoutuu, jo tästäkin syystä pentutehtailu ja epäasiantunteva "kasvatus" tulisi laittaa boikottiin.

Ko.koirarodut eivät ole "aloittelijoiden" rotuja, mutta oikeaoppisella kasvatuksella nämä koirat ovat aivan yhtä yhteiskuntakelpoisia kuin muutkin rodut. Kultaisennoutajankin saa pilattua vääränlaisella kasvatuksella. Olisi mielenkiintoista tietää minkälainen kokemus Hemmilällä itsellään on ko. roduista. Luulisin, ettei kovinkaan kummoinen.

Vastaukset

Kaukkarin omistaja mutta kuinka kauan??
Vieras

#188 Re: Vika on tosiaan siellä hihnan toisessa päässä!

2011-01-30 10:18:24

#67: Doris87 - Vika on tosiaan siellä hihnan toisessa päässä! 

Olen aivan samaa mieltä että siellä hihnan toisessa päässä on ongelmia kun katotaan sen koiran käyttäytymistä itselläni on  4v kaukkari uros ja omg asutaan tääl turussa ja viel kerrostalossa OMG aina puhutaan kuinka laumanvartijan pitää olla maalla jne mutta ei meillä ole ollut isompia ongelmia. Naapurit saa tulla ja mennä niin kun haluaa eipä tuo niit huomioi oikein mitenkään kun se on pentuna jo tottunut että immeisiä kulkee tuossa käytävällä.

 

Ainut mistä se haukkuu on kun postin jakaja tuo postia (klassinen yhdistemä) sit jos sattuu partsilla olemaan samaan aikaan kun ohi menee koiria niin niille se haukkuu eipä muuten. Muuten tosi hiljanen tyyppi on tottunut olemaan yksin ei ulvo perään eikä räksytä muuten kuin noissa tapauksissa mitä jo mainitsin.

En sit tiedä että onko se sellainen yleinen stereo typia että ei kaukkaria kerrostaloon vai mikäs siin sitten on mutta meillä on ihan kivasti mennyt niin kauan kun muistaa että se on KAUKKARI ei kultainennoutaja.

 

Kun laumanvartijan ottaa niin se aiheuttaa itkua ja hammastenkiristystä välillä mutta niitä hetkiä en omani kanssa koskaan vaihtais pois kyllä tuosta meitin herrasta on tullut meidän perheessä todella tärkeä osa perhettä.