Helsingin joukkoliikenteen heikentäminen

Kommentoitu viesti

Polkupyörät syrjemmälle!

#39 Nyt riittää!

28.01.2013 09:09

Hei,

Mechelininkatu on todella ruuhkainen katu. Se tarvii kaiken mahdollisen tilan autoille! Kuljen päivittäin 8 ratikalla töihin Ruoholahteen ja joka pysäkiltä tulee paljon porukkaa kyytiin! Polkupyöräilijöitä kieltämättä näkee kesäsin muutamia.. Mutta kyllä tärkeintä on se että sekä auto- että raitiovaunuliikenne on tuolla ruuhkaisella kadulla sujuvaa!

Onko tämä totta?!?: "Töölö-Seura ei pysty helposti puuttumaan Töölön joukkoliikenneongelmiin, kun yksi hallituksen jäsen on naimisissa liikennelaitoksen toimitusjohtajan kanssa...". Jos on, tästä pitäisi puhua julkisesti!!

Törkeää on myös ehdottaa että puut kaadetaan kadulta! Vihreiden pitäisi päättää mitä haluavat, vihreän kaupungin vai polkupyöräväyliä?!? Molempia ei voi näköjään saada!

Nyt poistouhan alla oleva 8 pysäkki on todella kovassa käytössä!

Vastaukset

Minäkö muka jäävi?

#41 Re: Nyt riittää!

2013-01-28 09:29:26

#39: Polkupyörät syrjemmälle! - Nyt riittää! 

 Katsopa itse Wikipediasta, kenen kanssa HSL:n eli Helsingin seudun liikenneyhtymän toimitusjohtaja Suvi Rihtniemi on naimisissa ja vertaa sitten Töölö-seuran tietoihin. Herra näköjään juuri puolusteli viimeisessä Töölöläisessä HSL:n mainioita ratikkareittimuutoksia. Piiri pieni pyörii...