Helsingin joukkoliikenteen heikentäminen

Kommentoitu viesti

Todellisuus

#58 Ottakaa asioista selvää

30.01.2013 17:52

Gruberin ja Heiskasen kirjoitukset on niin täynnä asiavirheitä kuin olla ja voi. Jos on kerran toimittaja ammatiltaan ( Gruber ) niin yleensä kyllä tarkistetaan tiedot ennenkuin kirjoitetaan yhtään mitään.
Sama pätee Heiskaseen, joka oikein mainostaa itseään Kauppatieteiden Maisteriksi. Mutta siitä huolimatta kirjoitetaan mitä sylki suuhun tuo.

Tuolta voi käydä lukemassa ne faktat pysäkeistä ja niiden siirroista, samoin puiden kaadoista, parkkipaikkojen poistosta.

http://otsokivekas.fi/2013/01/pyoraily-on-liikennetta/

Vastaukset

Ainotar

#59 Re: Ottakaa asioista selvää

2013-01-30 21:02:07

#58: Todellisuus - Ottakaa asioista selvää

En ole Gruber tai Heiskanen, mutta kävin lukemassa ja faktaa löytyi:"Helsingin liikenteen suuri ongelma on, että yksityisautoilun sujuvuuden nimissä on sekä joukkoliikenteen että pyöräilyn oloista tehty 60 viime vuoden aikana kovin vaikeat." No mitä autoilulle aiotaan tehdä? Odotetaanko, että ympäristökuntalaiset jättävät auton kotiin ja lähtevät Helsinkiin töihin pyörällä, kun tänne saadaan erinomaiset pyörätiet? Kantakaupungin talouksistahan suurimmalla osalla ( vuonna 2008 59 prosentilla) ei ole tähänkään asti ollut autoa.

Puista Kivekäs sanoo, että ne ovat keskellä katua, mikä on myös kiistämätön fakta. Hänen siteeraamansa projektin päällikön mukaan "...kujanteen uusiminen/täydentäminen toteutetaan arvoympäristön luonteelle sopivana siten, että katujaksoille saadaan jatkuvat kujanteet samanikäisiä ja –kokoisia puita." Päällikkö on Orwellinsa lukenut. Voisiko hienommin sanoa, että puut pannaan juuresta poikki ja taimet tilalle. Onko tämä tosiaan kaupungin nykyinen arvopuuston hoitolinja? Toivottavasti muut alueen puut eivät sitten kaipaa hoitoa ihan pian.

 

Saurin kirjeystävä

#60 Re: Ottakaa asioista selvää

2013-01-30 22:59:52

#58: Todellisuus - Ottakaa asioista selvää 

 Jos ihan tarkkaan katsotaan, niin tällä palstalla on kielletty sekä mainonta (myös poliittinen sellainen) että vihapuhe, jota nämä tarinat alkavat lähestyä. Vaan eipä kannata vaatia tällaisten kommenttien poistoa (ainakaan vielä). Onhan se vaan hyvä, että jokainen voi ihan itse lukea netistä liikennelaitoksen lautakunnan nykyisen puheenjohtajan, vihreän kaupunginvaltuutettu Kivekkään ajatukset joukkoliikenteestä ja pyöräilystä. Että pysäkit pois ja lisää pyöräteitä. Sillä lailla. Näinhän se liikenne sujuu.