Helsingin joukkoliikenteen heikentäminen

Kommentoitu viesti

Luovuutta virkamiehille

#137 Re: Valinta on helppo: fillarlla pääsee nopeammin ja halvemmalla

06.02.2013 16:59

#124: Matti Kinnunen - Valinta on helppo: fillarlla pääsee nopeammin ja halvemmalla

Eiköhän olisi parasta, että lopetetaan joukkoliikenne täysin, jolloin kadut ovat vapaat pyöräilijöille.  Samalla irtisanotaan bussien ja raitiovaunujen kuljettajat, lipputarkastajat, parkkipirkot.  Voi miten Helsingin kaupunki tulee säästämään. Myös yksityisautoilu olisi rangaistavaa sakkojen uhalla.  Kun kaupunki tässä ajatusmallissa säästäisi, voitaisiin säästyneillä varoilla hankkia kaikille helsinkiläisille polkupyörä ikää ja kuntoa katsomatta.  Lisäksi olisi syytä myös hankkia pyöräilijöille yhtenäiset haalarimaiset pyöräilyasut, koska eihän sitä voi nainenkaan mennä enää tällä loska- ja lumisadekelillä hameessa ja korkokengissä pyörän selkään.  - Mukavasti siinä kaupunkiaiskuva yhtenisi, kuten joissakin maissa jo näkee tätä massapyöräilyä!

 

 

 

 

Vastaukset

Tieliikennelaki

#138 Re: Re: Valinta on helppo: fillarlla pääsee nopeammin ja halvemmalla

2013-02-06 18:51:41

#137: Luovuutta virkamiehille - Re: Valinta on helppo: fillarlla pääsee nopeammin ja halvemmalla

Yksikään pyöräilijä ei ole vaatimassa joukkoliikenteen lopettamista. Ei täällä keskustelussa eikä missään muussakaan keskustelussa.

Ei savua ilman puita

#139 Re: Re: Valinta on helppo: fillarlla pääsee nopeammin ja halvemmalla

2013-02-06 19:41:32

#137: Luovuutta virkamiehille - Re: Valinta on helppo: fillarlla pääsee nopeammin ja halvemmalla 

 On se hyvä, että nykyään on näitä itkumuureja ja kaistaleveydetkin toistaiseksi riittävät kaikille. Porun jälkeen palataan sitten normaaliin päiväjärjestykseen ja aletaan miettiä sopeutumista väheneviin pysäkkeihin, yhdistettyihin linjoihin, omituisiin reittimuutoksiin ja kallistuviin taksoihin, kun ne on demokraattisesti päätetty. Niin makaamme kuin petaamme. Samahan se on muunkin julkisen palvelun kanssa. Kuka enää muistaa sitäkään, kun Runeberginkadulla oli postikonttori? Puolen tunnin jonotuksesta pääpostissa on tullut itsestäänselvyys, joka kannustaa ihmisiä luopumaan paperikirjeistä niinkuin pyörätiet yhdessä joukkoliikenteen hankaloitumisen kanssa kannustavat luopumaan ratikoista ja busseista. Autoiluahan ei aiota suuremmin hankaloittaa.