Hevostalli.net poliisitutkintaan

Hevostalli.net poliisitutkintaan!

Jo vuosia olemme seuranneet Hevostalli.net keskustelufoorumilla esiintyviä asiattomia kirjoitteluja.
Osa kirjoituksen kohteista on tuntemattomia, osa tuttuja.
Pitkään olemme mekin asiattoman kirjoittelun kohteena olleet, nyt saa riittää!

Tämän adressin tarkoituksena on taistella netissä leviävää rikollisuutta vastaan, sekä saada nämä keskustelufoorumit asiallisiksi KESKUSTELUFOORUMEIKSI, eikä suinkaan paikoiksi joissa kukatahansa voi NIMETTÖMÄNÄ kirjoitella mitä sylki suuhun tuo.
Nimillä haukutaan ihmisiä/yrittäjiä/eläimiä/yrityksiä ja heistä levitetään kaikkinaisia valheita! (Eläimen nimellä voi hakea omistajan nimen ja tiedot; osoitteen, puhelinnumeron, asuinkunnan yms)

Hevostalli.netin foorumi levittää rikollisuutta, ihmisten mustamaalaamista sekä tuottaa pahanolon niille, joita tällaisilla keskustelufoorumeilla ylläpidon salliessa julmasti haukutaan, sekä panetellaan levittelemällä ihmisistä yhteystietoineen joskus hyvin sairaitakin asioita!

Hevostalli.netin keskustelufoorumi rikkoo toistuvasti lakia ja ihmisten yksityisyyttä.

Me allekirjoittaneet vaadimme viranomaisten tutkintaa, koska Hevostalli.netin foorumilla esiintyy toistuvasti kannanottoja keskusteluissa, jotka rikkovat ihmisten yksityisyyttä!
Mm. kirjoittelua ihmisen/eläimen/yrityksen omalla nimellä.
Kirjoittelussa on haukkumista, panettelua, valheita, negatiivista arvostelua, vääristelyä, mustamaalausta. Kirjoitteluihin lisätään osoitteet josta löytyy ko henkilön kuvia, henkilökohtaisia tietoja, nettisivustoja ymv henkilöiden yksityisyyttä koskevia asioita.

Kirjoittelu ei ole keskustelunomaista kokemusten jakamista vaan kirjaimellisesti haukkumista.

Hevostalli.netin ylläpito ei ole halunnut/ pystynyt ylläpitämään foorumia sääntöjen mukaisissa rajoissa. Törkeiden ja lakia rikkovien kirjoitusten ylläpitäminen keskustelufoorumilla on ylläpidon vastuulla!

Yhteydenotto yrityksistämme huolimatta Hevostalli.netin ylläpito sallii keskusteluissa kirjoituksia jotka rikkovat sääntöjä ja lakia. Hevostalli.netin ylläpito ei useinkaan edes puutu kirjoituksiin, tai vaivaudu poistamaan lainvastaisia kirjoituksia.
Foorumin keskusteluita ja kirjoittajia ei valvota riittävästi tai ei ollenkaan.

Koska ylläpito ei ole osoittanut riittävää aktiivisuutta keskustelujen pitämiseksi asiallisina, katsomme että kyseinen foorumi lisää rikoksia, väkivaltaa sekä loukkaa yksilöiden oikeusturvaa.

Vaadimme keskustelufoorumin sulkemista, tai sen ylläpitäjän tehostavan valvontaa riittävästi ja foorumille rekisteröintipakon!
Rekisteröinnin on tapahduttava niin että ylläpitäjä voi varmistaa kirjoittajan henkilöllisyyden esim. pankkitunnukset tmv.
Ylläpidon pitää pystyä poistamaan asiattomat kirjoitukset viimeistään kahden (2) tunnin sisällä kirjoituksen ilmestyttyä, eikä suinkaan vasta päivien, viikkojen tai kuukausien päästä. Silloin siitä ei ole enää hyötyä uhrille, joka on joutunut kirjoitusten kohteeksi.

Hevostallinet Oy:n joka on foorumin ylläpitäjä täytyy ottaa vastuu kirjoittajista ja kirjoituksista!


Tutkintapyyntö viranomaisille:
Kun riittävä määrä allekirjoituksia on saatu tähän adressiin, luovutetaan tämä adressi, adressin tekijöiden toimesta viranomaisille jatkotoimenpiteitä varten.

Kirjoita nimesi adressiin jotta nimettömät kirjoittajat saadaan vastuuseen asiattomista kirjoitteluistaan!

Viattomien uhrien puolesta:
Hevosalanyrittäjät;
Hanna (haní) Vatanen, hani-puppeli(at)suomi24.fi
Jorma Matalamäki, backtoheaven(at)netti.fi


haní (Hanna) Vatanen    Ota yhteyttä adressin tekijään