Jalkapallolle kotikenttä Järvenpäähän

Me allekirjoittaneet vaadimme, että Järvenpään keskustan liikuntapuistoon tulee saada Suomen Palloliiton lisenssimääräykset täyttävä, ensisijaisesti jalkapallon tarpeisiin kilpailukauden ajaksi tarkoitettu kotikenttä.

Järvenpään keskustan liikuntapuiston suunnittelu on käynnistynyt. Suunnittelu ja erityisesti toteutus koskettavat järvenpääläistä jalkapalloilua mitä suurimmassa määrin. Nykyisellään kaupungissa ei ole ainuttakaan Suomen Palloliiton lisenssimääräykset täyttävää jalkapallon kilpailuolosuhdetta. Jalkapallo on kaupungin suurin liikuntalaji ja myös kilpailullisesti erittäin lähellä tasoa, jossa lisenssivaatimukset tällä hetkellä estäisivät pelaamisen kotikentällä. Yksinomaan noin 1100 pelaajan Järvenpään Palloseuran joukkueet pelaavat yhteensä noin 200 ison kentän kotiottelua kaudessa. Päälle tulevat vielä muiden järvenpääläisseurojen ottelut. Kyseisten ottelujen yhteenlaskettu yleisömäärä on kauden aikana 15000 – 25000 katsojaa. Katsojamäärä riippuu pitkälle sääolosuhteista sekä katsomokapasiteetista ja -olosuhteista. Nykyisellä 300 hengen aikansa eläneellä lautakatsomolla ei ole minkäänlaista sadesuojaa eikä saniteetti- ja yleisöpalvelutiloja.


Järvenpään Palloseura    Ota yhteyttä adressin tekijään

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Järvenpään Palloseura voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAIMaksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…