Käppärän kirjaston puolesta

Sivistyslautakunta ehdottaa Käppärän kirjaston sulkemista vedoten vuoden 2020 Porin budjetin säästötoimiin. Kirjastossa on tehty organisaatiomuutos, joka tuottaa säästöjä henkilöstömenoissa. Kirjaston osuus kaupungin budjetista on vain prosentin luokkaa.

Me kyseisen kirjaston käyttäjät ja alueen asukkaat olemme tyrmistyneet päätöksestä. Vaadimme että sivistyslautakunta peruu esityksen ja turvaa kirjastopalvelujen keskeytymättömän jatkumisen alueella.

Käppärän kirjastolla on pitkä historia alueellisena palveluna ja sen käyttömäärät osoittavat kirjaston tarpeellisuuden. Tällä hetkellä lukemisen osaamiselle ja asioiden ymmärtämiselle on lisääntyvä tarve. Kirjaston tehtävä tässä on erittäin tärkeää ja kirjastopalvelua pitäisi kehittää eikä suinkaan lopettaa toimivaa palvelua. Kirjasto tuo asukkaille hyvinvointia sekä antaa tärkeän lisän kaupunginosan elävälle toimintakulttuurille.

Sivistystoimialan palvelulupauslupauksessa sanotaan, että kunnan sivistyspalveluiden alueellinen saatavuus on turvattava. Vaikuttavilla, laadukkailla ja oikea-aikaisilla sivistyspalveluilla voidaan ennaltaehkäistä hyvinvointiongelmien syntyä ja vähentää erityispalvelujen tarvetta.

Alueella on lapsiperheitä, koululaisia sekä vanhenevaa väestöä, lähipalveluna kirjasto vastaa palvelulupauksen tavoitetta täydellisesti.

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla hyväksyn, että adressin tekijä Kerttu Heikkonen voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Tulisiko yritystukia vähentää?