Adressi kristillisten arvojen ja uskonnonopetuksen puolesta

Ahku Biebmun läppi
Vieras

#351 Re: Kestävät arvot

19.11.2010 10:50

#346: Juhani Eriksson - Kestävät arvot 

 

Heko heko... Entäpä meät - lantapapin kiroamat ahkun jäläkeläiset, Saamelaiset? Saamelaiset, EUn AINOA alkuperäiskansa, jonka kulttuurin Tet, kiihkoajat tuhositta! Kuules sie - kun aivosi kasvavat horsmaa...? Siinäkö elät? Olisiko siirryttävä satuiluista totuuteen! Miten joku Uppsalan Maisteri voi "kirota" jonkun Saamen isoäidin "kadotukseen" kuolemansa jälkeen? Siinä sulle "kestää arvoa" pidemmältä ajanjaksolta. Vieläkö tet kiruatta toisin ajattelevat? Siis ristillisen ja ikuisten arvojenna mukhan?
Ahkun Poika
Vieras

#352 Re: Suomi kuuluu Kristukselle !

19.11.2010 11:04

#343: Tässä olen - Suomi kuuluu Kristukselle ! 

 

Voihan rähämä mitä tulkintaa!!!! "Ruotsin kuninkaiden johdolla" joo tulkintahan tuokin... Olisiko ollut siten, että muuan terroristijoukko, sen ajan "Al Gaida" halusi valtaa, oli tehtävä vallankumous, "vapautettava" Sweanmaa Daanian; Tanskan, kuninkaan alaisuudesta.. Kun olivat köyhiä nämä kapinoitsijat, keksivät lopettaa katolilaiset organisaatiot ja ryöstivät luostarien omaisuudet. Vyöryttivät vallankumouksensa myös Itämeren toiselle rannalla, maahan jossa asui kummallista kansaa, finnejä ja saamelaisia... Selvää laskelmointia, jolla huijataan yhä laillasi hallelujilla ja "edellisten sukupolvien rukouksilla". Mihin se miekka, raipat, ruoskat, pirut seinillä jäivät? Saarnaasie vaan "Voittosaattoasi". Mie en siitä perusta! Olen Ylpeä Saamelainen! Mitä teikäläiset tehittä meille?
antti vaurio porista
Vieras

#353 Re: Re: Suomi kuuluu Kristukselle !

19.11.2010 11:17

Barbaarista puheröyhkeää! LUKEKAA RAAMATTUA NIIN YMMÄRRÄT KUNNOLLA MEITÄ.Me emme ole sivistämättömiä ja raakoja. JUMALA teki meistä rauhallisia ja onnellisia. Miksi sinä raivoistut ?OLE TYYTYVÄINEN SYRJÄSSÄ TÄSTÄ ASIASTA. MEILLÄ ON OMA ASIA JUMALAN KANSSA.Uskonnonopetus ei ole mitään vakavaa asiaa eikä tuhoaa lapsenkehityksen. RAUHOITU AHKUN POIKA!
harri wiherkoski
Vieras

#354 Maassa maan tavalla

19.11.2010 13:47

Kun matkustan ja asun afrikassa vaikka 20 vuotta en silti saa niiden maiden kansalaisuutta, vaikka haluaisin.
Nyt kun tänne tulee "pakolaisia" kulttuureineen ja uskontoineen, niin meidän pitäisi luopua omasta identiteetistämme, ettei he loukkaannu. Jumalani loukkaantumisesta ei piittaa kukaan, vaikka Hänen ansiotaan on se, että yleensä voimme ottaa vastaan pakolaisia yms.
Myyryläinen
Vieras

#355 Kommentteja useampaan kirjoituksiin

19.11.2010 19:44

Harju kirjoitti (314.): “Sekulääripiirien ei tulisi uskontovapaassa maassa saada sekaantua uskonnollisten piirien toimintaan niin kauan, kuin niiden toiminta on hyvän maun rajoissa.”

Niinlauan kun uskonnon harjoittaminen on julkista ja kirkot sotkeutuvat yhteiskunnan virallisten instituutioiden toimintaan, ei “uskonnolliset piirit” voi asettua muiden ulkopuolelle arvostelun ulottumattomiin. Mutta heti kun uskonnolliset piirit siirtävät uskonnon harjoittajiensa yksityisasiaksi, heidät voidaan rauhoittaa arvostelulta. Tässä voitaisi aloittaa yhteiskunnan kustantamasta koululaitoksesta, lopettaa uskonnon opetus niissä ja siirtää se sitä haluavien yksityiseksi asiaksi.


Harju kirjoitti (314.): “Häät ja avioliitto on alunperin Juutalaisuuden konsepti, joka siirtyi kristinuskon pariin hieman muokkautuneessa muodossa.
Miksi ei-uskovat ja uskonnonvastaiset ihmiset haluavat sanella ja toteuttaa uskonnon sisäisiä riittejä?”

Erilaiset pariutumisriitit eivät ole juutalainen keksintö vaan niitä on harjoitettu mitä erilaisimmissa muidoissa mitä erilaisimmissa kulttuureissa. Uskonnottomat ja uskonnon vastaiset vastaiset piirit eivät haluaisi puuttua kirkon sisäisiin riitteihin ellei kirkolla olisi viranomaistehtäviä ja se niissä harjoittaisi ihmisoikeuksien vastaista sortoa. Jos kirkolta otetaan juridisesti pätevä vihkimisoikeus pois ja se jää vain kirkon sisäiseksi rituaaliksi niin se lakkaa välittömästi kiinnostamasta uskonnottomia.


Hakulinen kirjoitti (318.): “Kristillisten arvojen poistuminen koulusta johtaa automaattisesti islamin opetuksen hyväksymiseen kouluissa ja pahimmassa tapauksessa huivin käyttöön.”

Niinkö? Minä olen olettanut,e ttä uskonnon opettamisen lopettaminen lopettaa kristillisten lahkojen opetuksen lisäksi myös Islamin opetuksen. Sitä paitsi jos Hakulinen ei halua huivin käyttöä niin hän sitten kieltää uskonnon mukaisen pukeutumisen myös kristillisiltä eli mummoilta huivit pois ja minihameet tilalle.


Niskala vaatii (320.): “Kristilliset arvot on säilytettävä ja Jumalanpilkka kiellettävä.”

tarkoittaako niskala, että kaikkivaltias Jahve ei pysty itse puuttumaan pilkkaamiseensa vaan maaillisten viranomaisten on häntä puiolustettava loukkaantumista vastaan? Mikä kaikkivaltias se sellainen on?


Ahvenainen kirjoitti (324.): “Suomessa on ollut kristinusko, joka on antanaut kansallemme hyvät perusarvot ja inhimillisen elämän.”

Miten on sitten selitettävissä, että aikoina jolloin kristinusko oli lailla pakotettu kaikille asiat oli paljon huonommin ja elämä epäinhimillisen raakaa? Vasta sekularisoitumisen aikana elämä ja elämisen taso on parantunut ja on alettu välittää myös inhimillisen elämän takaamisesta kaikille.


Nummela kirjoitti (328.): “Suomi on ollut juuriltaan kristillinen maa ja sen hyvinvointi on perustunut kristillisten arvojen noudattamiseen. “

Väärin. Suomi on juuriltaan kristiilisen sanaston mukaan pakanallinen. Olemme juurillamme uskoneet Ukko Ylijumalaan, Rauniin, Ahtiin, Tapioon j.n.e. Hyvinvointimme on lisäksi rakeneettu samaa tahtia sekularisoitumiskehityksen kanssa.


Toikonniemi kirjoitti (330.): “meillä on oikeus saada ja antaa lapsille opetusta Jumalan sanasta eikä mistään muun kansan tuomista uusista opeista mitkä on meille aivan tuntemattomia ja jopa harhaan johtavia oppeja! “

Kukaan ei ole kieltämässä uskonnollisten asioiden opettamista kodeissa yksityisenä ja henkilökohtaisena asiana. Sitä paitsi eikö meidän nimen omaan pitäisi oppia tuntemaan niitä nyt tuntemattomia asioita? Eikö jo tunnettujen asioiden oppiminen ole hukkaan heitettua jos ne kerran jo tunnemme? Miten voimme tietää jonkin opetuksen johtavan harhaan jos emme tunne sitä?


Biebmu kirjoitti (350.): “Saamelaiset ovat AINOA kansa, joka ei koskaan ole sotinut!”

Eppäilempä josko ihan noin rauhaa rakastavia vaikka eivät toki sieltä siotaisammasta päästäkään. Muistelen heidän sotineet m.m. kainuulaisten kanssa sekä vastakkain että yhdessä muita vastaan. Kannattaa myös muistaa, että suomalaisessa muinaispantheonissa ei myöskään ollut sodan jumalaa. Sen sijaan kristityt papit ja piispat ovat olleet innokkaita aseiden ja sotajoukkojen siunaajia. Muilta osin kirjoitukset olivat ihan hyvää näkökulmaa avaavaa.
antti vaurio porista
Vieras

#356 PUHDAS RAAMATTU MIELLYTTÄÄ MEITÄ!

20.11.2010 15:16

Uskonnon opetus on parhaillaan kaikkia meitä varten sellaisella tavalla.Tämä tarkoittaa myös lapsia.Ulkopuolinen ateisti hyökkää tänne haukkumaan meitä niinkuin haukkuva koira . Kiitos kaikille ja Hyvää menestystä.
vieras Hämeenlinnasta
Vieras

#357 Re: Ei ei ei...

21.11.2010 12:56

#9: Ateisti92 - Ei ei ei... 

Mielenkiintoinen kommentti. Lietkö ollut uskonnontunnilla hereillä? Tietäisit edes perusasiat. Muslimit uskovat Jumalaan - siihen ikiaikaiseen Jumalaan joka kerran tämän kaiken loi. Siihen Jumalaan johon mekin uskomme.

Ongelma heillä on se, että he eivät usko Jeesukseen Kristukseen ja hänen pelastusevankeliumiinsa. Tuota pelastusta ei heille heidän moskeijoissaan kerrota. He jäävät mahdottomuuden varaan ilman Kristuksen evankeliumia. Heille Jeesus on yksi muiden joukossa. Heidän uskonsa jää kestämättömän odotuksen ja kantamattoman toivon varaan. Kunpa heillekin puhuttaisiin Kristuksen evankeliumi.

Me kaikki ihmiset olemme kyykäärmeen sikiöitä. Usko Jeesukseen Kristukseen vain voi pelastaa. Se minkä teet yhdelle pienimmistä ja vähimmistä, sen teet Herralle. Sen mukaan olemme kerran palkkamme saava.

Tänään tuomiosunnuntaina, kirkkovuoden viimeisenä sunnuntaina - kannattaa lukea Uudesta Testamentista Matteuksen evankeliumista 25: 31-46. Se on siinä. Kutsukoon Jumala sinutkin aterialle. Vielä on mahdollisuus ottaa Kristuksen pelastava evankeliumi omaan sydämeen. Käänny, katso tyhjää Kristuksen hautaa - hän on noussut ylös - tulee kerran alas ja jakaa Jumalallisella sydämellään meidät lampaisiin ja vuohiin. Tahdon että kaikkien kansojen ihmiset saisivat Kristuksen sydämeensä ja siten tekisivät sitä hyvää läheisilleen, mitä Kristus viimeisenä päivänä meiltä kysyy. Ja tulisimme valituksi lampaina lammashuoneeseen.

 

Riitta Vekka
Vieras

#358 Uskonnon opetus

21.11.2010 14:03

Pidän erittäin tärkeänä ,että opetus jatkuu.
Myyryläinen
Vieras

#359 Vieraalle Hämeenlinnasta

21.11.2010 16:47

Itse asiassa muslimit pitävät kristittyjen kulttihahmoa, Jeesus nasaretilaista pyhänä profeettana mutta eivät tosin kuitenkaan jumalan poikana. Tuo tosin "unohdetaan" usein kertoa kristillisillä uskontotunneilla vaikka vakuutetaan opetettavan muita uskontoja objektiivisesti.

Samainen vieras kirjoittaa meidän olevan kyykäärmeen sikiöitä. Se ei liene kovin kristillinen käsitys sillä muistelen kristittyjen luomislegendan menevän niin, että jumala loi ihmisen omaksi kuvakseen ja eläimet kaikki omiksi lajeikseen. Hän tuskin siis sekoitti ihmistä ja kyykäärmettä tuolla tavalla keskenään.

Toivottavasti vieraan toivomus "Kristuksesta sydämissä" ei toteudu sillä sellaiset ihmiset ovat saattaneet maailmaan niin paljon pahuutta, kuolemaa ja kärsimystä, että yhtään ei lisää enää tarvita.
Vieras

#360 Re: Hyvaa elamaa hyvalla maailmankuvalla ja arvoilla

21.11.2010 17:05

#5: Markku Ollikainen - Hyvaa elamaa hyvalla maailmankuvalla ja arvoilla 

Asiallinen ja hyvä kirjoitoitus. Adressin allekirjoitin mielelläni.

Rauni

 

rauhaa ja lepoa
Vieras

#361 Lämmintä, viisasta uskoa kannatan

21.11.2010 22:03

Kristinusko on kulttuurimme pohja, siksi ateistinkin tulisi siitä jotain tietää.
Kristinusko on aina merkinnyt itselleni positiivisia ja hyviä asioita ja antanut virikkeitä ja voimaa hyvän tekemiseen. Huolet on voinut purkaa rukouksessa ja turvautua johonkin suurempaan vaikeuksien keskellä. Se on antanut toivoa.
Kristinuskon moraali myös antaa suojaa heikoille ja suojaa myös ihmisten herkkiä puolia, joita nykyään herkästi tallotaan ja jopa vaurioitetaan, kun "kaikki on sallittua". Myös lapset ja nuoret tarvitsevat suojaa ja turvaa.
Uskonto on ihmisille hyvin tärkeä alue ja koskettaa hyvin syviä kerroksia. Ei ole hyvä, että tämä syvin henkinen taso ohitetaan ja sitä pilkataan ja sitä pitää häveten peitellä. Uskonto antaa myös sanoja ilmaista jotain tästä syvimmästä.
Aivojen kehitys riippuu niistä virikkeistä, joita ympäristöstä tulee. Jätetäänkö henkinen ja hengellinen taho kehittämättä?
Se, että jotkut näkevät kristinuskon vaarallisena ja vahingollisena ja jotenkin kauheana, osoittaa, että kristinuskosta tarvitaan lisää opetusta ja sillä alueella tarvitaan lisää pohdintaa. Myös kristityiksi itsensä mieltävät tarvitsevat opetusta ja pohdintaa, koska joidenkin usko on vääristynyt lähes päinvastaiseksi. Armo ja rakkaus on muuttunut helvetillä pelotteluksi ja väkivaltaiseksi käännyttämiseksi. Voisi pohtia, mikä sisimmässä antaa asioita pimentävät ja vääristävät lasit. Miksi hyvyys ja rakkaus ei kelpaa?
vuokko meriluoto
Vieras

#362

21.11.2010 22:10

kristilliset arvot ovat yhteiskuntamme perustus. Jos tämän perustan annetaan murtua koko yhteiskunta on vaarassa ja altistuu erilaisille poliittisille tai muille uskonnollisille ylilyönneille kuten esim nyt sanotaan että kommunistinen ajattelu on nyt nousussa.Mitä se nyt tuokaan tullessaan jää nähtäväksi nythän vaaditaan sukupuolineutraalia avioliittoa sekä homoparien siunausta tasapuolisuuden nimissä.
Myyryläinen
Vieras

#363 Sumutukselle kyytiä

22.11.2010 08:52

"Rauhaa ja lepoa" kaipasi ateisteillekin oppia kristinuskosta. Epäilempä monien meistä tietävän ihan riittävästi kristinuskosta. Ja sitä mukaa kun tietämys vielä lisääntyy, sitä vahvempia perusteita meillä on toisaalta ateismille ja toisaalta materialistis-sekulaariselle humanismille.

Toisaalta yleensä tunnustukselliseen uskonnonopetukseen kielteisesti suhtautuvat eivät halua unohtaa uskontojen vaikutusten opettamista. Niillä on vain paikkansa objektiivisissa oppissisällöissä uskontojen historian osalta historiassa ja maailmankatsomuksellisina järjestelminä filosofiassa. Tunnustukselliselle eli johonkin tiettyyn uskontoon sitoutuneelle opetukselle yhteiskunnan kouluissa ei tulisi olla sijaa.


Samainen "rauhaa ja lepoa" jatkaa: "Armo ja rakkaus on muuttunut helvetillä pelotteluksi ja väkivaltaiseksi käännyttämiseksi. Voisi pohtia, mikä sisimmässä antaa asioita pimentävät ja vääristävät lasit. Miksi hyvyys ja rakkaus ei kelpaa?"

Tässä häneltä tuntuvat unohtuvan kristittyjen pyhinä pitämien kirjoitusten opit. Helvetillä pelottelut ovat ihan suoraan Raamatusta. Siellä on pantu hallitsemaan myös kiivas ja ankara Jahve, joka jakaa tulta ja tulikiveä niin syntiin syyllisten kuin täysin sivullisten päälle. Samainen Jahve käskee siellä tappaa vauvasta vaariin kun on haluaa rangaistusta luomilleen tai lisää Erez Israelia kannattajilleen.

"Rauhaa ja lepoa" tuntuu siis poimivan itselleen mieleisiä rusinoita Raamattu-pullassa. Siis sellaisia joilla voi vedota tämän päivän henkistä lievitystä kaipaaviin. Samalla hän "unohtaa" asiat jotka eivät ole käypää kauppatavaraa nykymaailman henkisten elämyksien markkinoilla. Kumpienkaan osalta jutut eivät kuitenkaan perustu mihinkään muuhun kuin ikimuinoiseen seemiläiseen folkloreen. Ihan oikea lievitys ihmisten kokemaan angstiin voi löytyä vain ihmisten omasta ajattelusta ja ihmismäisestä keskinäisestä elämästä sillä mikään yliluonnollinen henkiolento ei tule ratkaisemaan ihmisten ongelmia vaan ihmisten pitää tehdä se ihan itse ja yhdessä muiden ihmisten kanssa.

Helena Maunuksela
Vieras

#364 Uskonnonopetus kouluissa

22.11.2010 10:09

Uskomatonta,että kristinuskoa tunnustavassa maassa aiotaan ottaa lapsilta perusturva pois.Muistetaan,että olemme vastuussa Jumalalle kaikesta!


Rukoillaan,Siunausta kaikille.tv mummeli Isostakyröstä
Myyryläinen
Vieras

#365 Helena Maunukselalle

22.11.2010 11:56

Maunuksela kirjoitti: "Uskomatonta,että kristinuskoa tunnustavassa maassa aiotaan ottaa lapsilta perusturva pois.".
Eikö kristittyjen pakkokastetuilla lapsilla ole vanhempia perusturvanaan? Niinkö sydämettömiä kirkkoonkuuluvat ovat? Meidän jumalienkieltäjien käsitys on aina ollut, että vanhemmat, lukumäärästä ja sukupuolisesta suuntautumisestaan riippumatta ovat lastensa paras ja ensisijainen turva.

Ja vielä tiedoksi, että "maa" ei tunnusta tai harjoita mitään uskontoa vaan Suomessakin jotkut sen asukkaista harjoittavat kuka mitäkin ja osa ei mitään uskontoa. Menneinä aikoina valtaapitävät ovat väkivalloin pakottaneet yhteen monopoliuskontoon mutta onneksi ja kaikkien ihmisten parhaaksi siitä ollaan päästy jo melkein irti. Vielä on joitakin rasitteita mutta niistäkin, kuten yhteiskunnan ylläpitämien koulujen uskonnonopetuksesta, tullaan pääsemään irti.
VIERAS
Vieras

#366 TYHMYRI PEIKKO : MYYRYLÄINEN

22.11.2010 13:04

SINÄ KANNAT SUUREN SYNNIN TEON JUMALAA VASTAAN!
Kyllikki Kaartinen
Vieras

#367 Tärkeä oppiaine

22.11.2010 13:17

Jos kristinoppia ei opeteta siniristilipun maassa kansalle jo pienestä pitäen kansa menee hunningolle.
Tiina Tervonen
Vieras

#368 Kristilliset arvot tärkeitä maamme hyvinvoinnille

22.11.2010 14:32

Mikäli Suomessa mennään siihen,että kouluissa ei sallita kristillistä uskonnonopetusta eikä yleensäkään kristillisen sanoman eli Raamatun sanan opetusta niin alamäki jatkuu ja kansamme pahoinvointi tulee lisääntymään.

Kaikki se hyvä mikä lainsäädännössämme on asetettu meitä auttamaan ja puolustamaan tulee nimenomaan kristinuskosta ja sen antamista arvoista.
Leena Tynnilä
Vieras

#369 Uskonnonopetus kunniaan

22.11.2010 15:30

Muistelen omia kouluvuosiani ja jokainen aamu oli muutaman minuutin pituinen aamuhartaus. (sen kyllä jaksaa kuunnella)Se loi turvallisen ja muuttumattoman tradition lapsen arkeen.
Tässä nykyisessä, niin kiireisessä ja muuttuvassa maailmassa, olisi tärkeää säilyttää uskonnonopetus osana suomalaisia juuria ja kulttuuria.
Ollaan rohkeita ja säilytetään oman valtakulttuurimme perintö lapsillemme. Niin maahanmuuttajatkin tekevät omissa perheissään.
Tapani Loppi
Vieras

#370 Kristilliset arvomme

22.11.2010 20:36

Löytäneekö Ihmisen Poika uskoa maan päältä..
Olkaamme valvovia ja öljyä lampuissamme! Tulee yö jolloin ei kukaan voi tehdä työtä
mari
Vieras

#371 Uskonnon opetus

22.11.2010 22:01

Uskonnon opetus täytyy säilyttää kouluissa.
Se rauhoittaa koulun käyntiä. Oma kokemus on se vuosien takaa. Se antaa elämälle myös perustan. Miksi koulussa ei saisi olla kristillisyyttä,eikä puhua siitä? Koska muslimit saa puhua ja ovat ihmetelleet, miksi suomalaiset kieltävät, kun tämä on kuitenkin meidän kristillinen maa, jossa elämme. Jos jätämme Jumalan sanan pois kouluista, voimme odottaa väkivaltaa ja huumeita ja kaikenlaisten elämän korvikkeiden käyttöä.Näkyy nyt jo meidän yhteiskunnassa.
Toivo Kokkonen
Vieras

#372 synti

22.11.2010 22:11

on vahingollista ihmisen henkiselle ja fyysiselle olemukselle, siksi ´Jumalan sana ohjaa välttämään asioita joista seuraa vaikeuiksia ensiksi tekijälleen ja sitten ympäristölleen.
aidsin leviäminen, välinpitämättömyys erityisesti lapsista ovat synnin seurausta. Toisten alistaminen enemistön tahtoon tuhoaa demokratian ja toisinajattelijat tuhotaan tai pakotetaan tunnustamaan enemístön tahto kuten dikdatuurijärjestelmissä.
Homot jotka ovat evoluution poikkeamia ja suvunjatkamiskyvyttömiä, ovat ensimmäisiä lasten oikeuksien loukkaajia ja näin ihmisoikeuksien tuhoajia. Lapsella on oikeus lajityypille luontaiseen vanhemmuuteen, koiraaseen ja naaraksen, siis isään ja äitiin. Tämän oikeuden riistäminen on kauheaa rasismia ja loukkaus.
Miksi muuten homojen pitää olla koiras- ja naarashomoja. Aina on toinen femiini j atoinen maskuliini. Sekin todistaa luonnollisen lajityypillisen koiraan ja naaraan olevan se luonnollisin olemus. Mitäs sitä matkimaan naaraita tai koiraita. Koska evoluutio on kehittänyt ihmislajille tyypillisen version, sitä ei pidä järjen ja poikkeavien himojen ja halujen vuoksi väkisin särkeä ja muuttaa väkivalloin ihmisen kehitystä. On annettava luonnon tehdä omat tehtävänsä ja ihmisen tulee siihen tyytyä.
Jos lapsia rupeaa tulemaan takareiästä, on evoluutio saanut paljon aikaan.
Maailma tuhoutuu hukkumalla synnin tul
vaan, näin sanassa ennustetaan. Lopun aikana he valitsevat itselleen opettajat omien himojen ja halujen mukaan..... näin on jo tapahtunut. Riekkunenkin lukee Raamattua kuin piru. Mitä Vapahtaja sanoi kun fariseukset vaativat syntisen kivittämistä...kuka heittää ensimmäisen kiven!!!!Kannattaisi ensin opetella lukemaan ehkä sitten ymmärryskin avautuu.
tk
Mikko Hautala
Vieras

#373 Kristillisten arvojen ja uskonnonopetuksen puolesta

22.11.2010 22:28

Suomi on saanut elää rauhan vuosia jo pitkään. Kehitys on monilla aloilla ollut myönteistä. Menneet sukupolvet ovat antaneet hyvät edellytyksen menestykseen, joka pohjautuu kristillisiin arvoihin, uskonnonopetukseen ja yleensä Raamatun oppeihin. Olisi kohtalokasta, jos näistä hyvistä arvoista luovuttaisiin, sillä seurakukset voisivat olla tuhoisat.

Taisto Heino
Vieras

#374

22.11.2010 23:18

Perinteisten kristillisten arvojen opettamatta jättäminen on liian suuri riski tulevaisuudelle.
Timo Paattiniemi
Vieras

#375

22.11.2010 23:24

Nykyinen käytäntö on tyydyttävä.