Protesti KANSANEDUSTAJIEN 8,1% Palkankorotusta vastaan!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Protesti KANSANEDUSTAJIEN 8,1% Palkankorotusta vastaan!.

-Niko
Vieras

#76 Mun mielestä..

28.09.2010 21:30

kansanedustajien liksa pitäs olla sama mikä keskiverto duunarilla muutenkin. Vaikka nyt ESIMERKIKSI semmonen 1500-2000e/kk niin ehkä sinne mäelle kiipeis sellasia ihmisiä, jotka on aidosti kiinnostunut suomen asioista eikä jahtaa vaan vaalirahoja plus korotuksia. Mikä perkele siinä on, että kansanedustajat saa jokavuosi ainakin yhden palkankorotuksen???

Miia Sandberg
Vieras

#77 Rahat niille kelle ne kuuluu!

28.09.2010 21:34

Kyllä nyt pitäs oikeesti alkaa noiden päättäjien ajattelemaan missä tämän maan toivot on. Mistä tulee tulevaisuuden työväki jos lasten syntyvyys laskee koko ajan. TUKEKAA LAPSIPERHEITÄ JA MUITA PIENITULOISIA! Enemmän rahaa myös niiden tukemiseen jotka haluisivat tehdä töitä vaikka olisivatkin vähäosaisempia tai muuten kuuluvat siihen joukkoon mitä ei enää töihin oteta (esim. yli 40v-). Kyllä noita typeriä päätöksiä jaksettais siel eduskunnassa tehdä vähemmälläkin mälläämisellä. RAHAT NIILLE KELLE NE KUULUU !!!

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

28.09.2010 21:37


Jann
Vieras

#79 Levittäkää tietoa ihmiset!

28.09.2010 21:37

Hienoa seurata allekirjoitusten kasvua, kertokaa nyt KAIKILLE!

jh lahti
Vieras

#80 perkele

28.09.2010 21:37

ei perkele kukaan normi ihminenkään tommosia korotuksia saa,eikö noilla idiooteilla o mitään tolkkua nupissa!

zygootti
Vieras

#81 Re: Mun mielestä...

28.09.2010 21:40

Niko: noin se pitäisikin mennä täydellisessä maailmassa.

Ikävä kyllä käytännössä se menee niin, että mitä pienempi palkka poliitikolla (tai virkamiehellä) on, sitä helpommin se on ostettavissa.

Kansanedustajien isot liksat ovat teoreettisesti turva sille, että he pysyvät puolueettomina. Se nyt on nähty taas tälläkin viikolla uutisissa, että ikävä kyllä totuus on jotain aivan muuta.

Ja jos kansanedustajille ei maksettaisi juuri mitään, sinne ei ns. duunareilla olisi mitään menemistä, ei tavallisella työmuurahaisella olisi varaa lähteä politiikkaan ketään edustamaan, kun oma ura jäisi katkolle ja asuntolainat kaatuisivat päälle. Palkattomaksi/pienipalkkaiseksi edustajaksi lähtisivät vain ne, joilla on jo omasta takaa rahaa niin että ranteita pakottaa. Ja senhän näkee sokea Reettakin, minkälainen 'kansan'edustus siitä tulisi...

Toki se menee niinkin päin, että mitä isommat liksat edustajilla, sitä enemmän ne virat kiinnostavat rahanahneita... mutta toistaiseksi tää meidän (näennäis-)demokratia on reiluin systeemi, mitä ollaan pystytty kehittämään =)

 

ilvis
Vieras

#82 Kansan "edustajat"

28.09.2010 21:40

Muistaako kukaan, kun Veikko Vennamo vei äänestykseen kansanedustajien mielettömän palkankorotuksen joskus 70-luvun lopulla? Veikon puolue, silloin muistaakseni 6 tai kahdeksan edustajaa äänesti korotusta vastaan, muut 194 sen puolesta. Nämä mulkut eivät ajattele paskankaan vertaa tavallisen ihmisen pärjäämistä. Oma napa on tärkein.

Mulla vuoden alusta tuli eläkkeeseen indeksi"korotus" 0,24%. Hallitus on nostanut kaikkia veroja ja maksuja tämän vuoden aikana jo niin paljon, että eläkkeeni ostovoima on laskujeni mukaan ALENTUNUT NOIN 12 PROSENTTIA. Kaisa Raatikaisen sanoin: opetelkaa rakastamaan verojanne! Ministerin palkallahan tuokin fossiili lasketteli aikoinaan moisia sammakoita.

KIITTI VAAN VITUSTI, KOKOOMUS JA KEPULIT!

tavallinen tallajaa
Vieras

#83 juuri näin päättäjät

28.09.2010 21:41

kyllä päiväkodeista viedään kahvirahat, työttömiä on tuhansittain, moni ammattikunta ansaitsee eu direktiivien mukaan vähemmän kun on köyhyysraja, vanhuksilta vähennetään palveluita, kouluissa ei ole varaa edes kaikkia kirjoja tilata mitä opetus tarvitsee. MUTTA kyllä löytyy rahaa palkan nostoon. Tavallinen duunari kun saa palkan korotuksen on puhe 10 - 40 eurosta mutta te jotka tienaatte kuukaudessa enemmän kun moni vuodessa saatte sitten 400 euroa lisää, no mikäs siinä kun itse päätetään paljonko korotetaan taas tällä kertaa. HÄVETKÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mika hämäläinen
Vieras

#84 Palkankorotusta vastaan

28.09.2010 21:43

nii just joo.. nostakaa vaa niitä palkkoja, ku muut tääl rymyää parin tontun kuukausi palkal..!

Niko
Vieras

#85 Hyvä..

28.09.2010 21:43

Hieno lukea näitä kommentteja ja huomata, että ihmisillä alkaa oikeasti palaa käpy noiden pukujunttien kanssa. En siis ole ainoa. On silkkaa huulluutta ja omaa tyhmyyttä paapoa noita paskahousuja jotka olettavat olevansa jotain, mutta suoraan kysymykseen ovat hieman jääviä vastaamaan jne.. Onhan noita vaihtoehtoja joilla jonkunlaista rotia tohon touhuun saa, on pakko olla. Itse henk. koht en tiedä yhtään edustajaa, jota pitäisin pätevänä. Kilpaa sielä paskaa jauhetaan mikä keretään.

Vieras
Vieras

#86 Re: korotuksesta

28.09.2010 21:45

#34: -

niin, pitäisköhän sun lukee uudestaan tai tarkemmin...se on ny 1,5 % ja vuoden 2011 vaalien jälkeen loput...

Vieras
Vieras

#87 Re: Järki käteen!

28.09.2010 21:48

#15: - Järki käteen!

Kyse ei ole rahasta, vaan periaatteesta. Toki ko. summa on hyvin pieni, mutta mikä on syy korotukseen ja kuka tekee aloitteen. Jos itse olisin yhtä paljon poissa töistä ja varsinkin, jos syynä on toinen työ - olisin auttamattomasti työtön hyvin nopeasti.

Korottaisivat palkkojaan maltillisemmin. Ei tässä kukaan saa/tule saamaan koskaan yli 8% palkankorotuksia !!! 1,5% olisi riittänyt.

tarja juntunen
Vieras

#88 kansanedustajien palkankorotus

28.09.2010 21:50

Eihän täällä Suomessa tatteis asuakaan kuin kymmenen rikkainta perhettä, kansanedustajat, ministerit ja heistä huoltapitävät orjat!

Jesse Sikiö
Vieras

#89

28.09.2010 21:51

ai valtiolta rahat loppumassa? ei muutakuin pienituloisille vähemmän palkkaa ja enemmän veroa, niillä noi palkankorotukset on hyvä maksaa.

Maija Piiparinen
Vieras

#90 Hävetkää

28.09.2010 21:51

Häpeällistä!!!  Säästäisivät korotukset niille, jotka niitä tarvitsee. Oliko se KATAINEN itse, kun kauhisteli, että tässä tilassa, ei pitäsi lakkoilla tai vaatia palkankorotuksia... hermo menee tähän hommaan jo muutenkin... hoitajana 70v  :D

Sitä saa mitä tilaa .....
Vieras

#91 Työttömillekkin jotain

28.09.2010 21:53

Nyt en ees haluu sanoo kuin tollanen ottaa pannuun .. Mites jos ne vaikka pudottais oikeesti viakka edes töttömyyskorvauksesta (lue peruspäivärahasta nyt ainakin) edes 2%-ylsikköä veroja pis ja lisäis mahdollisesti yksinhuoltajille ( jos nyt eivät kaikke ukallakkaan) edes 0,10€/ lapsi/päivä .. ei ois eees paljoo - ai juu mutta sitten sossun rahat putois sen verran ..  P..kere, kunees peruspäivärahalla vois elää kerjäämättä sossusta niin se ois jo paljon. Mutta mitä enemmän saa - sitä enemmän halutaan.

Jyri Viitala
Vieras

#92 Älytöntä

28.09.2010 21:54

Älytöntä että muka vähintään joka neljäs vuosi palkat laahaavat alakynnessä sitähän ei usko kukaan. Toivottavasti edes Perussuomalaiset saisivat jo kelkan kääntymään.

Eiköhän kansa ala saada jo tarpeekseen kytköksistä ja jääviyksistä tai niiden puuttumisista ja sitten vielä palkan korotuksista, ja vaikkei kaikilta kytköksiä ole esiin tullutkaan tulee muistaa että kuinka paljon väkeä meitä tavallista kansaa edustamaan on mennyt pelkän rahan voimalla ja se tavallinen kansa ja sitämyötä myös meidän edustus on vähintäänkin puuttunut.

Kahden lapsen yksinhuoltajana haluaisi saada enemmän ääntään kuuluvaksi ja puhua myös toistenkin pienten ihmisten puolesta, mutta kun elämä on täällä tässä ja nyt niin ei lasten vuoksikaan yritä kansanedustus tehtäviin ainakaan että antaahan ajan kulua vielä, mutta järki tuohon palkkapolitiikkaan pitäisi jo viimein saada joka alalla. Itse olen joskus ollut lähes raajarikkona töissä ja monet kerrat tehty korvauksetta, kiitoksena on ollut että työtäni tekee kaiketi halvempi mies tai oikeastaan useampikin, mutta eri miehen valitsemat joka minut aikoinaan töihin otti .. että luottamus on tärkeä asia se pitää ansaita siitä ei pidä maksaa se sopii niin uusiin toimitusjohtajiin niinkuin legiooneihinsakin kuin myös kandanedustajiin sekä ministereihin ym. päättävemmissä elimissä oleviin niin yksityisiin kuin yleisiinkin.

Työstä pitää maksaa ei tittelistä.

päivi laine
Vieras

#93 ministerien palkan korotus 8,1 %

28.09.2010 21:55

ollaanko me suomalaiset niin helvetin tyhmiä et tehdään kaikki mitä noi arkadianmäen pölhöt keksii. miksei esim. arkadianmäeltä vähennetä porukkaa niinkuin muista työpaikoista. meille KATAINEN suu vaahdossa pälätti et  NYT TÄYTYY PITÄÄ MALTILLINEN KOROTUSLINJA PALKOISSA. no olis  KATAINEN nyt sit puhunut suu vaahdossa ettei ministerit ota ollenkaan palkan korotusta kun tuli sinne kreikkaankin hassattua rahaa. ja saishan näistä meidän ministereitten toilauksista vaikka kirjan. huh sanon mä.

Eija Piispanen
Vieras

#94 KANSANEDUSTAJIEN PALKANKOROTUS!!!!

28.09.2010 21:55

EI,EI JA VIELÄ KERRAN EI!KANSANEDUSTAJIEN PALKANKOROTUS SIIRRETTÄVÄ PIENITULOISILLE IHMISILLE,ETTÄ HEKIN SAISIVAT IHMISARVOISEN ELÄMÄN.


Huolehditaan toisistamme
Vieras

#95 EI taas ymmärrä

28.09.2010 21:58

Se, että meillä on pienituloisia, jotka jo kituuttelee käsittämättömän pienellä rahalla, on jo sinänsä riittävä syy tuomitsemaan tämä. Mutta samaan aikaan ei muka pystytä rakentamaan reumasairaaloita ja muutenkin säästetään koko ajan hyvinvointipalveluista!!! Okei, 960 000 euroa ei ehkä riittäisi tuon sairaalan rakentamiseen, mutta olisi se jo aika hyvä alku. Ja vaikka suoranaisesti ei aiheeseen liitykään niin niputetaan nyt tähän vielä sekin, että miksi Suomen on pakko ottaa "kiintiöpakolaisia" niin tolkuttomasti, kun ei enää pystytä edes omistamme huolehtimaan? Eikös Suomen pitäisi ensin pitää huoli siitä, että oma kansa voi hyvin ja vasta sitten auttaa muita (koska silloin todennäköisesti myös riittäisi varoja siihen auttamiseen paremmin). EU:n mallivaltiossa ei paljon järjen ääntä kuunnella...

ari rönnberg
Vieras

#96 törkeää

28.09.2010 21:59

ei penniäkään noille rosvoille ihmisillä ei ole työtä ja talous muutenkin syvältä hävetkää

Tän täytyy olla vaan outoa unta
Vieras

#97 Jätkillä on munaa =)

28.09.2010 22:00

Ja nää on ne äijät joiden mielestä ahtaajien lakko oli "törkeää ahneutta" =)

Joku viisas on joskus sanonut, että valtiolla on aina juuri sellaiset johtajat kuin se ansaitsee, ja mua alkaa pelottamaan että se on totta =(

Oikeesti hei.


Vieras

#98 Kyynel snif buhuu

28.09.2010 22:00

Moniko täälläkin asiasta itkevä käy aina äänestämässä? Moniko tietää, mitä edustajat tekevät? Moniko tajuaa, että kansa heidät sinne on valinnut. Eli jos on itkemistä siinä, että "ei ne tee mitään" jne, äänestämään siitä. Ja puuttumaan politiikkaan. Netissä tai lähikuppilassa itkeminen ei auta yhtään mitään, asioille voi tehdä oikeastikin jotain kun käyttää päätään.

Marjukka Lipponen
Vieras

#99 TÖRKEETÄ

28.09.2010 22:00

KOROTUS ON YLI PUOLET SUUREMPI, KUN PIENELÄKELÄISEN KOKONAISELÄKE ON KUUKAUDESSA.

EIKÄ NE OSAA EDES HÄVETÄ!!!!!!!!!!!

 

Hannu
Vieras

#100 Totta, mutta...

28.09.2010 22:01

Mielestäni on todella huonoa politiikkaa nostaa palkkojaan noin tuntuvasti tällaisena aika, jolloin maailmalla menee huonosti. Ikävältä tuntuu kun esim. teknologia teollisuudessa saatiin 1,5% korotukset. Se ei siihen 10,60¢/h (oma palkkani) paljoa tee lisää. Toivoisin että edustajat ymmärtäisivät perua tuollaisen kohtuuttoman korotuksen itseltään. Saakoot sen saman 1,5%.

Kuitenkin olisi myös hyvä, että ihmiset muutoinkin osallistuisivat poliittiseen keskuteluun. Ainakin muun kuin ahneuden pohjalta. Tarkoitan, että kyllä kansandeustajien työ on todella vaativaa jos sen ottaa tosissaan, kun varmasti suurin osa heistä tekeekin. Ehkä heitä voisi muistuttaa kohtuullisuudesta omien palkkojensa suhteen. Tosin on muistettava, että jos lähes kuka tahansa saisi päättää oman palkkansa, niin varmasti tapahtuisi ylilyöntejä.

Tosin en tiedä hyödyttääkö täällä kirjoituspalstalla asiasta purnaaminen mitään. Ehkä pitäisi osallistua (kansalaisena) ahkerammin politiikkaan, noin niinkuin päivittäin. Tosin meillä suomalaisilla usein vastarinta jää tänne keskustelupalstoille ja tupakkapaikoille...