Tienaatko alle 2600e/kk? Allekirjoita siis.

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Tienaatko alle 2600e/kk? Allekirjoita siis..

luke68

Jäänkö himaan makaamaan vai lähdenkö töihin ja saan siitä jonkin vapaa ajan korvauksen menetetystä vapaa ajasta.

luke

Niin kuukausi alle 1600 et silleen.Rikas pitää turpansa kiinni, koska on nämä työtkin jonkin tehtävä ja ei kaikilla pää riitä istuu vuosia koulun penkillä.Ei olla synnytty kultalusikka suussa.


Vieras

Työkyvyttömyyseläke tonni +. Asumiskulut 450 E,
lukuisia kroonisia ja iän tuomia sairauksia, joihin lääkitys. Koko ikäni olen yrittänyt säästää, n yt se ei ole enää mahdollista. Pienen omistusasunnon myynnistä jäi vähän euroja, tämän takia en saa mitään tukia. Ministeri Räty, tässä vähän arkirealismia.
Lähäri-yyhoo

#1254 Hoitajan "palkalla"


Hoitoalalla olen, raskas ja pascainen duuni. Olisin iloinen jos joskus saisin esimerkiksi 1500 €.

 

Ei kukaan rahasta tätä duunia tee, se on varma.

pitkäaikaistyötön, ei omasta tahdostaan

#1255 Pakko pärjätä!


Työtön YH täällä..

Käteen jää vuokran jälkeen 400 euroa kuussa jolla pitää maksaa laskut ja kasvavan teinin ruoat.

Itsekin haluaisin syödä, tai käydä vaikkapa hammaslääkärissä tahi gynekologilla, vuosiin en ole päässyt. Mutta ei onnistu...


Vieras

#1256 Re: Pakko pärjätä!


#1255: pitkäaikaistyötön, ei omasta tahdostaan - Pakko pärjätä! 

 Vuosiin et ole syönyt? Meillä onkin täällä oikea kummitus kirjoittelemassa.

 

kansalaispalkka aikanaan

#1257 Kestävä kehitys


Järjestelmä on kulunut niin kuin kaikki kuluu aikanaan. Siksi onkin jo puhuttu rakennemuutoksesta ja sitä parhaillaan tehdään. Rakennemuutoksen jälkeen koittaa uusi aamu. Ei tuolla rahalla tänä päivänä saisi kuin sekundaa, joka menee kahdessa vuodessa rikki. Ei kannata valtion antaa rahaa sekundatuotteiden ostoon ja kestämättömään kehitykseen luonnon kannalta. Odotan itse aikaa, jolloin käsityö ja pienteollisuus jälleen kukoistaa ja laatu on avainsana. Silloin varmaan on rahaa jälleen tarpeeksi jokaisella. Malttia! Rakennemuutos vie aikansa eikä raha ole arvokkainta omaisuutta tänä sekunda-aikana. Kun rahalla saa sen arvoista tavaraa niin silloin sitä on pelissä; ei nyt.

kouluavust./lastenohj.

#1258 Pienipalkkainen


No niin tuleehan sitä vaivaiset 1600 e/kk ja siitäkin piti olla pakkolomalla viimevuonna 7 päivää joka vähennettiin palkasta, että kaupunki säästää menoistaan..... ja lapset heitteillä suurinpiirtein kun ei hoitajia tarpeeksi.... työssä.... :(  Nyt sitten pidennetään puolella tunnilla vielä päivittäin työaikaa.... kun pitää olla muka pakollinen lepohetki, jota ei käytännössä koulumaailmassa voi pitää, kun ei ole asiallista taukotilaa ja kuka ne lapset katsoo sillä aikaa kun kaikki ovat pakollisella tauolla.... HEI HALOO.... kuka tämänkin keksi.... :( Tässä menee kaikki mehut töihin, jottei varmaan jaksa sitten kotona tehdä mitään.... :(


Vieras

Puoletkin tuosta, olis kova juttu!

Vieras

loistava näytön paikka päättäjille!

Vieras

Kumpa saisi tuonverran
Tuomion päivät

#1262 Kaikki mukaan Adressiin :Vesistöjen Puolesta _Stop Talvivaara


Uraanikaivos Talvivaara on uhka Suomen suurille vesistöille

Oululaiset joutuu vielä juomaan tuon,Uraanikemikaali koktailin.

Politiikkojen moraali lepää Liotus Uraanialtaissa !


Vieras

2600E/kk ei ole haave, jos saisi noita ylitöitä tehdä niin paljon kuin haluaa... mutta siinäkin laki vastassa...


Vieras

Tosin olen jo eläkkeellä. Eläkkeeksi ihan hyvä tulotaso, ja enemmän kuin odotin.
ulkopuolella systeemiä

Voi jos saisikin edes yli tonnin. Tällä hetkellä saan 255€/kk, josta ei jää mitään käteen. Seuraavaksi muutan luultavasti kadulle. Naurattas, jos se olisi edes vitsi.

natzu

#1266 Re: Re: Re:


#556: Tosi persaukine - Re: Re:  

 Varmaa täyttyy myös lasketa kuinka monta ihmista perheessä on! 3 tai 7.


Vieras

Itse työelämässä en ole IKINÄ tienannut yli 2000 euroa ainakaan Suomen puolella ja työtunteja on ollut helposti 50+ viiķko
Anne

#1268 Re: kommentti


#15: - kommentti 

 Ei tuosta paljon hyötö ole, kun ne jää loppueaksi eläkeelle, vaikka 40-vuottiaita olisivatki, kun vaan riitävät 8v eduskunnassa ollut.


Vieras

Rädylle sienee syytä huomauttaa, että kaikilla alle 2600 € tienaavilla ei välttämättä ole edes internetyhteyttä, joten todellisuudessa tähän adressiin saadaan vain murto-osa niistä nimistä, jotka tänne kuuluisivat. Puhumattakaan pienellä eläkkeellä kituuttavista vanhuksista, jotka näyttävät myös jäävän vaille huomiota.
tessipöydästä.

#1270 Re: Ensihoitoalan TES


#490: E PI XXX - Ensihoitoalan TES 

 Mistähän tään ketjun viisaat niitä lukuja oikein laukoo? Alla Ensihoitoalan TES palkkaohjelmalla.

Lisäksi tulevat vielä haitta, eli epämukavantyönlisät ja mahdolliset henkilökohtaisista erityistehtävistä tulevat lisät. Ja tämä kaikki vain 38 ja rapiat viikkotyötunneilla. KVTES 42 viikko työtuntia ja peruspalkoilla, jotka tässä tessissä menevät ylitöiksi. Lomaoikeus kulkee aivan normaalisti kuten muillakin aloilla, ja talvilomahan on osa lomaoikeutta. Ei kellään ole missään erikseen talvilomaa, paitsi koululaisilla ja sekin on nimeltään syysloma. Ja ilmeisesti on unohtunut sekin, että koulutuksesta saa jo 1-2 vuotta kokemuslisiä, eli siis 1-2 vuotta aiemmin tienattua kuin mitä oikeastaan kuuluisi. Jotta höpö höpö nyt hitto soikoon.

 

 http://www.tehy.fi/@Bin/27540163/SAKUTES2014-2017+FINAL.pdf

sivu 55, liite 6. ja siitä eteenpäin. Kiitos.

 

 

 


Vieras

Faija toimialajohtajana tienaa n.5000€ joista 50% menee veroihin, kiitos Suomen päätösvaltaisten. Itsehän tienaan 500€..

Vieras

1600€/kk :( ja olen ammattikorkeasta valmistunut nainen


Vieras

#1273 Re:


kuinka monta tuntia teet viikossa töitä????


Vieras

ahneus on noussut ennenäkemättömälle tasolle suomessa yritysjohtajat ansaitsevat miljoonia tyhjentää yritysten palkanmaksukyvyn omiin taskuihinsa laskekaapa huviksenne montako prosenttia enemmän 5 miljoonaa vuodessa ansaitseva ja 26000 tuhatta eur/vuosi ansaitsee vähemmän. ja montako prosenttia tuloistaan maksaa isotuloinen ja montako pienituloinen,

Vieras

Mieheni eläkeon noin 800 ja ansiosidonnainen noin tuhat euroa. ja työssä ollessa jäi puhtaana 1200

Kommentoi adressia