Ei pakkorokotuslaille

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Ei pakkorokotuslaille.

Jeppe Katainen
Vieras

#251 Älkää ottako mitään rokotteita!

10.12.2010 13:23

...
Annikki Halonen
Vieras

#252 pakkorokotus

10.12.2010 14:16

Elämme kohta vuotta 2011 ja vielä ihmiset pakotetaan vastoin omaa tahtoa. Hitlerin meininkiä. Sittenhän voidaan pakotaa mihin vain!!!!!!
Terttu Kolivuori
Vieras

#253 Neurolepsiaan sairastuneet hoidotta

10.12.2010 14:46

Neurolepsiaan sikaflunssarokotuksen jälkeen sairastuneet lapset ja heidän vanhempansa kärsivät keskuudessamme ja toistaiseksi vailla mitään todellista apua. On kysymys näiden lasten elämästä ja tulevaisuudesta.
Hälytyskellojen pitäisi soida.
Tämä on niin vakava asia, ettei Suomen eduskunta eikä hallitus voi lähteä esittämään pakkorokotuksia.
Ohimosuoni
Vieras

#254 On tämä meininkiä!

10.12.2010 14:47

Voiko olla totta, että Suomessa on otettu käyttöön pakkokeinot kansalaisten saamiseksi täydelliseen kontrolliin ja mikäs onkaan hämäyksen täydellinen valehtelukeino, kuin vedota terveyteen (lue sairauteen). Joka puolella maailmaa on nähtävissä saman moista suhmurointia. Pakotetaan karja aitaukseen.. Ei p****** Suomen munapäistä uskois.

Pötsi Espoosta
Vieras

#255 Sairauden ja pahoinvoinnin laitoksesta

10.12.2010 16:00

On omituista jos Sairauden ja pahoinvoinnin laitoksen johtajilla ei ole sveitsissä tiliä.
Nimittäin jää auki miksi he toimivat näin?
Isät taistelivat maan vapaaksi, nyt päättäjät tekevät siitä vankilan
Vieras

#256 Ei pakkorokotuksille

10.12.2010 16:08

Jokaisen kansalaisen pitää pystyä itse päättämään ottaako rokotusta, vai ei. Tämä ei ole enää vapaa maa, jos ihmisiä aletaan pakottamaan laissa tällaisessa asiassa. Mielestäni silloin rikottaisiin itsemääräämisoikeutta ja se olisi ihmisarvon vastaista toimintaa. Vapaassa maassa jokaisella ihmisellä on oikeus päättää omasta kehostaan. Jos tällainen laki tulee voimaan, täytyy ilmeisesti tehdä joukkomaastamuutto. Onhan tällä pallolla vielä tilaa muuallakin, inhimillisempiäkin paikkoja varmasti löytyy. Lääketehtailijoiden ja niihin sidoksissa olevien isokenkäisten pitää saada rokotteilla mahdollisimman paljon rahallista höytyä.
Virpi Virolainen
Vieras

#257 Valinnan vapaus säilytettävä terveyden- ja sairaanhoidossa

10.12.2010 16:17


Meillä tulee olla vapaus valita millä tavoin itsekukin ennaltaehkäisee sairauksia ja myös millä tavoin hoidamme itseämme sairastuttuamme.


Virpi Virolainen
Vieras
Vieras

#258 Re: Valinnan vapaus säilytettävä terveyden- ja sairaanhoidossa

10.12.2010 16:17

Miettikäähän hipit
Vieras

#259 No mutta.

10.12.2010 16:18

Onpa kiva, että ihmiset ajattelee näin. Eihän se tosiaan se tauti pääse leviämään jos suurin osa kansalaisista ottaa rokotuksen ja tekin hyvät kansanterveyttä boikotoivat ihmiset vältytte sairauksilta vain muiden ihmisten ansiosta. Kannattaa varmaan perehtyä tilastoihin ja huomata, että viime vuonna tosiaankin kuoli enemmän ihmisiä influenssaan kuin aiempina vuosina. Eihän tosiaan lapsiakaan tarvitse rokottaa tällä hetkellä millään tavoin vaan voit jättää lapsesi suojaamatta ja jättää tautien ehkäisy muiden kontolle. Suomessa ei enää juurikaan esiinny lapsille hyvin vaarallisia tauteja kuten poliota yms. ja siihen jopa saatatte löytää syyn rokotteista. Saattaa jopa olla, että rokotteita antava ja rokotteista päättävä taho voi vaikka tietää jotakin rokotteista ja taudeista. Ja nuo rokotteiden sisältämät aineet kannattaa jättää jonkun viksumman murheeksi. Aiheuttaa kyllä syöpää, mutta mikäpä ei aiheuttaise. Koitapa syödä muroja 20 vuotta yhtämittää ja olla sairastumatta syöpään. Yhtä salaliittoahan nämä taudit ovat!

jari ketola
Vieras

#260 yli 65 vuotiaat pakkorokotukseen

10.12.2010 16:53

Kohti uljasta maailmaa kohden mennään. Pian rokotuspakko kaikille 65-vuotta täyttäneille. Rokotteeseen vain kiva lisävirus "lääkkeeksi". Saadaan eläkerahastot parempaan käyttöön.
Jarmo Turunen
Vieras

#261 kirjallisuus

10.12.2010 17:13

Lukekaapa ystävät hyvät seuraava kirja niin
ymmärrätte mistä on kysymys tässä ns.
pakkorokottamisessa.
Sven-Olof Jakobsson : Salainen asiakirja No1
Tilauksen voi tehdä Suurikuu kirjakerhosta netissä.

Se on maailman rikolliseliitin tahto ja sillä halutaan tuhota tavalliselta kansalta
sekä valtioilta itsemääräämisoikeus, joka on kaikilla valtioilla ja sen kansalaisilla.

Tämä Ns. väestönvähennys on meneillään ja sitä on vaikea kenenkään estää, koska valtioiden päättäjät ja pankkiirit kuuluvat vapaamuurareihin ja korkeimmalla taholla olevat osallistuvet vuosittain Bilderbergin
kokouksiin.

Näissä kokouksissa tosin ei anneta tietoa pienen johtajaeliitin todellisista määränpäistä.

Heidän ainut päämääränsä on.
Yksi ainut MAAILMANVALTIO / HALLITUS.
Arja Kangas
Vieras

#262 Nimimerkki kirjallisuus on oikeaSSA

10.12.2010 17:29

#261: Jarmo Turunen - kirjallisuus 

 Hitles joukkoineen aikoi alloittaa Euroopan ja tehdä siitä arjalaisen rodun "taivaan". Natsisaksassa pankit rikastuivat rahottamalla lääketeollisuuden tekemiä kokeita juutalaisleireillä. Nykyajan natsit toimivat julkisemmin ja julkeammin, salakavalammin ja ajavat ihmisiä ansaan salassa tekemillä lakimuutoksilla. Suomi ei ole varmasti ainoa maa, mutta meillä on teknologiaa joka auttaa kansan suurinta osaa pysymään ajan tasalla ............ niin ja erittäin tyhm hallitus, jonka pätöksiä ei kukaan voi kuunnella saati uskoa.

Anne-May Grankulla
Vieras

#263 Maktmissbruk!

10.12.2010 17:49

Kan bara säga en sak... vilka maktmedel man måste börja ta till då man på "högre nivå" med skrämsel ser hur mer och mer på "gräsrotsnivå" börjar få upp ögonen och ta avstånd från denna massvaccination.
Ottakaamme mallia Italiasta ja kaatakaamme parlamentti!
Vieras

#264 A Perälä

10.12.2010 18:13

#263: Anne-May Grankulla - Maktmissbruk! 

Media on Suomessa lääketeollisuuden markkinapaikka! Tänään perjantaina TV:n alueuutiset! Pitkään siunailua armeijassa olevien varusmiesten sikaflunssasta ja sikaflunssasta ja sikaflunssasta, kuinka se mahdollisesti leviää, koska niiiin moni varusmies ei "yllättäen" ollut vuosi sitten rokotetta ottanut. THL:n ja Sosiaali- ja terveysministeriön vinyylilevy alkaa kulua kansalaisten korvissa! Onneksi!!! Sika kun pitäisi saada vielä iskettyä mahdollisimman monen kansalaisen kankkuun ennen kuin se vanhenee ja armeijassa olevat ovat helppoa kauraa rokotuksilla rahaa jauhaville. Nytkin, kuten vuosi sitten kaikki alkaa levitä Suomeen Rovaniemeltä, lapissa olevasta varuskunnasta. Rovaniemellä ollaan näköjän enemmän kontallaan THL:n edessä, kuin muualla Suomessa. Muistatteko ne aivokalvontulehdus epidemiat armejan aloittaneilla, jotka olivat sitä jokavuotista uutista joitakin vuosia sitten? Ne joko olivat sen suunnattoman rokoteannoksen syytä, joka noihin miehiin isketään heti heidän armeijjaan mennessä tai sitä THL:n propagandaa, jolla aivokalvontulehdukseen tarkoitettua rokotetta saadaan menemään yhteiskunnan maksaessa viulut!Peskäämme korvamme ja alkakaamme kuunnella, kuinka hiljaisuuskin puhuu!!!! Media on hiirenhiljaa!!! Ei pihaustakaan koko kansaa pakottavasta lakimuutoksesta. Me joita tuo muutos koskee, emme tarvitse siitä median ( lue lääketeollisuuden, Lääkäriliiton, Sosiaali- ja terveysministeriön emmekä Terveyden ja hyvinvointilaitoksen) mielestä mitään tietoja. Kyllä elämä on ihmeellistä.

cosmicbrother
Vieras

#265 Rokotteet on luonnotonta myrkkyä

10.12.2010 18:21

Voi toki olla hyvin todennäköistä, että alunperin rokotteet on tarkoitettu sairauksien ehkäisemiseen. Oman rokotekokemukseni näkökulmasta, sekä sikaflunssa huijauksen jälkeen tuntuu kuitenkin vaikealta ajatella rokotteista enää mitenkään optimistisesti. Takana nyt vuosi vaikeaa ihottumaa hepatiitti rokotteesta johtuen. ei mitään korvauksia eikä lääkärit usko. en syytä hoitajia, enkä lääkäreitä, en rokotteen myyjiä. kyllä ne syylliset on siellä lääkeyhtiöiden pyramidin huipulla. annettakoon heillekkin silti anteeksi. Tämä lakiuudistus on kuitenkin sen verran vakavaa sorttia että on tehtävä kaikki voitava ettei mene läpi.

Ihmiskunnalla olisi aika alkaa ajatella omilla aivoilla, kuunnella sydäntään, nähdä mediaverkoston ja valheen läpi, kerääntyä yhdeksi rintamaksi ja alkaa vetämään yhtä köyttä itsemme ja maapallon parhaaksi. Kyllä se ahne eliitti siitä luhistuisi kun ei olisi enää lampaita mitä paimentaa. Aletaan herätä ystävät ja kerätä joukkoja, ei enää alistuta robottimaiseen käytökseen, sisimmässämme on valtava potentiaali joka koitetaan pimittää meiltä. Olemme yhtä. rakkautta kaikille.
Valmis taisteluun olipa se henkistä tai fyysistä lajia
Vieras

#266 Re: Rokotteet on luonnotonta myrkkyä

10.12.2010 18:36

#265: cosmicbrother - Rokotteet on luonnotonta myrkkyä 

Hei cosmicbrother                          

Mitä ehdotat? Miten alamme toimia saadaksemme yhteisen rintaman   meidän terveydellämme rahaa jauhavia vastaan?  Tyttö Tampereelta.

Tero Kettunen
Vieras

#267 Pakkorokotuslaki

10.12.2010 19:01

Tuo laki on tosi syvältä ja se antaa valtioneuvostolle liikaa valtaa,taitaa olla vain vallanhalua täynnä koko valtioneuvosto-kas kun eivät ala diktaattoreiksi kuten Hitler tai Stalin,latvalahoja kummatkin.
cosmicbrother
Vieras

#268 Re: Re: Rokotteet on luonnotonta myrkkyä

10.12.2010 19:02

#266: Valmis taisteluun olipa se henkistä tai fyysistä lajia - Re: Rokotteet on luonnotonta myrkkyä 

No jos laajennetaan ensiksi "vihollista" koko maapallon taloutta ja sitä kautta ihmisten elämää pyörittävää pyramidin huipulla lymyävää eliittiä käsittäväksi. Tähän siis sisältyy myös lääkeyhtiöt ja sitäkautta "terveysviranomaiset" ja poliitikkoomikomme jotka siis ovat vain eliitin pelinappuloita.

Niin käytännössä varmasti yksinkertaisin tapa on herätellä kanssa veljiä ja sisaria ajattelemaan itse ja näkemään median ja taloutta pyörittävien tarkoitusperiin. Eli ei enää niellä purematta sitä paskaa jota meille syötetään. Rikokseen on turha vastata rikoksella. Oman elämän piirissä tapahtuva rauhallinen mutta varmaotteinen vastarinta on mielestäni parasta, eli jokainen ottaa sielunsa kapteenin aseman ja elää elämänsä joka valinnassa tietoisesti ja parhaalla tavalla oman ja muiden edun mukaan. Elämähän koostuu pienistä paloista ja tässä jotain käytännön esimerkkejä käytännön elämisestä joka ei ruoki eliitin touhuja ja on hyväksi omalle sekä luonnon terveydelle:

-suuryritysten tuotteet boikottiin

-suosi aina kun mahdollista luomua ja lähellä tuotettua

-ota selvää palvelun ja tuotteiden tarjoajien tarkoitusperistä

-elä ekologiseti ja ympäristöä kuormittamatta

-älä työskentele ammatissa joka pyrkii talouskasvuun luonnon tai ihmisten kustannuksella, ota selvää mihin yrityksen raha virtaa

-älä ota lainaa!

-pyri omavaraiseen elämään

 

Itse esimerkiksi aion valmistuttuani muuttaa maalle kommuuniin lähelle luontoa. Silloin en ole systeemistä mitenkään riippuvainen enkä ruoki eliitin maailmanhallinta pyrkimyksiä millään tavalla.

Kuitenkin jos mennään syvemmälle tasolle tässä maailman parantamisessa, on kaikista tärkeintä se miten ajattelee ja tuntee. On helppoa projisoida viha ihmisoikeuksia ja luontoa vastaan rikkovaan eliittiin. Kuitenkin maailman ja oman itsensä kannalta pohjimmiltaan parhaaksi on antaa myös ahneelle eliitille kaikki anteeksi, poistaa vihan ja syyllisyyden taakka mielestään kokonaan projisoimatta sitä ikäviltä näyttäviin asioihin. Sillä elämän totuus on se että kaikki on omassa mielessä eikä missään muualla, kun mieli vapautuu negatiivisesta painolastista alkaa totuus paistaa maailmaan yhä kirkkaammin ja kirkkaammin. Tätä on todellinen yhtä köyttä vetäminen ja todella tehokas negatiivista vastaan nouseminen. Se ei tapahdu käytännön fyysisellä tasolla vaan mielen tasolla, kun mielemme paranevat ja yhtyvät maailma pelastuu. tämä on totuus. rakkautta sinulle tyttö tampereelta ja kaikille muille myös. sisimmässänne on totuus aina ja ikuisesti, kuunnelkaa sitä ja antakaa ihmeen tapahtua.

-

 

make pappa IHKU
Vieras

#269 pakkorokotus

10.12.2010 19:41

jep, jep. Ei noi päättäjät enää muuta keksineet, ku lääketehtaat valittaa ettei niiden tuotteet mee kaupaksi. tulee miljardi tappioita, ei kansalaisia tarvii kuunnella ku on kysymys rahasta. onkohan niitä muitakin rokotuksia joita vois ottaa ihan varmuuden vuoksi vaikka kerran viikossa??
IHKU
Vieras

#270 Re: Laki

10.12.2010 19:44

#226: Taina Valtonen - Laki 

ei ei, jos se on vastin lääketehtaiden kassavirtaa, RAHA RATKAISEE, eiks toi juantalokin sortunu tähän jo vuosia sitten??

Vieras
Vieras

#271 Re: Nimimerkki kirjallisuus on oikeaSSA

10.12.2010 19:57

#262: Arja Kangas - Nimimerkki kirjallisuus on oikeaSSA 

 Suomessa ensimmäisen laman aiheuttaja oli Mauno koivisto, joka puolusti vain pankkeja.

 

Ns. Koiviston konklaavi. Siellä ajettiin alas toimivia yrityksiä pankkien kustannuksella.

Tiedän sen itse varsin hyvin. Tätä vaan ei kansa tiedä.

Nyttemminn olen seurannut suomalaisen oikeuslaitoksen tilaa ja voin todeta, että, suomella ei ole sellaista.

Siis suomella ei ole toimivaa oikeuslaitosta.

KRP / poliisi ei ole kenellekkään vastuullinen toimistaan, joten siellä on maamme ansioitunein

viranomaisrikollisuuden eliitti.

Tätä listaa voisin jatkaa pitkään,  m uta palaillaan.

Vieras
Vieras

#272 Re: todellinen vapaa,demokraattinen maa ja lakien hyväksyminen...

10.12.2010 20:56

#235: Ei Suomi - todellinen vapaa,demokraattinen maa ja lakien hyväksyminen... 

 

Laki on jo hyväksytty eikä sinällään muuta mitenkään pakkorokotusten osalta jo olemassaolevaa lakia. Jo voimassaolevan Suomen ja kansainvälisen lainsäädännön nojalla pakkorokotukset ovat olleet Valtioneuvoston päätöksellä mahdollisia. Tilanne on sama maailman jokaikisessä maassa, eikä Suomi niistä mitenkään asian suhteen poikkea.

Jos pakkorokotuksia ehdotettaisiin esimerkiksi influenssa-sairauden suhteen niin varmaankin suurin osa myös Suomen lääkärikunnasta nousisi erittäin nopeasti vastarintaan ja se ei olisi yksinkertaisesti mahdollista. Mielessä kannattaa kuitenkin pitää, että 'sikaflunssa' ei ole maailman ainoa sairaus ja sairauksien aiheuttama uhka voi olla huomattavasti pahempi, esim. isorokkohan on poistettu maailmalta viime kädessä nimenomaan pakkorokotuksilla.

flunssa
Vieras

#273

10.12.2010 22:11

Tosi asia on, että jos oikeasti tappava/vaarallinen tauti uhkaa ihmisiä, niin ei suurin osa siihen mitään lakipakkoa tarvi, että ottaa rokotteen, vaan tungeksitaan valtoimenaan rokotettavaksi.

Näin ollen vaikuttaisi oudolta lailta, jos tuo laki tarkoittaa, että ihmiset voidaan pakottaa rokotettavaksi.
Lissu
Vieras

#274 Suosittelen lämpimästi

10.12.2010 22:30

perehtymään alla olevaan linkkiin koskien hra Gatesin luentoa. Tämä ei ikävä kyllä ole edes aprillipila, jätkä on tosissaan.

http://www.youtube.com/watch?v=6WQtRI7A064
Tyttö Tampereelta.
Vieras

#275 Re: Re: Re: Rokotteet on luonnotonta myrkkyä

10.12.2010 22:52

#268: cosmicbrother - Re: Re: Rokotteet on luonnotonta myrkkyä 

Cosmicbrother, olet unohtunut omiin ihanteisiisi. Ei ole tarkoitukseni herätellä sinua päiväunista. Muistutan vain kaikkia muita, että Natsisaksan juutalaisilla oli hienoja päämääriä ja he olivat keskiluokkaa varakkaampia. He elivät elämäänsä uskoen arvoihinsa ja omaan maailmankuvaansa. Miten heille kävi, kun he jäivät odottamaan hallitukselta tyylikästä ja arvokasta vastakaikua? Kun fasismi jyräsi, juutalaset pakotettiin keskitysleireihin ............... siis ............ pakotettiin .................... pakko ......... ja määräys tuli hallitukselta jota kukaan ei lopulta uskaltanut vastustaa kun se pääsi niskanpäälle saksan kansasta, tai hänet telotettiin. No jospa natsien aikaan hallituksen vastustajilla on kirkkaampi kruunu nyt! En kuitenkaan halua nähdä, että kukaan pukee munkinkaapua ja pakenee maalle kun olisi otettava selkärankainen ote ja pantava joukolla hanttiin Suomen hallitukselle, valtiovallalle joka aikoo kaikessa hiljaisuudessa polkaista lakimuutoksen, joka loukka jokaisen yksityisyyttä, myös sinun. Jokaisen on kohdallaan päätettävä, onko nyt negatiivinen vastaus parempi vai se että olemme kuin lampaat, joita viedään teuraalle, emmekä edes määkäise!