Ei pakkorokotuslaille

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Ei pakkorokotuslaille.

Tyttö Tampereelta
Vieras

#276 Re: Re: Nimimerkki kirjallisuus on oikeaSSA

10.12.2010 23:14

#271: Vieras - Re: Nimimerkki kirjallisuus on oikeaSSA 

Hei vieras 271. Olet oikeassa. Suomella ei ole oikeuslaitosta, siis sellaista oikeuslaitosta joka olisi oikealla tavalla toimiva, vaan tämän maan korruptoitunut juristijoukkio jakaa käräjäoikeudessa juttujaan sullemulle tyyliin. "Voita sinä nyt, minähän voitin viimeksi kun olimme puimassa edellistä juttua tässä kräjäsalissa." Kuka tuntee rehellisen jurisin ?

Juuri tästä syystä kukaan suomalainen ei voi luottaa siihen, että he saisivat oikeutta sairastuttuaan rokotteesta. Sosiaali -ja terveysministeriö yhdessä THL:n kanssa haluavat pakkorokotuslain voimaan vaikka edellisetkin narkolepsiat ovat vielä tutkimatta. Poliosokeripala oli hyvä esimerkki hallituksen ja ministerien sekä siihen aikaan Kansanterveyslaitoksen sekä vakuutusyhtiöiden tavoista vetkuttaa ja venyttää asioiden käsittelemistä, jotta ne vanhenisivat, eikä niistä tarvitsisi korvauksia maksaa. Hallituksella on otsaa ostaa torkkupeitot ministereille, mutta ei hoitaa narkolepsiaan sairastueita pikkupotilaita. Valtionhallinnolla on varaa palkata juristeja puolustuksekseen, jotka väittävät mustan valkoiseksi rahankiilto silmissään, siis sen rahan joka on meiltä kansalaisilta kerätty veroina. Mikä oikeus Suomen valtionhallinnolla on odottaa kansalaisilta hyvää käytöstä ja "tottelevaisuutta", sillä Arkadianmäellä, tämän maan oikeussaleissa ja poliisilaitoksilla haisee mätä.

NATSIHALLITUS
Vieras

#277 NATSIHALLITUS

10.12.2010 23:29

SAATANAN NATSIHALLITUS666.
toi rokote heikentää immuniteettijärjestelmää ja sit ollaan altiimpia kaikille muille taudeille, vittu sitten menää vainkilaa saatana. paskaa maa haistakkaa vittu koko valtiovalta
Toivon että kukaan ei hyväksy tällaista kohtelua valtiovallan taholta
Vieras

#278 Re: Re: todellinen vapaa,demokraattinen maa ja lakien hyväksyminen...

10.12.2010 23:37

#272: Vieras - Re: todellinen vapaa,demokraattinen maa ja lakien hyväksyminen... 

 Vieras 235.

Miten kukaan voi olla noin varma ensinnäkin siitä, että isorokko on poistettu maailmalta ja sitten siitä, että se olisi tapahtunut rokottamisella? Ketään rokotteita puolustelevaa ei kiinnosta huomata, että on tapahtunut paljon muuta siinä sivussa. Esimerkiksi hygienia on lisääntynyt ja ravitsemus parantunut.

Pikkuesimerkki isorokkorokottamisesta. HIV on tartutettu ihmiskuntaan viljelemällä isorokkorokote apinan munuaisen seerumiin, josta tämä apinavirus on rokotteen mukana siirretty ihmiskuntaan. Kun tämä uskottavuutta horjuttava lipsahdus huomattiin lääketieteellisissä piireissä, pantiin arvovaltainen lääketieteen edustaja  konservatiivisessa Amerikassa New York Thimesin etusivulle kertomaan, että HIV on homojen tauti. HIV istutettiin Pohjois-Amerikan armeijaan rokottamalla sotilaat isorokkoa vastaan. Siksi se oli ensin miesten tauti. Kukaan ei kuitenkaan enää kysy, miksi se leviää heteroissa. Lääketiede tietää että ihmisillä on tapa unohtaa. Kuinka on, moniko muistaa raskaana oleville äideille Suomessa lääkäreiden jakaman pahoinvointilääkkeen Talidomidin? Se oli varmasti sekin, hyvin tutkittu lääkeaine, jonka uhrit ovat olleet koko elämänsä 1950- luvulta alkaen enemmän tai vähemmän rampoja.

Autismi, kätkytkuolemat ja esimerkiksi MS-tauti ovat rokotevaurioita. Onko kukaan huomannut, että joku yli 50 vuotias sairastuu MS-tautiin? Se on nuoren aikuisväestön ja lasten sairaus, eli juuri niiden, joihin tämä järkyttävä neuvolarokottaminen on iskenyt pahiten. MS-taudin kuva muistuttaa erehdyttävästi narkolepsiakohtausta, eli aivo- ja keskushermostovauriota. Vieläkö joku uskoo rokotusten, satikka pakkorokotusten olevan vain hyväksi, tapahtuupa se missä maassa tahansa?

Rahnahne lääke-eliitti ei välitä uhreista, kun se jauhaa rahaa. Uskotteko tosiaan, että joku voisi olla oikeasti niin huolissaan toisen terveydestä, että hän haluaa pakolla hänet rokotettavaksi, ellei hän itse siitä hyödy.

spurdo pera
Vieras

#279 pera spurdo

10.12.2010 23:42

Ilmeenne kun tuo laki on ollut voimassa jo vuodesta 2003?

http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1986/19860583
>12 § (14.11.2003/935)
>12 a § (14.11.2003/935)
Jupe Laamanen
Vieras

#280 en

10.12.2010 23:44

en venyttele koskaan
Vieras
Vieras

#281 Re: Re: todellinen vapaa,demokraattinen maa ja lakien hyväksyminen...

10.12.2010 23:53

#272: Vieras - Re: todellinen vapaa,demokraattinen maa ja lakien hyväksyminen... 

Asiallinen vastakommentti. Tosiaan, onhan lääkäreitäkin monenlaisia ja samoin kuin me kaikki muutkin, niin nauttivathan hekin vapaasta tiedon saannista jonka ennen kaikkea internet mahdollistaa. Toivoisi vain, että useampi sitä alansa tietoa enemmän sieltä hakisi ja sitä vakavissaan tutkisi.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

10.12.2010 23:58


Kari Alhainen
Vieras

#283 Ihmisoikeudet vaarassa

11.12.2010 00:06

Ei pakkorokotuslaille! On sentään kyse ihmisoikeuksista sekä oikeudesta määrätä ja ottaa vastuu itsestään.
Toinen tyttö Tampereelta
Vieras

#284 Miksi kuulen lakimuutoksesta vasta nyt?

11.12.2010 00:15

Onko totta että lakimuutosta ollaan nyt tekemässä kaikessa hiljaisuudessa,koko kansalta tietämättä,ja että nimenomaisen muutoksen jälkeen pakkorokotukset tulisivat mahdollisiksi?Keskusteluissa moni kirjoittaa,että pakkorokotukset olisivat jo nyt mahdollisia.Ovatko ne sitä vai tarvitaanko lakiin muutos nimenomaan tähän asiaan??

Itse suosittelen lämpimästi jokaista allekirjoittamaan adressin.Tulipa mieleeni nostaa asiaa enemmän esille ja avata keskustelua lakimuutoksesta vähintäänkin yleisö - ja mielipideosastoilla.Miksi kuulen lakimuutoksesta vasta nyt?Mitä lakimuutos toteutuessaan käytännössä tarkoittaisi tavallisen ihmisen kannalta?

Tuskin kukaan haluaa kenenkään tai minkään toisen tahon päättävän oman itsen tai vaikkapa oman lapsen rokottamisesta ilman,että siihen on mitään vaikutusmahdollisuutta.

Tyttö Tampereelta
Vieras

#285 Re: Miksi kuulen lakimuutoksesta vasta nyt?

11.12.2010 00:38

#284: Toinen tyttö Tampereelta - Miksi kuulen lakimuutoksesta vasta nyt? 

 Hei sinä toinen tyttö Tampereelta.

Tämähän osoittaa todeksi jo aikaisemmin ilmeiseksi käyneen seikan, eli sen, että media on lääketieteen markkinappaikka. Se tekee sitä, mihin saa "ylhäältä käskyt"! Tänään Pohjois-Suomen alueuutisille varattu aika meni suurin piirtein siunailuun Rovaniemen varusmiesten sikaflunssatartunnoista, sekä siitä miten moni varusmies oli jättänyt rokotteen vuosi sitten ottamatta, joten he ovat nyt sitten tautia "levittäviä" yksilöitä!! 

Viimevuonnakin aalto lähti Rovaniemeltä ja kummasti laantui muualle edetessään. Siellä mahtaa olla THL:n "uskoon" hurahtaneita enemmänkin.

Näin tänään flunssatartunnoista  mediassa, mutta missään ei ole hiiskahdettukaan koko kansan yksityisyyteen ja ihmisoikeuksiin puuttuvasta laista koko syksynä. Lakimuutos kylläkin on jo käynyt käsittelyn läpi ja on viimeistä allekirjoitusta vailla valmis. Astuu siis voimaan 1.1.2011. Tämä on niin raivostuttavaa valtiovallan taholta, että olen valmis saamaan aikaan massaliikkeen, jossa kukaan ei enää maksa verojaan tälle hallitukselle. Sittenpähän miettisivät, millä pakkokeinoilla saisivat rahat niiden tutkimattomien rokotteiden ostamiseen monikansallisilta rikoskumppanilääkeyhtiöiltään ......... niin ja ministereille torkkupeittoja!

Vieras
Vieras

#286 Re: pera spurdo

11.12.2010 01:01

#279: spurdo pera - pera spurdo 

Kykenisitkö mitenkään lukemaan sivua alusta saakka, tai edellistä sivua.

Tuo asia on todettu täällä monta kertaa.

Et varmaankaan myös huomannut lukea, mikä adressin tarkoitus on, vuodesta 2003 huolimatta.

Vieras
Vieras

#287 Re: Re: Miksi kuulen lakimuutoksesta vasta nyt?

11.12.2010 01:12

#285: Tyttö Tampereelta - Re: Miksi kuulen lakimuutoksesta vasta nyt? 

- Pykälä 12 on ollut laissa ja ainakin vuodesta 2003, ja jo sitä ennenkin,

eikä siihen ole tässä uudistuksessa tulossa olennaista muutosta.

- Lakimuutoksessa on kyse ainoastaan siitä, että vastuu rokotehankintoja koskevista päätöksistä siirretään THL:ltä STM:lle. (tms.)

Lisäksi on olemassa tämä aivan ERI sopimus:

- "194 maata, Suomi muiden mukana, on allekirjoittanut IHR-sopimuksen (International Health Regulations). Artiklat 21 ja 22 sallivat pakkorokotukset väestölle, kun WHO antaa pandemiamääräyksen. Suomi on yksi sopimuksen allekirjoittaneista maista."

 

- "Laki hyväksytty eduskunnassa toisessa käsittelyssä 7.12.2010

Hallituksen esitys laiksi tartuntatautilain muuttamisesta

( = vastuu rokotehankintoja koskevista päätöksistä siirretään THL:ltä STM:lle.)

Toinen käsittely
Hallituksen esitys HE 243/2010 vp
Sosiaali- ja terveysvaliokunnan mietintö StVM 33/2010 vp

Puhemies: Nyt voidaan hyväksyä tai hylätä lakiehdotus, jonka sisällöstä päätettiin ensimmäisessä käsittelyssä. Keskustelua ei syntynyt.
Päätökset: Eduskunta hyväksyi ensimmäisessä käsittelyssä sisällöltään päätetyn lakiehdotuksen.
Lakiehdotuksen toinen käsittely päättyi. Asian käsittely päättyi."


Vieras

#288 Aamulehti 10.12.2010: Pakollisia rokotuksia ei voida puolustusvoimissa nyt käyttää kansan vastustuks

11.12.2010 01:28

Aamulehti 10.12.2010:
Pakollisia rokotuksia ei voida puolustusvoimissa nyt käyttää kansan vastustuksen vuoksi, Pandemrixin käyttöä pidetään mahdollisena.

Aamulehdessä 10.12.2010 haastateltu puolustusvoimien epidemiologi:

"Aamulehti: Onko kaikkien varusmiesten rokottamista harkittu?
"- Tästä käydään keskustelua. Päätös olisi niin kallis, että siihen tarvitaan budjettivaroja. Varusmiehiä ei voi pakottaa ottamaan rokotusta. Suomessa on nyt niin voimakas rokotuksen vastainen ilmapiiri, että kansa ei hyväksyisi pakottamista."

"Aamulehti: Pandemia päättyi viime kesänä. Sikainfluessarokotteita on varastossa 2,2 miljoona annosta. Voidaanko ne ottaa käyttöön?"

"Ministeriön virkamies: - Se ei ole mahdoton ajatus, rokotteet ovat käyttökelpoisia. Niitä saa käyttää yksilöllisen harkinnan mukaan, vaikka väestön rokotukset keskeytettiin narkolepsiaselvityksen takia."

Pakkorokotuksia vastustava adressi on kerännyt reilut 6000 nimeä ja on ylivoimaisesti suosituin palvelun adressi viikon ja vuorokauden aikana.

Vieras

#289 Toistan

11.12.2010 01:56

Laki on jo hyväksytty eikä sinällään muuta mitenkään pakkorokotusten osalta jo olemassaolevaa lakia. Jo voimassaolevan Suomen ja kansainvälisen lainsäädännön nojalla pakkorokotukset ovat olleet Valtioneuvoston päätöksellä mahdollisia. Tilanne on sama maailman jokaikisessä maassa, eikä Suomi niistä mitenkään asian suhteen poikkea.

Jos pakkorokotuksia ehdotettaisiin esimerkiksi influenssa-sairauden suhteen niin varmaankin suurin osa myös Suomen lääkärikunnasta nousisi erittäin nopeasti vastarintaan ja se ei olisi yksinkertaisesti mahdollista. Mielessä kannattaa kuitenkin pitää, että 'sikaflunssa' ei ole maailman ainoa sairaus ja sairauksien aiheuttama uhka voi olla huomattavasti pahempi, esim. isorokkohan on poistettu maailmalta viime kädessä nimenomaan pakkorokotuksilla.
Vieras
Vieras

#290 Re:

11.12.2010 01:59

#273: flunssa -  

Ei pidä paikkaansa. Kuten usein huomaa ihmiset eivät aina toimi loogisesti tai järkevästi. Maailmalla on yhä ihmisiä, jotka kuvittelevat ettei HI-virus aiheuta AIDSia tai (kuten joku valopää täälläkin) pitää itse sairautta ilmeisesti isorokon variaationa (kyseessä 'himpun verran' erilainen virus).

Vieras
Vieras

#291 Re: Toistan

11.12.2010 02:02

#289: - Toistan 

Todellisessa vaarassa rokotteet voisivat olla ok, mikäli oikeasti tehoavat.

Kumma kuitenkin että täytyisi silloin pakottaa ketään, jos tauti muutenkin on vakava.

Silloin täytyy vaan toivoa, että rokotteesta ei 200% varmasti aiheudu tulevaisuudessa yhtään mitään hermosto- tai autoimmuunisairauksia, tai muita vakavia haittoja, ei välittömästi eikä pitkälläkään aikavälillä. Ja täytyy toivoa, ettei rokote laukaise- tai vauhdita mitään muuten geeneissä piilevää sairausalttiutta.


Vieras

#292 Aamulehti 10.12.2010: Pakollisia rokotuksia ei voida puolustusvoimissa nyt käyttää kansan vastustuks

11.12.2010 02:45

"Pakollisia rokotuksia ei voida puolustusvoimissa nyt käyttää kansan vastustuksen vuoksi, Pandemrixin käyttöä pidetään mahdollisena.

Aamulehdessä 10.12.2010 haastateltu puolustusvoimien epidemiologi:

"Aamulehti: Onko kaikkien varusmiesten rokottamista harkittu?
"- Tästä käydään keskustelua. Päätös olisi niin kallis, että siihen tarvitaan budjettivaroja. Varusmiehiä ei voi pakottaa ottamaan rokotusta. Suomessa on nyt niin voimakas rokotuksen vastainen ilmapiiri, että kansa ei hyväksyisi pakottamista."

"Aamulehti: Pandemia päättyi viime kesänä. Sikainfluessarokotteita on varastossa 2,2 miljoona annosta. Voidaanko ne ottaa käyttöön?"

"Ministeriön virkamies: - Se ei ole mahdoton ajatus, rokotteet ovat käyttökelpoisia. Niitä saa käyttää yksilöllisen harkinnan mukaan, vaikka väestön rokotukset keskeytettiin narkolepsiaselvityksen takia."

Pakkorokotuksia vastustava adressi on kerännyt reilut 6000 nimeä ja on ylivoimaisesti suosituin palvelun adressi viikon ja vuorokauden aikana."
Kyse ei ole isorokkorokotteesta ainoastaan, valmistusprosessissa "sivutuotteena" tullut apinavirus
Vieras

#293 Hei sinulle vieras 273

11.12.2010 10:11

#290: Vieras - Re:  

 Voin vain todeta että et ole tietoinen HI-viruksen alkuperästä. En puhunut omiani, vaan ransakalaisen biologin tutkimasta asiasta. Hän on pyhittänyt elämänsä rokotteiden haittavaikutusten tutkimukselle jo 1970- luvulla, jatkaa edelleen samaa rataa ja vierailee jatkuvasti Yhdysvalloissa, jossa on rekisteri jokaisesta tapauksesta, joka on sairastunut. Tutustukaa ihmiset Yves Delatteen ja lukekaa puolueettoman ammattilaisen mielipide tutkijana rokotteista ja niiden haittavaikutuksista. Suosittelen erityisesti myös niille henkilöille, joilla on kyky ymmärtää laboratoriokieltä, Delatten kirjat ovat myöskin heille erittäin opettavaisia ja avartavat katsantokantoja sekä sytyttävät "valot päähän". Kyse HIVISSÄ on todella isorokkorokotteen sivuoireena tulleesta taudista, niin uskomattomalta kuin se kuulostaa. Tämä on haluttu pitää ihmisiltä salassa, kuten nyt Suomessa tämä lakimuutoskin, onnistumatta siinä kokonaan. Isot kalat uivat hiljaa!

Kysyn vaan
Vieras

#294 Miksi häly?

11.12.2010 13:44

Miksi tällainen häly?

Eikös tämä ole sitä aivan tavallista, hyvää suomalaista terveydenhoitoa?
Kyllä asiantuntijat tietää!
Pakon sanelemaa terveuyttä kaikille vaan!
Vieras

#295 Re: Miksi häly?

11.12.2010 14:07

#294: Kysyn vaan - Miksi häly? 

Kuulkaapas nyt, asiantuntijat tähyävät maksimoimaan voittojaan. Jos sitä joku sanoo "tiedoksi" niin pitäkööt mielipiteensä toki, mutta olisi hienoa olla sinä päivänä näkemässä ilmeesi, kun totuus valkenee sinullekin, joko sairautena rokotuksen seurauksena tai muuten vaan kuolemana sivuvaikutuksiin ennen aikaisesti.

 

Vieras
Vieras

#296 Kyllä asiantuntijat tietää!

11.12.2010 14:29

#294: Kysyn vaan - Miksi häly? 

Esimerkiksi narkolepsiat aiheuttaneen syyn selvittäminen ja tutkinta on VIELÄ kesken ja tulee KESTÄMÄÄN, koska tutkiminen on haasteellista.

- "Nelosen mukaan tehosteaineen riskit ovat myös olleet hyvin tiedossa jo silloin, kun rokotetta tilattiin. Ne pohdituttivat rokotevalmistajia ja asiantuntijoita mm. Maailman terveysjärjestön WHO:n puhelinkonferenssissa viime vuoden heinäkuussa."

- "Kansallisen rokotusasiantuntijaryhmän puheenjohtaja Marjo Renko sanoi, että Suomessa käytetyn Pandemrix-rokotteen tehosteaine eli niin sanottu adjuvantti voi olla lisääntyneiden narkolepsiatapausten taustalla. – Kun oireiden ilmeneminen tuli näin nopeasti rokotusten jälkeen, niin tämä on ihan immunologien pohdinnan tulosta, että todennäköisesti se olisi Pandemrixissä tämä adjuvanttikomponentti, Renko sanoi Nelosen uutisille."

- "Sikainfluenssan pandemialuokitus oli lääketeollisuuden lobbauksen tulos" - WHO:n uskottavuus vaakalaudalla (15.01.2010 aamulehti)

-Yhteensä 210 eurokansanedustajaa pyysi tutkintaa tavasta, jolla sikainfluenssaa hoidettiin Euroopassa sekä EMAn roolista valepandemian käsittelyssä.

*EU:n parlamentin presidenttien kokouksessa 20. toukokuuta 2010 Strasbourgissa kuitenkin päätettiin ettei asiaa tarvitse tutkia.

-  "Avaintutkijat, jotka neuvoivat WHO:ta influenssapandemiaan varautumisessa ovat tehneet työtä palkkioita vastaan myös lääkeyhtiöille jotka hyötyivät suoraan tutkijoiden valmistelemasta ohjeistuksesta. ,Näitä taloudellisia kytköksiä ei koskaan otettu avoimesti esiin WHO:n taholta. WHO on myös ohittanut kaikki kyselyt WHO:n toiminnasta pandemian käsittelyssä ja kuitannut ne salaliittoteorioina.
BMJ:n ja Tutkivan Journalismin yksikön (Bureau of Investigative Journalism) yhteistyö on paljastanut todisteita, jotka nostavat huolestuttavia kysymyksiä siitä, kuinka WHO huolehtii pandemiatutkijoidensa eturistiriidoista/rahoituskytköksistä ja  läpinäkyvyydestä. Oliko sopivaa WHO:n ottaa vastaan neuvoja eksperteiltä, joilla on kytköksiä rokotteita ja antiviraaleja tuottaviin lääkeyhtiöihin? Miksi WHO sai tärkeimmät ohjeensa henkilöltä joka samaan aikaan otti vastaan rahaa oseltamiviirin valmistajalta  Rochelta sekä zanamiviiri-valmistaja GlaxoSmithKlinelta? Ja miksi hätätilakomitean, jolta Margaret Chan saa neuvonsa, kokoonpano oli salainen? Ovatko terveysviranomaiset kykeneviä huolehtimaan asioista, kun lääketiedeyhteisössä on tällaisia kytköksiä?

Jo  nyt WHO:n tapa hoidella pandemiaa on johtanut moniin tutkimuksiin. Sellaiset organisaatiot kuin  Euroopan Neuvosto (sivuhuomautus: raportti täällä https://wcd.coe.int/ViewDoc.jsp?Ref=PR455%282010%29 ),  Euroopan Parlamentti ja myös WHO itse tutkivat lääketeollisuuden vaikutusta WHO:n päätöksiin. Tri Margaret Chan on kuitannut nämä tutkimukset salaliittoteorioina. Aiemmin tänä vuonna hän sanoi, puhuessaan CDC:ssa (Centers for Disease Control and Prevention) "WHO ennakoi toimiensa tarkkaa seurantaa mutta sitä emme osanneet ennakoida että meitä syytettäisiin  joidenkin eurooppalaisten poliitikkojen taholta valepandemian julistamisesta oikeana ja tekevän sen lääkeyhtiöihin kytköksissä olevien tutkijoiden neuvosta ja jotka (tutkijat) hyötyvät lääkemyynnin kasvusta"

Brittiläinen parlamentaarikko Paul Flynn johti tutkimusta rahoituskytköksistä Euroopan Neuvostoa varten.

Linkit englanniksi: https://wcd.coe.int/wcd/ViewDoc.jsp?Ref=PR455%282010%29

http://assembly.coe.int/CommitteeDocs/2010/20100604_H1N1pandemic_E.pdf

Tutkimuksen mukaan päätöksenteko A/H1N1-kriisin ympärillä on VAILLA kaikkea läpinäkyvyyttä. "Jotkin pandemian seuraukset ovat dramaattisia: perusterveydenhuollon sekaantuminen ja laiminlyönti ympäri Eurooppaa, suunnattomien rahasummien haaskaus, pelon lietsonta ihmisissä ja terveysriskien luominen testaamattomien rokotteiden ja lääkkeiden kautta vain muutamia seurauksia mainitaksemme. Terveysviranomaisten tulee tutkia tarkkaan kaikki seuraamukset jotta yleisön luottamus heidän päätöksiinsä voidaan palauttaa." (sivuhuomautus: osaako joku kuvitella THL:aa tai STM:ä tutkimassa kriittisesti omien toimiensa seurauksia?)

BMJ:n/riippumattoman journalistisen yksikön tutkimus paljastaa systeemin joka kamppailee hallitakseen eturistiriitoja ja rahoituskytköksiä lääketeollisuuden, WHO:n ja  julkisen terveydenhuollon kesken. Kaikki ne tukeutuvat päätöksissään ja tiedoissaan samaan lähteeseen, samoihin tutkijoihin.

WHO ei koskaan julkistanut kytköksiä, ja huolimatta toistuvista pyynnöistä BMJ:n taholta, ei myöskään kertonut olivatko tutkijat ilmoittaneet kytköksistään WHO:lle tai tehtiinkö niille jotain?

Tämä läpinäkyvyyden puute -yhdessä todistettavasti muutetun pandemiamääritelmän kanssa- sekä WHO:n haluttomuus vastata kysymyksiin, on syy salaliittoteorioihin1 .

Toinen tekijä salaliittoteorioiden syntyyn on tapa, jolla riskistä kerrottiin. Kukaan ei kiistä kommunikaation vaikeutta epävarmassa tilanteessa.

Gerd Gigerenzer, Max Planck-instituutista Saksassa (the Centre for Adaptive Behaviour and Cognition) sanoo:

"Ongelma ei ole niinkään se että epävarmuudesta tiedottaminen on hankalaa vaan se että tilanteen epävarmuudesta ei tiedotettu lainkaan.

Ei ollut olemassa yhtään tieteellisesti pätevää perustetta WHO:n arviolle kahdesta miljardista sairastuneesta, ja tiesimme hyvin vähän tai emme lainkaan rokotteiden haittavaikutuksista. WHO piti edelleen kiinni arviostaan kahdesta miljardista sairastuneesta vaikka talvikausi Australiassa ja Uudessa Seelannissa osoitti että vain yhdestä kahteen henkilöä tuhannesta sairastui. Sen lisäksi WHO muutti pandemiamääritelmää."

WHO:n pandemiamääritelmä kuului vuosia "aiheuttaa valtavan määrän kuolleita ja sairastuneita" mutta toukokuun alussa 2009 WHO poisti tämän kohdan pandemiamääritelmästä."

Eeva Leinonen
Vieras

#297

11.12.2010 14:31

Tämä laki voit tuoda mielivaltaista rokottamista myös "jalostustarkoituksissa".
Eikö meidän pitäisi sallia kansalaisvapaus tässäkin asiassa. Eikö holhoaminen jo riitä... siinä on päästy jo tähän tilanteeseen, ettei kukaan tunne vastuuta, kun yhteiskunta hoitaa!
Ketä Kiinnostaa
Enkerro

#298

11.12.2010 16:29

Klikkasin tätäkin vahingossa kun luulin siinä lukevan "ei pakkoruotsille".

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

11.12.2010 16:46


On hyvä että sana rokotteiden haitoista leviää
Vieras

#300 Re: Kyllä asiantuntijat tietää!

11.12.2010 17:26

#296: Vieras - Kyllä asiantuntijat tietää! 

Vieras 294 on todellakin perehtynyt asiaan, eikä heittele kommentteja hatustaan. Juuri noin kansainvälisellä tasolla toimitaan ja on toimittu. Meidän "terveydestä" päättävät tuntemattomat tekijät, eli kansainvälinen lääkemafia. On muistettava, että yksinään ei kykenisi tekemään tuohta kenenkään terveydellä missään maailmaN kolkassa, jos verojen maksajat lopettaisivat veronsa maksamasta. Jokainen maa, joiden päätöksiin WHO vaikuttaa, joutuu maksumieheksi monikansallisille lääkefirmoille ja tämä kaikki kustannetaan valtion kassasta, eli meiltä perityistä varoista. Kun olet tyyymätön pankkiisi varojesi hoitajana, sinä voit vaihtaa sitä, mutta valtioiden hallinnot käyttävät sumeilematta veronmaksajien rahat kuuntelematta heitä. Vain vallankumous saa tilanteen muuttumaan, ainakin hetkeksi. Suomessa pitäisi nyt heti vaihtaa hallitus ja antaa valtuudet äänestämällä asetetulle komissiolle, joka hoitaa valtion kassavaroja. Todellisuudessa kun me ja meidän lapsemme sairastumme ja sairastamme, se tuottaa lääketeollisuudelle lisää valuuttaa. Terve väestö tarkoittaa lääketeollisuudelle konkurssia. Jokaisen maan taloudesta irtoaa missä milloinkin, tutkimattomiin rokotteisiin ............ ja olemattomiin pandemioihin, kun halutaan avata uusia sairaaloita ihmiskokeilla lääketutkimuksia tekeviä lääkeyhtöitä varten vaikkapas Afrikkaan. Lääkemafia on inhimillisyyttä vailla oleva monikansallinen anargistien ryhmä, siitä ei päästä mihinkään.