Ei pakkorokotuslaille

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Ei pakkorokotuslaille.

Marja RIstola
Vieras

#76 Vaihtoehto

03.12.2010 21:01

Pakkorokotuksesta kieltäytyvälle tarjottava vaihtoehdoksi maksutta Kaari Utrion markkinoima kuolintabletti.
Anna-Mari Tiilikainen
Vieras

#77

03.12.2010 21:36

Hienoa! Seuraavaksi kai saamme pakkosterilisaatiot ja pakkolobotomiat! Vai ovatko tämän ehdotuksen tekijät kenties olleet jo lobotomialeikkauksessa? Vai ovatko lääkeyhtiöt pakkorokottaneet heidät myrkyillään rokotusfanaatikoiksi? Tämähän on aivan orwellia, totalitarismia, fasismia puhtaimmillaan! Järki hoi, vaikka se kai on liikaa vaadittu arvon kansanedustajiltamme.
Anne-Maaret Mäntynen
Vieras

#78

03.12.2010 22:39

"9 b §
Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen on seurattava tartuntatautien ehkäisyyn käytettävien rokotteiden tehoa ja vaikutuksia, ryhdyttävä toimenpiteisiin todetun tai epäillyn rokotuskomplikaation selvittämiseksi sekä huolehdittava, että 25 §:ssä tarkoitetut rokotteet tulevat asianmukaisesti jaelluiksi."

Tästä saa sen käsityksen että olemme koekaniineja?????


Mikko Heikkilä
Vieras

#79 En ottanut sikainfluenssarokotusta, koska

03.12.2010 22:43

minulle tuli sellainen tuntuma, että siinä on kysymys huijauksesta.

Vieras

#80

03.12.2010 22:50

Mitähän perustuslakimme sanoo tähän pakkorokottamiseen ja KOEkaniineiksi pakottamiseen. Kuka tälläisen lain on pannut alulle? Onko hallituksemme jonkun tahon talutusnuorassa? Valitettavasti minulla on vain kysymyksiä,saankohan niihin ikinä vastauksia.
En ota pakkorokotuksia vastaan, enkä hyväksy tälläistä rikollisen tuntuista lakia, missä on Risikon ja Halosen yhteiskuntavastuu, missä on koko hallituksen vastuu, muistavatko he että me olemme kansa jota he PALVELEVAT, me maksamme koko homman, tämä on tärkeä muistaa, myös meidän kansalaisten, meidän ei tarvitse alistua mihin tahans. Äänestäkää hyvät ihmiset maalaisjärjellä seuraavissa vaaleissa.
hannu hoo
Vieras

#81 Re: oiskohan niin

03.12.2010 23:13

#80: -  

 

että Suomen laki alistuu Lissabonin sopimuksen edessä? Siinä meni viimeisetkin itsenäisyyden kun se diili syntyi joskus vuosi sitten

epäilys
Vieras

#82 Mitä pakollisuus tarkoittaa tässä yhteydessä?

03.12.2010 23:47

Minusta tuntuu, että pakollisuus tässä yhteydessä tarkoittaa noiden organisaatioden pakollista velvoitetta ottaa tuo rokote, eikä yksilön pakollista velvoitetta ottaa rokote. Eli pakollisuus rokotuksen organisoimiselle kuuluu kunnalle, puolustusvoimille ja rajavartiolaitokselle. Lakihan ei tältä osiolta muutu juuri mihinkään, joten mitäs tässä muutosta vastustamaan.
Voisko oikeesti joku selvittää kehen tuo pakollisuus kohdentuu?

Vieras

#83 Perustuslaki/Lissabonin sopimus

03.12.2010 23:50

Saattaa ollakin niin. Siinä tapauksessa meidän oma lissabonin sopimus on vailla lain suojaa koska se on pantu voimaan vastoin meidän silloin voimassa ollutta perustuslakia. MItähän ne siellä perustuslakivaliokunnassa ovatkaan leikkineet, kun eivät ole hallitusta ifonnonneet?
järki käteen!
Vieras

#84 tartuntatautilaki 12§

04.12.2010 00:06

Tämä pykälä on ollut tartuntatautilaissa jo iät ja ajat, 12§.
http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1986/19860583?search[type]=pika&search[pika]=tartuntatautilaki
On kuulunut aina tartuntatautien torjuntaan ja kuuluu vastakin.
Vieras
Vieras

#85 Re: Mitä pakollisuus tarkoittaa tässä yhteydessä?

04.12.2010 04:10

#82: epäilys - Mitä pakollisuus tarkoittaa tässä yhteydessä? 

Kun vertaan pykäliä 11 ja 12 keskenään, niin ymmärtäisin että pykälässä 12 pakollisuus koskee rokotettavia, eli yksilön pakollista velvoitetta ottaa rokote.

11 § (19.12.2008/1042)

Kunnan on järjestettävä yleisiä vapaaehtoisia rokotuksia ja terveystarkastuksia tartuntatautien ehkäisemiseksi. Valtioneuvoston asetuksella voidaan antaa tarkempia säännöksiä yleisten vapaaehtoisten ja muiden rokotusten antamisesta. Sosiaali- ja terveysministeriön asetuksella säädetään tarkemmin kansallisesta rokotusohjelmasta ja rokotusten haittavaikutusten ilmoittamisesta sekä raskaana olevien terveystarkastuksista.

12 §

Kunnan on järjestettävä yleisiä pakollisia rokotuksia sellaisen tartuntataudin leviämisen estämiseksi, joka voi saada aikaan huomattavaa vahinkoa väestön tai sen osan terveydelle, taikka muusta terveydenhoidollisesti tärkeästä syystä. Valtioneuvosto päättää pakollisen rokotuksen toimeenpanon ajankohdasta ja siitä, mitä väestönosaa, ryhmää tai ikäluokkaa rokottamisvelvollisuus koskee, minkä ajan päätös on voimassa sekä mitä rokotuksessa on muutoin noudatettava. Ennen päätöksen tekemistä asiasta on hankittava Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen lausunto, jollei Terveyden ja hyvinvoinnin laitos ole tehnyt asiaa koskevaa esitystä.

Stanya

#86 Juuri näin...

04.12.2010 04:56

En ottanu lintulenssurokotetta, en myöskään possuinfluenssarokotetta ja terveenä siltikkin.. Mun mielest nää influenssat on vaan maan tapa karsii liikaa väestöö, niinkun aina tähänkin asti, rutto, tulvat ym ym.. Pitää joskus miettii vähemmän itsekkäästi, pohtii aikaa ennenko kaikki oli riippuvaisii teknologian "ihmeist", kaiken maailman lääkkeist ja näin. Kelatkaa esim 60-luvun ihmisten elämää! Ei ollu paineit ja pakotteit, mut entäs nyk... Vaan mun mielpie, se joka sen melonin nyt nappaa sieraimeensa ni lycka till!! =)
Demokratiaa, koiran virkaa
Vieras

#87 Turhia nämä adressit vaikka asiaa tämäkin olisi

04.12.2010 08:03

Ihan kiva mutta eivät nämä nettiadressit merkkaa mitään, foliohattuiluna tälle nauretaan mikäli tämä joskus lähetetään mihinkään. Yksikään päättäjä ei tule tästä edes kuulemaan, kansanedustajilla ja ministeriöissä on avustajat joiden tehtävänä on suodattaa tämäntyyppinen vastarannankiiskeily pois postin seasta tai oikeastaan poimia "asiallinen" materiaali etenpäin toimitettavaksi. Joku lööppi saattaa tulla jos tähän kertyy satoja tuhansia nimiä mutta mikään ei tule muuttumaan.
juha kivistö
Vieras

#88 mitää rokotuksia pakolla

04.12.2010 09:09

näistä halavatun rokotuksista tule ku sairaaksi.
von
Vieras

#89 mitää rokotuksia pakolla

04.12.2010 09:13

turhia nuo pakkorokotuksista jauhaminen, kukin ottaa rokotuksen jos haluaa.
Vieras
Vieras

#90 Pakkosterilisaatio ja -lobotomia

04.12.2010 10:03

Pakkosterilisaatio muuten on edelleen Suomen laissa. Lobotomiasta leikkausversiona en tiedä, mutta kyllähän tuokin kemiallisena on pykälissä.

 

Kaarina Kuusisto-Lukkari
Vieras

#91 Valta lääkefirmoille?

04.12.2010 10:04

Lääkefirmat voivat ja tulevat käyttämään tätä lakia hyväkseen myydäkseen valtioille tarpeettomia rokotteita. Niin hyvää ja toimivaa kontrollia ei voida eikä pystytä järjestämään niin kauan kuin siellä on lobbaukselle alttiit ihmiset asioita hoitamassa ettei lääkefirma saisi vakuutettua virkamiehiä tietyn rokotteen tarpeelisuudesta. Jokaisella kansalaisella täytyy olla viime kädessä oikeus kieltäytyä rokotteista omalta kohdaltaan.
Vieras
Vieras

#92 Re: Valta lääkefirmoille?

04.12.2010 10:05

Juha Taivainen
Vieras

#93 Pakkorokotukset osoittavat silkkaa taantumuksellisuutta

04.12.2010 10:21

En ottanut viime vuonna sikainfluenssarokotusta enkä myöskään sairastanut ko. tautia. Mielestäni millään valtiollisella taholla ei voi demokratiassa olla oikeutta päättää yksilön puolesta tämän lääkintään liittyväistä asioista. Sikainfluenssa tappoi viime vuonna muutaman sata ihmistä Suomessa, kun normikausiflunssan aiheuttamat kuolemat pyörivät muutamassa tuhannessa. Näissä rokotuksissa on kyse ainoastaan ja vain suurten lääketehtaiden, ei ihmisen, hyvinvoinnista. Jos tämä kyseinen ehdotus menee läpi, olen valmis muuttamaan Suomesta.
Vieras
Vieras

#94 Re:

04.12.2010 10:27

#78: Anne-Maaret Mäntynen -  

 Olisiko siis parempi, jos rokotteiden tehoa ja vaikutuksia ei seurattaisi? Ja että rokotuksia voisi jakaa ilman säätelyä ja valvontaa?

Seppo Tanhua
Vieras

#95 Rokotukset ovat vaarallisia

04.12.2010 10:27

Jo todella monet suomalaisetkin lääkärit myöntävät influenssarokotteet sekä hyödyttömiksi että vaarallisiksi. Tunnen henkilökohtaisesti useampia ihmisiä, joille rokotuksista on ollut suurta terveydellistä haittaa.

Pakkorokotukset ovat tällaisessa tiedostetussa tilanteessa järkyttävä skenaario. Tulen suosittelemaan kaikille ystävilleni adressin allekirjoittamista.

Esim. Ranskassa vain murto-osa kansasta suostui ottamaan rokotuksen ja rokotteista jäi myymättä noin 80%. MIKSI?
Elli
Vieras

#96 Olkaa huoletta

04.12.2010 10:30

Lakihan koskee vain poikkeusoloja. Meillä on monia pakkokeinoja, joita voidaan käyttää yhteisen hyvän nimissä, ja tämä on vain yksi niiden joukossa. Ei tällä kenenkään arkipäivää tulla sotkemaan, rokotukset säilyvät taatusti jatkossakin vapaaehtoisina. Äkilliset tappavat pandemiat vaativat lainsäädännöltä varautumista, ja tämä on juuri sitä.
Anneli Volanen
Vieras

#97 Rikos ihmisyyttä vastaan.

04.12.2010 11:10

Johan on aikoihin eletty. Eikö ihminen saa itse määrätä, millä keinoin hän huolehtii itsestään. Tuollainen pakkorokotus on yhtä kuin "murhayritys". Joskus aikoinaan luotin vielä terveydenhuollon ammattilaisiin ja heidän vilpittömyyteensä mutta olen kokemuksesta viisastunut. Minua ei ainakaan pakkorokoteta eikä pakkohoideta millään pillereillä, ellen itse siihen suostu.
Vieras
Vieras

#98 Re: Muistakaa LISSABONIN DIILI

04.12.2010 12:21

#14: Hannu Hoo - Muistakaa LISSABONIN DIILI 

 Olen ottanut kolme flunssa rokotusta , kuulun riskiryhmään ,diabeettes , Kaksi kertaa "sepsis "eli verenmyrkytys , haimatulehdus ilman että olisi nauttinut alkoholia niitä toistuvasti ,sikaflunssan jälkeen myös streptokokki bakteeri sydämmessä . Lääkitykset sairaalassa OK ,mutta kotisairaanhoito ei ottanut kokeita tarpeeksi , joten verestäni hävisi kaikki trömposyytit , punasolut . Ne saatiin nostettua jollain hemomessillä ylös ja söin kortisoonia isoja annoksia 4-5 kk pienenettiin  söin vielä 3 kk. Lonkka meni ihan sököksi  siihen loppui minun rokotteet . Kaikki tulivat tasan viikko rokotuksesta ,eka oli 06 toka 07 , 08 en ottanut rokotetta 09 jälleen sepsis ja tosi paha .

 

Heikki Tammisalo
Vieras

#99 Erinomaista

04.12.2010 12:56

Koululääketiede on aivan liian kauan saanut mellastaa rokotusrintamalla. Rokotusten autuaallisuudesta on tehty uskonasia: ei ole lupa ajatellakaan, että niistä voisi olla jotain haittaakin. Tämä on sukua kolesterolihömpälle ja muille dieettiuskonnon tuotteille, jotka ovat osoittautumassa kestämättömiksi. Lääketieteen uskottavuus kroonisten sairauksien alueella on
haihtumassa ilmastoon. Jäljelle jäävät upeat alueet kuten kirurgia, silmät, korvat jne.
Lääkärit ovat niin arrogantteja, että eivät kykene pohtimaan mikä tässä nyt kiikastaa,vaikka ei asiat mene ollenkaan niin kuin kirjan mukaan pitäisi. Tämä hankittu sokeus tulee niin kalliiksi, ettei mikään yhteiskunta kestä sitä.
Hyvä haltia :p
Vieras

#100 Hohhoijaa mitä paskaa!!

04.12.2010 13:37

Mua kans kutkuttaa että onko näistä adresseista mitään hyötyä :/
Systeemi on niin läpimätä ja siellä jyllää sellaiset mielen/kansan hallinta koneistot- että jos "isot tuhmat" sedät tahtoo tehdä jotain, niin ne kyllä keksii keinot. Mitä pakkorokotuksiin tulee... eikös suurin osa ihmisistä ottanu sen sikapiikinki omasta halustaan? Me ollaan niin aivopestyjä...... :(

Ja silti ei voi syyttää ketään muuta ku itseensä :D
Meillä on just sellaset johtajat kuin me ansaitaan....! Ymmmm.. .miettikääs sitä.
Ja kaikki maailman kaaos&kurjuus peilaa vaan meidän kollektiivisen tietoisuuden tasoa! Jos tahdotte muutosta- ei se tule kirjottamalla adresseja joillekin läpimädille poliitikoille. Mitkään ulkonaiset, väkinäiset muutokset ei tuo tyydyttävää tulosta.. Muutos tulee sitä mukaa kun yksilöt muuttuvat!
Niin kauan kuin meissä jokaisessa asuu ahneus, välinpitämättömyys, viha, kateus, suvaitsemattomuus.... jne.... peilautuu se maailmaan!
Ja kansa niittää sitä mitä se kylvää! Sorry! but that´s true!

Elikä nähkäämme tämäkin juttu siunauksena. Nyt eletään lopunaikoja ja kaikki tulee näkyväksi. Kaikki rumuus, kaikki se mikä on ollut piilossa tulee tietoomme. Erilaisilla tavoilla... Kaikki tulee pinnalle jotta voisimme tiedostaa, valita oikein ja puhdistaa! Mutta on muistettava että kaikki vaikuttaa kaikkeen!
On helppo syytellä ja osoittaa muita sormella. Olkoonkin niin että maailmamme on valtaamassa joku kauhistuttava lisko tyrannia joka tahtoo tehdä ihmiskunnasta heikkoa, aivopestyä, alistettua karjaa. Niin tämmöinen on mahdollista vain sellaisessa maailmassa jossa kansa itse ilmentää- niitä "pahoja" energioita.
Syyttää voi amerikkaa, liskojohtajia, pankkiireita, sotaherroja jne. mutta aluksi kannattaa mennä itseensä. Ja puhdistaa itsensä "alemmasta" värähtelystä.

Turha on myös syytellä ja tuomita, se on sitä alempaa värähtelyä. Siunataan siis sortajiamme, lähetetään vain hyviä viboja ja siunauksia! Rukoillaan puhdistusta, puhdistetaan ensin itsemme ja niin puhdistuu maailmakin. Ja suuri puhdistus tulee!
Jutut on kuitenkin lähtöisin Hengestä! Ja Hengen asiat on PIIIIIIIKKAAASEN! Isompia kuin nämä maaliset systeemimme! :D Joten jos Jumalan tahto on että löydämme takaisin kotiin- niin myös tulemme löytämään! Sitä ei mikään! Eikä kukaan, voi estää!
Ja se koti löytyy sydämestä! Ja voimme myös ilmentää sen tänne maanpäälle! Olemmehan Ihmeellisiä IhmisEnkeleitä! Valosta tulleita TaikaOlentoja joilla on rajaton potentiaali! LUODA.... Mitä tahdomme luoda? Mitä olemme tähän asti luoneet?

Ymmm.. Olemme tällä matkalla yhdessä! Olemme yhteisvastuussa kaikesta! Jos jossain tapahtuu rikos olemme siitä yhdessä vastuussa. Jos jossain tapahtuu rikos ihmisyyttä kohtaan- olemme sen itse luoneet! Rikomme ihmisyyttämme vastaan jatkuvasti....
Unohtaen keitä ja kuinka suurenmoisia todellisuudessa olemme! Ja luomalla hävitystä ja kärsimystä- kauneuden ja ilon sijaan! Ja nyt elämme siis lopun aikoja jossa joudumme todellisen valinnan eteen! Me voimme valita jatkammeko erillisyyden ja harhan tietä ihmiskunnan tuhoon asti- vai muistammeko itsemme, toisemme, kotimme, yhteneväisyytemme, Ykseytemme, todellisen luontomme ja luomme, ei yhtään vähempää kuin Paratiisin maan päälle. Yhdessä! Joten nyt on vanhan kuoltava jotta voimme luoda uutta! Vanha turhaksi käynyt, läpimätä systeemimme saa minun puolestani tuhoutua omaan mahdottomuuteensa ja tehdä tilaa uudelle loistokkaammalle ja inhimillisemmälle. Yhdistykäämme Hengessä! Ja aineen maailmassa ja kylväkäämme tiedon jyviä, niitä jotka on Hyviä, Pyhiä ja olemukseltaan hyvin syviä!
Amen!