Turun Yli-Maarian koulu rakennettava suunnitellusti

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Turun Yli-Maarian koulu rakennettava suunnitellusti.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

24.11.2014 11:08Vieras

#2

24.11.2014 18:38

Tämä on hieno ja ehdottomasti kannatettava juttu etenkin lapsenlapsieni puolesta

Vieras

#3

25.11.2014 14:47

Ihan loistavaa, että näin moni on käynyt allekirjoittamassa. Äänettöminä emme voi vaikuttaa, tämä on hieno tapa vaikuttaa yhdessä!


Vieras

#4

25.11.2014 17:49

Haarlaan tehtiin koulu ennen kuin siellä oli lapsiperheet, Yli-Maaria ei olisi uusimman esityksen mukaan vieläkään saamassa koulua, vaikka lapsiperheet on paikalla jo valmiina ja lisää muuttaisi tyhjille tonteille koulun rakentamisen myötä. Lasten lähikoulun ja tasa-arvoisen kunnallispolitiikan nimissä nyt olisi aika rakentaa myös Pohjois-Turkua!

vieras

#5

25.11.2014 20:12

Haarlassa asuu parempaa väkeä=kokoomus... Siksikö sinne saatiin koulu jo ennen lapsia?


Vieras

#6 Re:

26.11.2014 10:18

#5: vieras -  

 Haarlassa ei asu sen parempaa väkeä, mutta siellä on osattu äänestää kunnallisvaaleissa oman alueen ehdokkaita. Seuraavissa kunnallisvaaleissa Pohjois-Turkulaisten on huolehdittava, että oma ääni menee oman asuinalueen ehdokkaalle, jotta saadaan pidettyä puolemme lähipalveluihin liittyvässä päätöksenteossa.

Tuleva Yli-Maarialainen

#7 Näin ei voida toimia

26.11.2014 17:31

Ostimme keväällä tontin Yli-Maariasta, jonka tiesimme pystyvän tulavaisuudessa tarjoamaan perheenlisäystä tullessa meille tarpeelliset palvelut meille hyvällä aikataululla nousevilla palveluilla. Nyt tunnemme itsemme suoraansanottuna harhaanjohdetuiksi ja petetyiksi, sillä suunniteltu päiväkoti ja koulu vaikuttivat merkittävästi ostopäätökseemme. 


Vieras

#8 Re: Näin ei voida toimia

26.11.2014 18:44

#7: Tuleva Yli-Maarialainen - Näin ei voida toimia 

Sama täällä, petetty fiilis. Talo on jo ja tuleva koululainenkin, mutta hän ei tule kouluun ehtimään, jos rakentamista taas lykätään. Tämän tiedon kanssa olisi asuinpaikka valikoitunut toisin.


Vieras

#9

28.11.2014 16:07

Kokoomus johdossa niin näin tulevaisuuden toivoja ja heidän vanhempiaan kohdellaan.Esim toriparkki,kirjastosilta ja muu heidän tarkoitusperiään palveleva rahanmeno on tärkeämpi kuin päiväkoti ja koulu.Tyttärenikin perhe rakensi talon Yli-maariaan kuten varmasti moni muukin että kun perhe kasvaa niin siellä on päivähoito ja koulu lähellä ja lapset saavat olla pienestä pitäen tutussa ympäristössä ja tuttujen lasten parissa.Nyt kun näitä palveluja ei ole ja jo niitä suunniteltuja koulun ja
päiväkodin rakentamista ollaan siirtämässä tulevaisuuteen.Puhutaan kauniisti lasten oikeuksista mutta se jääkin siihen.Nyt lapsia juoksutetaan hoitoon pitkin Turkua ja mahdollisesti seuraavana vuonna johonkin muuhun paikkaan.Kun koulu alkaa niin on taas aivan uudet kaverit.Moision koulu on hankalan matkan takana tietysti aikoinaan suunniteltu sen ympärillä oleville lapsille. Herätkää päättäjät.Lyhytnäköistä päätöksentekoa.Terveisin mummi Turusta


vuonna johonkin muuhun hoitopaikkaan jne.Kouluun mentäessä on taas eri kaverit.Koulu on kaukana ja ylimitoitettu. Nimimerkki tuohtunut


errkki

#10 Vauhtia töppösiin

29.04.2015 08:52

 Eikö Eu:sta saisi jotakin tukea? Turhempiinkin asioihin on laitettu rahaa.