Ei Moskeijaa Mellunmäkeen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Ei Moskeijaa Mellunmäkeen.

No 2 islam!

#126 Re: Voeherraisä sentään..

06.01.2011 14:36

#125: Vaikka Jaffa-areenalle pyllistelemään - Voeherraisä sentään.. 

 Sillon kun ei tiedä mitään, ei kannattais puhuakaan mitään. Siinä osoittaa vaan oman typeryytensä.

Vieras
Vieras

#127 Re: Voeherraisä sentään..

06.01.2011 14:53

#125: Vaikka Jaffa-areenalle pyllistelemään - Voeherraisä sentään.. 

Menisivätkin vaikka hartwall areenalle...Pysyisivät silloin poissa lähiöistä.Jos haluan asua moskeijattomassa naapurustossa (niinkuin tähänkin asti),ei tee minusta rasistia.

Oletko velho?
Vieras

#128

06.01.2011 15:39

@#127

Joo, ja koska olen aina asunut kaukaasialaisessa ympäristössä, enkä vain ihan muuten vaan halua muiden etnisten ryhmien jäseniä sitä pilaamaan, en ole rasisti.

Pistämätöntä.

Vieras

#129

06.01.2011 16:07

#128
Ei minua mitkään eri etniset ryhmät haittaa.Heidän moskeijansa haittaa,kuin myös haittaisi temppeli taikka kirkko.Ravintola ei niinkään,siellä oli ok ruoka.Tuttavapiiriini kuuluu ihmisiä joilla on erilaisia "etnisiä taustoja".

 

onko kaavoitusta muutettu salaa?
Vieras

#130 ei joukkokokoontumisia 5x päivä pienkerrostaloalueelle

07.01.2011 01:40

Rauhalliselle pienkerrostaloalueelle, päiväkodin viereen, ei minkäänlaisia monikymmen- jopa satalukuisille ihmisille säännöllisiä kokoontumisia(5x päivä?)varten tiloja. Kyseessä on asuinalueeksi suunniteltu kaupunginosa. Kyllä alueella asuvilla on
oikeus evätä moinen suunnitelma ja saada säilyttää alue rauhallisena asuinympäristönä ja kulkea rakennuksen ohi menevää tietä väistelemättä ihmispaljoutta.
Sa21
Vieras

#131 Emme kaikki ole tuollaisia!

07.01.2011 22:36

Olen itse muslimi mutta perheemme eivät käy moskeejassa, koska eivät tykkää rukoilla siellä.
Aloin lukea mitä olette kirjotelleet tänne ja huomasin että te kaikki olette rasisteja, kyllä jotkut muslimit esimerkiksi minun perheeni niin eivät he ole mitään tuollaisia muslimeja mitä te tänne kirjottelette. Emme esimerkiksi käytä huivia ja saamme pukeutua ihan miten tahdomme, minun perheeni on asunu suomessa jo yli 21 vuotta, minä esimerkiksi olen syntynyt ihan suomessa ja veljeni. Kaikki nuo mitä kirjottelette tänne loukkaavat minua :) Vaikka en välitä mitä ihmiset ajattelevat muslimeista, mutta teidän pitää muistaa etteivät kaikki muslimit ole tuollaisia! Totta että jotkut tyhmät muslimit olevat teroristejä mutta ei se tarkota että me kaikki muslimit olemme tuollaisia! Kiitos jos luit tämän. Terv. 14 v tyttö.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

07.01.2011 22:40


Vieras
Vieras

#133 Re: Emme kaikki ole tuollaisia!

07.01.2011 22:45

sa21
Vieras

#134 HUoh

07.01.2011 22:56

En tuolla minun tekstillä tarkota että teidän pitäisi antaa että muslimit rakentaisivat sinne moskeejaa, mutta tarkoitan vain että ei
tuo teidän väittämä muslimeista pidä paikkaansa, eivät kaikki ole samanlaisia!
terveisiin.14 v tyttö.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

08.01.2011 09:43


Sa21

#136 Re: Re: Emme kaikki ole tuollaisia!

08.01.2011 14:49

#135: No 2 islam! - Re: Emme kaikki ole tuollaisia! 

Sanoit että ihmiset on helppo asettaa karsinoihin ja teet itse niin viestissä. Luulet että koska olen 14, en tiedä tästä asiasta mitään, vaikka olen itse muslimi. Näyttää siltä ettet itse tiedä asiasta paljoakaan ja haluat vain vihata muslimeita. Näköjään itse juuri asetat meidät karsinaan ja ajattelet että just sellaisia kaikki muslimit on. Miksi sinulle pitäisi osottaa joku hyvä muslimi, kun olet jo valmiiksi päättänyt vihata muslimeja.

No 2 Islam!

#137 Re: Re: Re: Emme kaikki ole tuollaisia!

08.01.2011 15:51

#136: Sa21 - Re: Re: Emme kaikki ole tuollaisia! 

Tiedän teoreettisella tasolla muslimeista enemmän kuin sinä. Sinä taas tiedät käytännön tasolla enemmän kuin minä. Kaikesta huolimatta näyttää siltä, että asiassa ei päästä eteenpäin.

Kysyt, miksi minulle pitäisi osoittaa hyvä muslimi? Ehkäpä vain siksi että voisin osoittaa tämän hyvän muslimin muille ihmisille, jotka itseni tavoin eivät vielä sitä ihmettä ole nähneet. Mutta koska olet jo päättänyt, etten voi muuttua, predestinoit samalla sen, että et itsekään kykene muuttumaan suhteessasi kaltaisiini ihmisiin. Olet siis yhtä paljon rasisti kuin mitä minua syytät.

Kaikelle on oma aikansa. On aika puhua ja on aika toimia. Puheiden aika on nyt ohi ja toiminnan aika on alkanut. Enkä tällä tarkoita mitään väkivaltaa tai muuta laittomuutta. Toimia voi laillisuudenkin puitteissa.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

08.01.2011 20:38


pighead
Vieras

#139 Islam on todellinen uhka Suomessa.

08.01.2011 21:57

Helsingin kansainvälisen seurakunnan pastori Timo Keskitalo puhuu Islamista.

Ajankohtainen Kakkonen - 14.12.2010 - Terrori-isku Suomessa

tässä pelkkä Keskitalon osuus
http://www.youtube.com/watch?v=8qT6H4VRN30

tässä koko ohjelma
http://areena.yle.fi/video/1535994

Esim. suomessa jaetaan moskeijoissa kirjallisuutta joka on kielletty mm. Egyptissä liian radikaalina. mutta kannattaa katsoa.
aleksi murto
Vieras

#140 ei ikinä

08.01.2011 22:57

toivottavasti adressilla on apua
Toomaj
Vieras

#141 Re: Ei shiamoskeijaa..

09.01.2011 01:49

#23: Vieras - Ei shiamoskeijaa.. 

 

Luulet vain että se on pieni, tämän hetken jässennet ovat 1000 ja ne haluaa isompaa tilaa koska on jo tiedossa isojen shiia muslemeiden tulo tänne.

ei moskeija pelkästään haitaa mut ku siellä tehdään muuta kuin rukoilla.

 

Toomaj
Vieras

#142 Re: Emme kaikki ole tuollaisia!

09.01.2011 01:55

#131: Sa21 - Emme kaikki ole tuollaisia! 

Anteeksi vaan, mutta se on väärin sanoa noin vaan että Olemme muslemeja mutta ei sellaisia, vaikka olen asunnut Suomessa jo 7 vuotta mut näen selvästi kirjoitus virheesi ----->>>

minun perheeni niin eivät he ole mitään tuollaisia muslimeja mitä te tänne kirjottelette. Emme esimerkiksi käytä huivia ja saamme pukeutua ihan miten tahdomme

 

sun pitää kirjoittaa näin ---->>>

Emme ole tuolaisia muslemeja mitä luulette vaan olemme TEKO PYHÄ muslemeja eli vaikka mulla ei ole huivi pääsä siltti lulen olevani muslimi, UUUUPPPPPSSSS

Islamissa Hijab laki on tärkeä jokaiselle muslimille paitsi teko pyhille ja 90% niistä on teko pyhii.

Olen nähnyt oikeita muslemeja, vannon että ihastuin niihin koska he olivat maailman parhaita ihmisiä, eikä mitään teko pyyhi, sille että Olemme rauhan uskonnon ihmisiä mutta tappamme jos ette tuu meidän uskontoon.

looool oikeasti :) olen 14 vuotia teko pyhä ja PISTE.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

09.01.2011 01:56


Lion of the Wasteland
Vieras

#144 Toomaj on tosi fiksu

09.01.2011 04:41

#109: Toomaj - lityy meihin, mielenosoitus on tulossa 

MAASSA MAAN TAVALLA!!!

Voiko Suomessa uskoa vapaasti?

Suomen laki turvaa jokaiselle uskonnon ja omantunnon vapauden. Uskonnon ja omantunnon vapauteen sisältyy oikeus sekä uskonnon tunnustamiseen että sen harjoittamiseen. Lisäksi kaikilla on oikeus vapaasti ilmaista vakaumuksensa. Uskonnon ja omantunnon vapaus tarkoittaa myös sitä, että jokainen saa itse vapaasti päättää, haluaako hän kuulua vai olla kuulumatta uskonnolliseen yhdyskuntaan. Luonnollisesti ketään ei voida pakottaa osallistumaan omantuntonsa vastaisesti uskonnollisiin tilaisuuksiin tai muunlaiseen uskonnon harjoittamiseen.

(Lähde laki24.fi)


Paina tästä niin aukeutuu sivusto missä googleen on laitettu sanat mellunmäki islam.

Lue muutamaa keskustelua muutaman kommentin verran, ja huomaat että kenelläkään nettikeskustelijalla ei ole mitään hajua siitä mitä tarkoittaa demokratia, vapaus, tasa-arvo ja suvaitsevaisuus. Nämä ovat niitä ylhäisiä periaatteita mitä meidän suomalaisten isoisillä oli kun he maamme rakensivat. Nämä periaatteet unohtuvat aina kun kuullaan sana islam.

Hauskinta on, että Mellunmäessä ei edes ole vielä mitään muuta kuin remontin tarpeessa oleva kiinteistö jossa ei tulla pitämään vielä edes avajaisia moneen kuukauteen. Myös mainittakoon että kyseessä ei edes ole varsinainen moskeija sillä mitään moskeijaa ei sinne olla rakentamassa vaan vanha ravintola baari/teollinen kiinteistö muutetaan kulttuurikeskukseksi ja kerhotilaksi. Suomessa ei ole kuin yksi oikea aito moskeija, jonka tatarit rakensivat. Muut suomalaisten muslimien moskeijoiksi kutsumat rakennukset eivät ole oikeita moskeijoita vaan kulttuurikeskuksia ja yhdistyksiä. Oikea moskeija olisi rakennettu moskeijana toimimisen tarkoituksella ja islamin lain mukaisesti "vihitty" moskeijaksi.

http://3.bp.blogspot.com/_7owJuNEf-Fw/TSeHuiD_XEI/AAAAAAAAAQE/zdGS-tHD-sY/s320/m...


Kuva: Helsingin Sanomat
Kaunis Suomalainen moskeija.

Eli paljon melua tyhjästä. Jos itse asuisin Mellunmäessä, haluisin viereeni mieluummin "moskeijan", kuin baarin. Miksi paikka on jo mustamaalattu "terroristi pesäkkeeksi" ja ties miksikä muuksi kun sitä ei ole edes avattu ja siellä ei ole pidetty ainuttakaan Jumalanpalvelusta. Paikka on kaikille avoin. Yhdyskunta toimi Laajasalossa vuosikausia eikä sillä ollut ainuttakaan ongelmaa tai valitusta.

Lisäisin vielä huomautuksen iltalehden uutisjuttuun että kyseinen Yhdistys ei ole mikään homogeenin pääosin tietystä etnisestä ryhmästä koostuva ilmiö. Yhdistys on suomalaisen suvaitsevaisuuden esikuva sillä jäsenkunta itsessään koostuu monesta eri etnisestä taustasta -aina afganistanilaisista (joka on suurin ryhmä), suomalaisista, irakilaisista, iranilaisista, pakistanilaisista, libanonilaisista, ghanalaisista ym. Esim. osa afganistanilaisista jäsenistä on kärsinyt kotimaassaan uskontonsa vuoksi, Talebanit ja Al-Qaida ovat vainonneet heitä. Nyt he ovat saaneet uuden mahdollisuuden suomelta elää rauhassa ja suomalaiset lait turvaavat heidän oikeutensa harjoittaa heidän uskontoansa ilman vainon ja väkivallan pelkoa. Mellunmäen keskuksen avajainen tulee olemaan Jumalan, ilon, uskonnonvapauden, suvaitsevaisuuden, ja tasa-arvon voitto.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

09.01.2011 08:35


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

09.01.2011 08:45


Asioista tietävä
Vieras

#147 Ei moskeijaa....

09.01.2011 09:05

Suosittelen nimimerkkiä;Lion of the Wasteland katsomaan #103 youtube Ruotsin Mal-
mösta ja ottamaan selvää mikä on tilanne Ruotsissa.Ota myös selvää,mikä on kris-
tittyjen todellinen tila muslimimaissa,kidutukset,murhat,karkoitukset,ryöstöt ym.
Ota selvää kuinka monessa muslimimaassa kristityt ja juutalaiset saavat elää va-
paasti ilman vainoja,ota selville totuus näissä maissa eläviltä vainotuilta.
Toomaj
Vieras

#148 Re: Toomaj on tosi fiksu

09.01.2011 11:04

#144: Lion of the Wasteland - Toomaj on tosi fiksu 

 

puheesi haise vanhalle kakkakalle, luulet että olet itsekin Iranin valtion nuolaja.

Nuole vaan sillä saat raha ja voit ostaa pesuaine jolla pääset pesemään kielisi, harmi ku se maku jää ikuisesti sun suuhun ja tulet hävettämään elämäsi loppuun.

Itse asiassa Meillä jokaisella on kulttuurikeskukset asunnossa ( internet ) ja emme tarvi sellaista lisää, ymmärrätkö?

Pääsen nettin tutkimaan mitä tahansa ja voin lukea kaikenlaista ja muuten Suomessa on kirjastoja ja niiltäkin voi saada kirjoja, Sano edes 3 hyvä syy miksi tarvitsemme lisää kulttuurikeskuksia?

Olen muuten kirjoittanutkin että uskonto ja moskeija ei ole pää asia ja ne vanhat ketut tekevät muuta kuin rukousta, avaa silmäsi :D

 

Vieras
Vieras

#149 Re: No voi pellet

09.01.2011 12:24

#146: suorastas - No voi pellet  

voi pyhä yksinkertaisuus.työllistä sinä itsesi vaikka pizzerioita laskeskelemalla.

Muslimit ovat ihan hyviä. Omissa maissaan!

#150 Re: Toomaj on tosi fiksu

09.01.2011 12:28

#144: Lion of the Wasteland - Toomaj on tosi fiksu 

 Silloin kun ei tiedä asioiden takana olevista motiiveista, niin ei itse asiassa tiedä mitään koko jutusta. Juuri näin on kohdallasi. On vähintäänkin alentavaa kuvitella, että me olisimme jokin ryhmä rämä, joka koostuu nahkapäisistä rasisteista, jotka vaan pelkän tyhmyyden, etnisyyden tai uskonnon takia eivät suvaitse jotakin ihmisryhmää. Me emme ole edes moskeijaa vastaan pelkkänä rakenneuksena. Se mitä vastustamme tässä asiassa ei putoa edes uskonnonvapauden alueelle.  Tässä valossa pitkä, paatoksellinen kirjoituksesi on lähinnä huvittava, sillä sen kirjoittaja, sinä, osoitat että arvostellessasi nettikirjoittelijoita, olet ylimielisyydessäsi jopa pahempi kuin rasisti.

Kun kaiken keräämämme tiedon kanssa mennään syvälle motivaatioiden maailmaan, aukeaa eteemme hanke, joka ei enää olekaan pelkkä "kulttuurikeskus" vaan ihan jotain muuta. Vasta silloin voi ymmärtää, että tämä "kulttuurikeskus" on pelkkä kulissi sille todelliselle asialle, jota varten tarvitaan legitiimi toimintamuoto. Ja vasta silloin voi ymmärtää, että me, joita sinä kirjoituksesi rivien välissä arrogantisti arvostelet lähinnä tietämättömiksi moukiksi, osoitammekin että tässä asiassa me olemmekin tiedon huulet, joita ei voi ymmärtää ilman kaikkea sitä tietoa, joka meillä on ja joka kyllä aikanaan kaikille suomalaisillekin selviää.

Mitä tulee suvaitsevaisuuden esikuviin; katsokaa kaikki Länteen, Ruotsiin! Ja Etelään, Hollantiin. Näissä maissa on suvaitsevaisuudesta tullut jo kirosana. Siellä 1990-luvulla oltiin niin humaaneja ja suvaitsevaisia, että unohdettiin oma kansa ja sen tarpeet ja oltiin luomassa valtavaa, räjähtävää etnisyyden sekasoppaa, jolla ei ollut mitään mahdollisuuta rauhalliseen rinnakkaiseloon. Muistan 1970-luvun alussa, kun vierailin mm. Rinkebyssä ja Tenstassa. Ne olivat viihtyisiä lähiöitä. Aina siihen asti, kunnes sosiaalidemokraattien johdolla avattiin kaikki padot ja muslimit tekivät parissa vuosikymmenessä näistä alueista slummeja, jossa ei alkuperäiskansan edustajat uskalla enää asua.

Koska suomalaiset ovat nyt tulossa tähään samaan vaiheeseen omassa maassamme, niin minä haluan olla vaikuttamassa siihen, että Suomi ottaa täysin erilaisen katsantokannan ja ottaa vain senverran muslimeja maahamme, kuin YK pakottaa. Aina silloin, kun joku Eurooppalainen maa on ottanut suhteettoman paljon muslimeita maahansa, on sen maan yhteiskunta muuttunut hitaasti, mutta varmasti, suuntaan jossa muslimien tarpeet huomioidaan aina vain enenevässä määrin ja samalla laiminlyödään oman maan kansalaisia.  Olen suuri demokratian kannattaja. Mutta jos kansanvalta ei käytännössä toteudu niiden kansanvallan edustajien kautta, jotka Arkadianmäellä nyt huseeraavat, niin heidät pitää vaihtaa sellaisiin, jotka kuuntelevat kansaansa. Huhtikuussa on vaalit. Valitaan siis sinne ihmisiä, jotka kuuntelevat  kansan tahtoa. Ja kuten tunnettua, demokratiassa voittaa enemmistön äänet ja senjälkeen kaikki pulinat pois!